Wkodk

Hvordan til at score en 9 på en AP engelsk essay

Er du en high school AP English Student? Er du en aspirerende forfatter store værker af fiktion, i håb om at en dag blive offentliggjort eller i det mindste blive bemærket af din engelsk lærer? Er du bare forsøger at skrive et essay på 2 am dagen før det er på grund? Så er denne side noget for dig. En god engelsk essay er på mange måder som fine dining. Før du overhovedet kan få i døren til et sted anstændigt, er du nødt til at se anstændigt. Hvis du møder op i fodbold shorts, ingen vil lade dig ind på deres fancy fransk bistro! Så meget er simpelthen i præparatet. Hvad er forberedelse til din ASTOUNDING engelsk essay?

Steps

Hvordan til at score en 9 på en AP engelsk essay. Undersøgelse din grammatik.
Hvordan til at score en 9 på en AP engelsk essay. Undersøgelse din grammatik.
 1. 1
  Læs. Læs konstant besat, intenst. I bilen. På bussen, i badet, i kedelige klasser Må ikke jamre over det, det er godt for dig. Og den store del er, kan du læse alt, hvad du vil! Afskyr de grimme, ordrige klassikere? Gør det til dit mål at læse en hvert semester, men så læste unge voksne fiktion eller mysterier, eller endda nyhedsmagasiner som Time eller US News and World Report. Når du læser, du opsuge ordene, syntaksen, den måde, at forfatteren formidler tonen. Med en god forfatter, behøver du ikke at være bevidst opmærksom på absorbere deres dygtighed.
 2. 2
  Undersøgelse din grammatik. Nej, du behøver ikke at bruge timer diagrammer sætninger. Hvis du har udrettet trin et, bør du allerede har lært ved osmose, hvorfor nogle sætninger lyd eller se til højre, og andre gør ikke.
  • Grammatik, skriver struktur og ordforråd alle gøre forskellen til at udføre over en 6.
 3. 3
  Pick dit emne. Nu hvor du har klædt dig selv i stor ordforråd og en forståelse af grammatik og syntaks, er det tid til at vælge en anstændig restaurant, dit emne, eller i tilfælde af retorisk analyse eller overbevisende, din holdning.
  • Skriv med lidenskab. Hvis det er en åben essay, sørge for at skrive om noget, du brænder for. Hvis du keder dig, vil det lidenskabelige> vise i din skriftligt.
  • Bede om hjælp. Spørg din instruktør om din tese er god nok. Hele dit essay vil blive opbygget omkring dette, skal alt forholde sig til det.
  • Sørg for at du besvarer prompten. Hvis du ikke besvarer prompten, hvis givet én, får du højst en 4. Fejllæsning af prompt er en 5, og skrive på et standard skriftligt niveau besvare prompt er en seks.
 4. 4
  Byg dine afsnit. Nu er vi til "meal" - den mest sjove, men også den vanskeligste del. Du kommer til at skære det op og spise det, det er du kommer til at lade inspirationen flyde og opbygge stykker omkring dit speciale.
  • Bruge overdreven beviser. I retorisk analyse, hvis du går efter en 8 eller en 7 er der ikke sådan noget som alt for mange beviser. Hvis du virkelig stræber efter en 9, kan du komme tilbage tilbagemeldinger som "overkill".
 5. 5
  Opret en dejlig stram konklusion. Din chance, som kokken, vise sig.
  • Vær kreativ. Lærerne har allerede læst dit essay, behøver du ikke at opsummere det igen. Gense nogle punkter, men ikke genfortælle det.
  • Må ikke genopfinde. Absolut ikke opdrage noget nyt. Hvis du har fundet dig selv at gøre dette, sandsynligvis gøre det en hel anden afsnit.
  • Lav et generelt punkt. Hvis du kan finde en måde at være nye, kloge eller dybest set gøre dig selv lyde verdslige, så gør det. En eller anden måde relatere alt det, du har skrevet til universet.

Tips

 • Hvis du er givet et emne, du ikke meget pleje om, eller simpelthen ikke kan forholde sig til, gør det forholde sig til dig. Brug metaforer og livserfaringer du faktisk nyder, at bringe et element af lidenskab til stykket.
 • Stav tjekke med din hjerne, i tillæg til eller i stedet for en computer. Computere fanger ikke forskellen mellem dets og det er. Eller din og du er. Eller, to og også. Udførte engelsklærere vil.
 • Har en god afhandling, er det afgørende. Sørg for, at det er ikke noget indlysende som "Camus var eksistentielle," eller "katte er katte." Gør det kontroversielle og tankevækkende, som "De to partipolitiske system er bragt korruption til Europa," (indlysende, men tankevækkende kan trækkes i en anstændig essay). Husk, at du ikke behøver at være enig i dette kontroversielle tese, hvis du har beviser for noget, du er uenig med, er det ofte meget let at finde counter beviser (for eksempel har "The to partipolitiske system, bragte korruption til Europa, "tese kunne have været skrevet af en glødende demokrat eller republikaner.
 • Sørg for, at konklusionen stykke ikke er en gal Lib af indførelsen. Essayet skal have et sidste punkt, eller du ville have endt det i slutningen af ​​dine beviser stykker. Dit speciale behov for at udvikle sig til noget andet for indgåelse, for eksempel "The to partipolitiske system er skruet op Europa," tese kunne udvikle sig til en afslutning, "Måske er det ikke de to parti system, der har skruet op nutidens Europa, men manglen på skift af disse partier Den oprindelige føderalistiske og republikanske partier udviklet sig til det republikanske og demokratiske partier henholdsvis. det er tid til en anden sådan udvikling for at opfylde behovene hos de mennesker. "
 • Når man ser for bevis for en retorisk analyse, tage noter i klassen. Ofte lærere vil give væk nok beviser for fem essays.
 • Du kan være så kreativ, som du vil, men hvad det kommer ned til følger format - påstand beviser kommentar.
 • En nem måde at gøre udviklingslandene specialet er at tage din oprindelige afhandling og gøre det konklusionen, og derefter tænke på noget, der ville gøre en god uklar afhandling, der vil udvikle sig til denne "konklusion".