Wkodk

Hvordan til at planlægge et essay ved hjælp af en mind map

Når du har fået et essay til at skrive, du ofte ikke ved, hvor du skal starte. Planlægning er nøglen til at sikre din skrivning er klar og koncis og en mindmap er en måde at planlægge.

Steps

Hvordan til at planlægge et essay ved hjælp af en mind map. Pas mind mapping essays kan gøre dem alt for kompliceret, en liste over de vigtigste punkter er et alternativ.
Hvordan til at planlægge et essay ved hjælp af en mind map. Pas mind mapping essays kan gøre dem alt for kompliceret, en liste over de vigtigste punkter er et alternativ.
 1. 1
  Pas mind mapping essays kan gøre dem alt for kompliceret, en liste over de vigtigste punkter er et alternativ.
 2. 2
  Skriv din titel ned. Hvis du har et valg af titler beslutter NU og skrive det ned. "Google bør ikke være redigeres." Hvor langt er du enig?
 3. 3
  Beslut på dine stykker, og disse kommer fra din titel. Du skal have en indledning og en konklusion. Du har brug for omkring tre andre stykker. Hærværk, vifte af emner, regler og regulering
 4. 4
  Begynd forske. Finde punkter at sætte i din midterste afsnit. Nogle stykker måske kun have ét punkt, men andre kan have tre, fire eller fem! Dette er en af ​​de sværeste trin og er kernen i dit essay. Den behøver kun at være skrevet i korte hånd. Hold regnskab med hjemmesider, bøger (herunder sidetal), og artikler, du bruger til at hjælpe dig Flere mennesker> mere viden, folk arbejder på forskellige områder
 5. 5
  Sikkerhedskopiere dine point. For hvert punkt, du skriver du har brug for at finde beviser for at bevise det. Dette kunne være et citat eller et eksempel. Hvis det er et citat være sikker på du skrive det ned præcis, hvordan det er, så du kan kopiere det fra dit sind kort. Hvordan underviser klaver ville kræve en klaverlærer til at skrive det, og hvordan man læse og tale som en tv-journalist ville bruge oplevelse af en reporter.
 6. 6
  Skriv din introduktion. Bare et par nøglepunkter for planen. Sørg for at du ikke forsøger at lægge for meget i indledningen. I øjeblikket google kan redigeres af alle. Det er dens unikke funktion, og gør det til en stadigt voksende samling af "hvordan er". Dog kan det føre til nogle problemer.
 7. 7
  Skriv konklusionen point. Sørg for at du binder alting pænt og at du har besvaret spørgsmålet. Du bør også sige din mening her, hvis det er relevant. Samlet tror jeg, at Google skulle være redigeres af alle, fordi det er det, der gør det så nyttigt.
 8. 8
  Skriv forbindelser mellem afsnittene. De bedste essays vil linke mellem afsnittene, så det hele flyder jævnt. Ofte er dette ganske vanskeligt og undertiden du måske bare nødt til at flytte brat til et nyt emne, men undgå dette så meget som muligt. Der er så mange emner (punkt 2), men der skal være måder, hvorpå offentligheden kan beslutte, når emner er irrelevant (1)
 9. 9
  Overvej al den hjælp, du har fået fra lærere såsom mærket ordningen. Sørg for at du har inkluderet alt, hvad de har foreslået. Det kan være nyttigt at lave en tjekliste. For nogle ting, du bliver nødt til at vente, indtil du har skrevet det. Check dette igen efter du er færdig det også.
 10. 10
  Skriv dit essay. Må ikke føler du har brug for at holde fast i din plan, men har det i nærheden, fordi du vil finde det nyttigt.

Tips

 • Brug stenografi at gøre planlægningsprocessen kortere. Hvis dit essay er på en bog derefter beslutte, om forkortelser for navne og steder.

Ting du behøver

 • Papir
 • Pen - let at skrive med
 • Desk (Komfortabelt sted at arbejde)
 • Roligt område