Wkodk

Hvordan man får en god karakter på en math test

Mange studerende oplever, at matematik er det sværeste fag i skolen sandsynligvis fordi, man lærer en masse ting i en lille mængde af tid, og fordi tallene er "et andet sprog", og din horisont på dette sprog er konstant voksende.

Et par tips til at forbedre din klasse i matematik, er angivet nedenfor, så læs videre!

Steps

Hvordan man får en god karakter på en math test. Sid på forreste række og deltage i klassen.
Hvordan man får en god karakter på en math test. Sid på forreste række og deltage i klassen.
 1. 1
  Gå til klassen. Især hvis du er i college, kan du finde det fristende at springe en klasse nu og da. Mens du kan slippe af sted med det i nogle fag, matematik er som en stige. Hvis et trin mangler, eller hvis du ikke får et godt greb om det, vil du kæmpe for at nå det næste trin. Hvis tilstrækkeligt trin mangler, vil det være umuligt at klatre højere. Derudover (no pun intended), lærerne ofte fremhæve de vigtigste emner i klassen, så kommer test tid vil du vide præcis, hvad de skal studere.
 2. 2
  Sid på forreste række og deltage i klassen. Ved at sidde på forreste række, er distraktioner minimeres og ydeevne forhøjet. Stille spørgsmål eller give svar hjælper den studerende til at forblive engageret i læringsprocessen, dette at forbedre opmærksomhed og fastholdelse af materialer lært.
 3. 3
  Gør dit. Hjemmearbejde kan virke som tortur, men det er virkelig designet til at hjælpe dig med at lære. Nøglen til at lære matematik er gentagelse: do nok problemer med den kvadratiske formel, og du vil i sidste ende være i stand til at recitere det i din søvn. Plus, som du gør dit hjemmearbejde, vil du være i stand til at identificere begreber, du ikke forstår. Det er heller ikke ondt at testspørgsmål ofte er baseret på hjemmeopgaver.
 4. 4
  Stil spørgsmål. OK, så du gjorde dit hjemmearbejde, men du stadig ikke forstå, hvordan man faktor et polynomium. Gå videre og spørge din lærer, TA, professor - endda andre studerende kan være i stand til at hjælpe. Der er ikke sådan noget som et dumt spørgsmål, og hvis du synes det er pinligt at stille et spørgsmål forestille sig, hvordan du føler, når du får en stor rød "F" på eksamen. Alle har spørgsmål om matematik, beståede studerende spørger deres.
 5. 5
  Gennemgå før testen. Godt arbejde! Du gik til klassen, gjorde dit hjemmearbejde, og fik besvaret dine spørgsmål. Nu, er testen i morgen. Har du a) ånde lettet op og gå i seng, b) tænde for fjernsynet og se The Simpsons, eller c) gennemgå, hvad du har lært? Det er rigtigt, er det tid til at gennemgå. Dette er ikke tiden til at proppe dog, du er bedre forberedt end det alligevel. Gå over dine noter, tage praksis tests, og sørg for du har vigtige formler udenad. Selvfølgelig kunne du bare se The Simpsons, men bliv ikke overrasket, hvis dine karakterer viser sig mere som Barts end ligesom Lisas!
 6. 6
  Tag det roligt. Sørg for at du får en god nats søvn natten før testen. Du vil føle sig bedre og tænke mere klart, hvis du godt er udhvilet. Lige før du tager din test, kigge over de vigtige formler en sidste gang, men bortset fra det, er du færdig udarbejde. Husk, at du er klar til det, og uanset hvad der sker, det er ikke enden af ​​verden. Jeg finder tyggegummi hjælper - hvis din skole tillader det, selvfølgelig.
 7. 7
  Pace dig selv. Når du har din eksamen foran dig, ser det over at se, hvor mange spørgsmål der er, og hvilken slags spørgsmål er inkluderet. Dette vil give dig en idé om, hvor meget tid du kan bruge på hvert enkelt problem. Hvis du sidder fast på et spørgsmål, gå videre til den næste og komme tilbage senere. Nogle gange kan en senere spørgsmål vil endda jogge din hukommelse, så du kan besvare den, du sprunget over. Vigtigst er det, ikke haste dig selv.
 8. 8
  Vær opmærksom på pænheden. Enhver matematiklærer vil fortælle dig, at sjusket arbejde er testen-taker værste fjende. Selvom du kender materialet koldt, en udtværet ciffer her eller en glemt negativt fortegn der kan ødelægge en hel problem. Hvis du laver en fejl, skal du bruge din viskelæder - det er hvad det er der for.
 9. 9
  Tjek dit arbejde. Store, du er færdig med testen med masser af tid. Må ikke slå det ind endnu, skønt! God test-takers begå fejl hele tiden, men de finder dem og løse dem, før de hånd i deres eksamener. Jeg kan ikke understrege dette nok - du vil altid finde en fejl et eller andet sted. Anyways, afhængigt af, hvilken slags problemer, du laver, vil din lærer sandsynligvis give dig nogle tips om, hvordan at kontrollere dit arbejde. I almindelighed, selvom omhyggeligt genlæse hvert spørgsmål og spørg dig selv, hvis dit svar giver mening. Du har stadig ikke kan få alle problemer til højre, men du vil øge dine chancer for succes eksponentielt.

Advarsler

 • Giv aldrig op på dig selv. Så længe du lever, altid forsøge dit allerbedste.
 • Må ikke tale med nogen og ikke nogensinde snyde! Selv hvis du virkelig nødt til at enten du vil få fanget og få i nogle store tid problemer, eller du kan bare studere alt, natten før prøven og slappe af.
 • Må ikke haste! Hvis du laver en fejl, slette problemet helt.
 • Regnemaskiner - hvis din lærer giver dig mulighed for at bruge dem på tests - kan være meget nyttigt, men ikke bruger en lommeregner som en krykke. Sørg for at du ved, hvordan man arbejder problemer uden en lommeregner, og sørg for at tjekke dine beregnede svar for nøjagtighed.
 • Stil spørgsmål, selvom du er flov! Nogen er forpligtet til at have det samme spørgsmål, så spørg!
 • Vær ikke vred på dig selv for at få mindre end et A, hvis du studerer hårdt. Så længe du forsøger hårdt, vil karaktererne komme.

Ting du behøver

 • Et par blyanter (i tilfælde én pauser)
 • Eraser
 • Lommeregner (hvis tilladt)
 • Vinkelmåler (for geometri)
 • Kompas (for geometri)
 • Lineal
 • Papir, hvis det er nødvendigt
 • Sharpener
 • God matematik vejleder, hvis det er muligt
 • To skriveredskaber (i tilfælde, hvis man stopper med at arbejde)