Wkodk

Hvordan man skriver en afhandling erklæring

Uanset om du er ved at skrive et kort essay eller en ph.d.-afhandling, vil din afhandling erklæring velsagtens være den sværeste sætning at formulere. En effektiv opgaveformulering angiver formålet med papiret og dermed funktioner til at styre, hævde, og struktur hele din argumentation. Uden en lyd speciale, kan din argumentation lyder svag, mangler retning og uinteressant for læseren.

Steps

Hvordan man skriver en afhandling erklæring. Forstå hvad en afhandling erklæring er.
Hvordan man skriver en afhandling erklæring. Forstå hvad en afhandling erklæring er.

Forståelse en afhandling

 1. 1
  Forstå hvad en afhandling erklæring er. En afhandling erklæring formidler til læseren de punkter og / eller argumenter, du ønsker at foretage i et papir. Det tjener som en køreplan ved at fortælle læseren retningen af dit argument eller analyse, og hvordan du vil fortolke betydningen af emnet. I den mest enkle af termer, besvarer en afhandling erklæring spørgsmålet: "Hvad er dette papir om?" Derudover en afhandling erklæring,
  • Er en påstand, ikke en kendsgerning eller observation. Fakta er anvendt inden papiret til at understøtte dit speciale.
  • Tager et stativ, hvilket betyder at det annoncerer din holdning til et bestemt emne.
  • Er hovedtanken og forklarer, hvad du har til hensigt at diskutere.
  • Besvarer et konkret spørgsmål, og forklarer, hvordan du planlægger at understøtte din argumentation.
  • Kan diskuteres. Nogen bør være i stand til at argumentere en alternativ position, eller omvendt, støtte dine påstande.
 2. 2
  Vide, hvor at placere en afhandling erklæring. På grund af den rolle afhandling udsagn leg, synes de i begyndelsen af ​​papiret, typisk i slutningen af ​​det første afsnit eller et sted i indledningen. Selv om de fleste mennesker ser for specialet i slutningen af ​​første afsnit, kan dens placering afhænge af en række faktorer, såsom hvor længe af en introduktion du har brug for, før du kan introducere din speciale eller længden af ​​dit papir.
 3. 3
  Begrænse en afhandling erklæring til en eller to sætninger i længden. Speciale udsagn er klare og til-punkt, som hjælper læseren at identificere emnet og retning af papiret, samt din holdning til emnet.

Forberedelse til at skrive en afhandling erklæring

 1. 1
  Vælg et emne, der interesserer dig. Det må være det første skridt i at skrive dit papir og din afhandling erklæring, fordi alle retninger af papiret vil afhænge af, hvad emne, du skriver om. Desværre må du ignorere dette trin, hvis emnet er besluttet for dig.
 2. 2
  Udforsk dit emne. Målet med dette trin er at finde en bestemt smalt emne i dit emne, som du kan foretage et argument om. For eksempel tager emnet computere. Der er mange aspekter af computere, der kan udvides på såsom hardware, software og programmering. Men vage emner som disse ikke gøre gode teser. Men noget mere snæver, såsom virkningerne af Steve Jobs på den moderne computer industrien giver mulighed for en meget klarere fokus.
 3. 3
  Kender typen, formål og målgruppe af papiret. Disse er normalt tildelt af instruktøren, men selv hvis du får at vælge dem, skal du forstå, at disse vil påvirke din afhandling erklæring betydeligt. Hvis du skriver en overbevisende papir, bliver dit formål være at bevise noget for nogen grund til en bestemt gruppe. Hvis du skriver en beskrivende papir, bliver dit formål være at beskrive noget for nogle grund til en bestemt gruppe. Hver af disse skal udtrykkes i dit speciale eller anden måde.

