Wkodk

Hvordan til at designe en begivenhed flyer, der får opmærksomhed

En flyer er kun så god som den opmærksomhed det griber. Begivenhed flyers især nødt til at skille sig ud, da de som regel er konkurrerer med et hav af andre flyers. Denne artikel vil fokusere på måder at gøre din mere opmærksomhed-værdig.

Steps

Hvordan til at designe en begivenhed flyer, der får opmærksomhed. Besøg et sted, hvor der er masser af flyers.
Hvordan til at designe en begivenhed flyer, der får opmærksomhed. Besøg et sted, hvor der er masser af flyers.
 1. 1
  Besøg et sted, hvor der er masser af flyers. Det er bedst at besøge et sted, hvor begivenheden flyers tendens til at blive udstationeret, ikke laundromat, hvor det meste børnepasning, rengøring og apparater til salg. Scan flyers og notere, hvilke der skiller sig ud til dig mest. Tag et nærmere kig: Hvad gjorde disse flyers skiller sig ud for dig? Opbevar det i tankerne, som du fortsætter med disse trin.
 2. 2
  Brug det største papirformat, som printeren kan håndtere eller den største udvidelse, du har råd fra et trykkeri. Størrelsen betyder noget, især blandt en byge af andre flyers.
 3. 3
  Brug farvestrålende papir. Neon papir vil fange mest opmærksomhed på egen hånd, men det kan overmande tekst eller billeder. Overvej at bruge en farve, der er lyse, men stadig blødt nok til at skabe kontrast med mørk blæk (f.eks sky blå). Eller hvis du gør stick med en neon farve, skal du bruge en mørk farve til tekst og billeder.
 4. 4
  Vælg en slående billede. Det billede, du vælger, vil afhænge af din målgruppe, men uanset hvad, så sørg for det har høj nok kontrast og farvemætning, at det "popper".
 5. 5
  Bruge enkle, tykke skrifttyper. De funky skrifttyper kan se godt på din computer, og fungerer godt på en handbill eller en anden form for pjece, men de er svære at læse på afstand og ikke fotokopi godt. Bruge enkle, fed skrifttyper, der er let at læse, og vil ikke fordreje efter at være blevet kopieret 150 gange.
 6. 6
  Undgå rod. Det er fristende at proppe hver eneste kvadratcentimeter af flyer med ord og grafik, men nogle gange at have "blanke" omkring dine overskrifter og billeder kan gøre dem skiller sig ud bedre.
 7. 7
  Sørg for, at flyer kan ses fra lang afstand. Test din flyer ved at hænge den op og tage 4-5 store skridt back-du bør være i stand til at læse overskriften fra denne afstand.
 8. 8
  Send dine flyers tidligt, mindst en uge før dit arrangement. Dette vil sikre, at din plakat er udstationeret før andre, og hjælpe med at udbrede kendskabet til din begivenhed tidligt. Check tilbage senere og igen sende din flyer, hvis nødvendigt.
 9. 9
  Planlæg nogen store begivenheder en måned eller 2, før du begynder at uddele flyers for at sikre, at alt er planlagt.

Tips

 • Hvis kontakt kan ske via e-mail, fax eller telefon, eller mere information er tilgængelig på en hjemmeside, inkluderer, at så godt. Denne information behøver ikke at være så stor og kan gå på bunden af ​​din flyer. Bare husk: "Hvis du vil have 'em der, fortælle dem, hvor".
 • Når du fjerner gamle plakater fra pæle eller brædder kun fjerne plakater for begivenheder, der allerede har fundet sted. Du ønsker ikke at nogen tager ned din plakat, før dit arrangement.
 • Glem ikke at medtage alle relevante adresse, kontaktperson, dato og tid information - også selvom det ser overflødig. For eksempel: torsdag aften Show. Torsdag, 14 januar, 2010 @ 7:00. Ligeledes, selv om det synes alle skal vide, hvor Washington Monument er, fortælle dem igen: skæringspunktet mellem Madison Dr, NW & 15th St, NW, Washington, DC 20001.
 • Brug snor til at sende flyers på levende træer, ikke tegnestifter eller hæfteklammer.
 • Hvis du laver flyers ofte vælge et tema, og holde sig til det. Måske betyder en farve, eller kører din flyers vandret i stedet for vertikalt. Find noget, der gør du skiller sig ud i dit community og holde sig til det, folk vil begynde at genkende dine flyers, før de selv har læst dem, det gør det mere sandsynligt, at de stopper og se hvad du er i øjeblikket op til.
 • Undgå at placere flyers på parkerede biler. Folk kan klage.
 • Hvis du ser på et farvehjul, vil eventuelle to farver, der er i hver sin ende se levende ved siden af ​​hinanden.

Advarsler

 • Mange kommunale koder begrænser størrelsen af ​​og hvor flyers kan blive offentliggjort. Tjek din lokale koder. Det samme gælder for at placere plakater i en virksomhed eller skole, altid søge tilladelse først.