Skrivning af en afhandling

 1. 1
  Hold din afhandling erklæring snævert anvendelsesområde. Du skal løse en meget detaljeret, så dine point kan blive fuldt understøttet i kroppen af ​​papiret. Overvej følgende eksempler:
  • Mens begge sider kæmpede borgerkrigen over spørgsmålet om slaveri, kæmpede det nordlige af moralske årsager, mens den sydlige kæmpede for at bevare sine egne institutioner.
  • Det primære problem den europæiske stålindustri er manglen på midler til at renovere forældede anlæg og udstyr.
  • Hemingways historier bidraget til at skabe en ny prosa stil ved at ansætte en omfattende dialog, kortere sætninger og stærke angelsaksiske ord.
  Disse udsagn gør et stort stykke arbejde på at kondensere papiret argument i en. De er direkte og besvare et spørgsmål ved at tilbyde måder at forstå emnet. Faktisk er visning af en afhandling erklæring som svar på spørgsmålet dit papir udforsker en stor ramme til at opbygge dit speciale.
 2. 2
  Start med et spørgsmål. Uanset hvor kompliceret emnet er, kan næsten enhver afhandling konstrueres ved at besvare et spørgsmål. For eksempel lader du får til opgave at skrive en rapport til skolebestyrelsen hvorfor computere ville være gavnligt i fjerde klasse klasseværelser. Du skal blot tænde opgaven til et spørgsmål, såsom "Hvad er fordelene ved at bruge computere i et fjerde klasse klasseværelse?" og formulere en sætning, som vil fungere som din afhandling: "De potentielle fordele ved at bruge computere i et fjerde klasse klasseværelse er...."
 3. 3
  Følg en stiv struktur. Kendskab til de grundlæggende formler vil ikke kun holde dit speciale inden for det acceptable længde, men det vil også hjælpe dig med at se, hvordan hele din argumentation skal organiseres. Dit speciale skal indeholde to dele:
  • En klar emne eller emne
  • Et kort resumé af, hvad du vil sige
  En anden måde at se på en afhandling er som en formel eller et mønster, der komfortabelt holder dine ideer:
  • [Noget] [gør noget], fordi [grund (e)].
  • Fordi [grund (e)], [noget] [gør noget].
  • Selvom [modsatrettede beviser], [grunde] show [Something] [gør noget].
  Det sidste eksempel indeholder et modargument, hvilket komplicerer specialet, men styrker argumentet. Faktisk bør du altid være opmærksom på alle modargumenter mod dit speciale. Dermed vil forfine din afhandling, og også tvinge dig til at overveje argumenter du skal modbevise i dit papir.
 4. 4
  Nedskriv dit speciale. Nedskrivning en foreløbig afhandling vil få dig på rette spor, og tvinge dig til at tænke over det, udvikle dine ideer videre og præcisere indholdet af papiret. Du vil være i stand til at tænke dit speciale logisk, klart og koncist.

Forbedring af et speciale

 1. 1
  Analyser din afhandling erklæring, når du tror, ​​du har en endelig, eller arbejder, version. Pointen er at sikre, at du undgår at lave fejl, der kan svække dit speciale. For at få en bedre idé om, hvad de skal gøre, og hvad man skal undgå, overveje følgende pejlemærker:
  • Aldrig indramme dit speciale som en. Jobbet af et speciale er at besvare et spørgsmål, ikke spørge en.
  • Et speciale er ikke en liste. Hvis du forsøger at besvare et bestemt spørgsmål, vil for mange variabler sende dit papir off-fokus. Hold det kortfattet og kortfattet.
  • Aldrig nævne en ny, som du ikke har til hensigt at diskutere i papiret.
  • Må ikke skrive i første person. Brug sætninger som: "Jeg vil vise...", er generelt ildeset af lærde.
  • Må ikke være kampklar. Pointen med dit papir er at overbevise nogen om din position, ikke slå dem fra, og den bedste måde at opnå det er at gøre dem ønsker at lytte til dig. Udtrykke en fordomsfri tone, finde fælles fodslag mellem forskellige visninger.
 2. 2
  Indse, at din afhandling ikke behøver at være absolut. Anser det for en "working tese", der er med forbehold for ændringer. Som du skriver dit papir, du kan opleve, at din mening ændringer eller at din retning er svingede en smule. Så sørg for at løbende at genlæse dit speciale, at sammenligne det med dit papir og gøre de nødvendige ændringer, så de to match. Når dit papir er færdig, skal du gå tilbage til dit speciale og afgøre, om den har brug for en anden revision.

Tips

 • Tænk på dit speciale som case en advokat til at forsvare. En afhandling erklæring bør forklare dine læsere tilfælde af at du ønsker at gøre, og hvordan du vil opnå dette. Du kan også tænke på dit speciale som en kontrakt. Indføre nye ideer læseren ikke forberedt kan fremmedgørende.
 • En effektiv opgaveformulering styrer hele argument. Det bestemmer, hvad du ikke kan sige. Hvis et afsnit ikke understøtter dit speciale, enten udelade det eller ændre din afhandling.