Wkodk

Hvordan man skriver en kritisk essay

Uanset om du er en engelsk større eller bare udfylde din college krav, vel vidende, hvordan man skriver en kritisk essay vil give dig en kant hele din akademiske og faglige karriere. Skrivning kritiske essays kan du udvikle kritiske færdigheder, herunder tæt og omhyggelig læsning, teknisk forskning, videnskabelig skrivning, stedfæstelse og korrekturlæsning. Lære disse teknikker vil hjælpe dig indgå faglige samtaler og få redskaber til at tænke og kommunikere på flere afgørende måder.

Steps

Hvordan man skriver en kritisk essay. Lær dit papir emne så hurtigt som muligt for at hjælpe med at planlægge din forskning.
Hvordan man skriver en kritisk essay. Lær dit papir emne så hurtigt som muligt for at hjælpe med at planlægge din forskning.
 1. 1
  Lær dit papir emne så hurtigt som muligt for at hjælpe med at planlægge din forskning.
 2. 2
  Find forskning oplysninger fra en lang række kilder, herunder tidsskriftsartikler, bøger, leksika, og nyhedskilder. Samle flere oplysninger, end du forventer faktisk referere, når du skriver dit papir, men ikke samle alt for meget det kan distrahere fra det vigtigste punkt, og du vil ende med at sætte det i dit essay simpelthen af ​​den grund, du undersøgt det. Brug ikke wikipedia for alt, og ikke kopiere og indsætte folks svar, uanset hvad websted, du fik det fra, vil plagiat blive fundet ud af.
 3. 3
  Skimme dine kilder til at adskille den interessante forskning fra irrelevant materiale. Interessant forskning kan være fra bøger, york noter og udgivet kritiske essays på din specifikke emne. ellers ikke forske ting, der ikke er relevante, dvs. forske hekse når dit spørgsmål er på monarkiet
 4. 4
  Genlæse relevant materiale grundigt og kritisk.
  1. Fremhæv, understregning eller på anden måde markerer ingen tidsskriftsartikler eller bøger, du ejer. Brug forskellige farver post-it sedler at rette din opmærksomhed på kritiske detaljer fra bibliotekets bøger.
  2. Opsummere eller på anden måde anmærke hver kilde, når du har læst den. Bemærk et par vigtige detaljer og kilden hovedargument for fremtidig reference.
 5. 5
  Brainstorm en ved at gennemgå dine noter og forskning. Du kan vælge at skrive et groft opgaveformulering, eller du kan i stedet vælge at stille et kritisk spørgsmål, som dit papir vil svare.
 6. 6
  Skitsere et groft introduktion, erkendelse af, at du måske ønsker at redigere eller omskrive din introduktion senere.
 7. 7
  Udvikle en grov skitse baseret på dine forskning noter.
  1. Identificer to eller tre store sektioner for kroppen af ​​dit papir. Disse afsnit bør bestå af de vigtigste dele af dit argument.
  2. Brug dine noter og forskning for at udfylde oplysninger om dine sektioner. De må kopiere og indsætte kritiske detaljer eller argumenter i din disposition.
 8. 8
  Identificer forholdet mellem din papirets sektioner, og kort beskrive det i tilknytning til din disposition.
 9. 9
  Brug dette forhold til at skitsere et groft konklusion.
 10. 10
  Braklægning din papir til et par dage før at revidere din udkast.
 11. 11
  Giv dig selv tid nok til at gøre en større revision, der afklarer eventuelle forvirrende logik eller argumenter.
 12. 12
  Udfyld din papir ved forsigtigt korrekturlæsning en trykt version af dit endelige udkast.
  1. Brug din fantasi og gøre introduktionen interessant for læseren.
  2. Skriv en klar opgaveformulering og bruge op-to-date kilder rige med fakta.

  Sample essays


  Tips

   • Det er ofte lettere at skrive et groft introduktion og fortsætte med resten af ​​papiret før han vendte tilbage til at revidere introduktionen. Hvis du føler dig tabt på hvordan man kan indføre dit papir, skriv en pladsholder introduktion.
   • Erkend, at du ikke vil have nok tid til at læse ti eller tolv bøger om dit emne. Brug bogens indholdsfortegnelse og indeks til at guide din søgning efter de mest relevante kapitler.
   • Begræns dit emne, som du bevæger dig gennem skriveprocessen. Mange studerende begår den fejl at plukke en alt-bredt emne i håb om at have nok til at sige, men det er faktisk nemmere at sige mere på en smal emne. For eksempel er at skrive et papir om, hvorvidt krigen i almindelighed etisk ville være næsten umuligt. I modsætning hertil er at skrive et papir om, hvorvidt vi skal kæmpe en bestemt krig håndterbare.
   • Prøv at komme i gang tidligt, hvis det overhovedet er muligt. Du vil producere langt bedre arbejde - og være meget mindre stresset - hvis du skriver dit papir i løbet af flere aftener i stedet for i ét marathon session.
   • Afslut en kladde et par dage for tidligt at give dig selv tid til at revidere.
   • Hvis du har problemer med at strukturere dit papir, skrive en ny omridset af din papir baseret på emnet punktum stykker. På din skitse, skrive en sætning forklarer forholdet mellem emne sætninger. Hvis du ikke kan hurtigt forklare dette forhold, betyder det, at din præmis er ude af orden, og du bør ændre deres rækkefølge.
   • Hvis du har problemer med at bruge passende sprog og grammatik, udskrive en kopi af dit papir og læse det højt, eller i det mindste i et stille rum. Omhyggeligt markerer enhver og alle fejl i pen før du vender tilbage til computeren for at revidere.
   • Spørg en ven, et familiemedlem eller en anden bekendtskab at læse korrektur og kommentere konstruktivt på dit papir. Professionelle forfattere gå gennem flere udkast af deres arbejde, og du skal forvente at gøre det samme.
   • Arbejde inden for dit eget proces. For eksempel: Nogle mennesker har brug konturer, mens andre mener, at den formelle skitserer hindrer deres evne til at skrive. Erkende, hvad der virker bedst for dig og justere i overensstemmelse hermed.
   • Skriv i din egen stemme. Det er bedre at korrekt brug de ord, du kender, end at misbruge de ord, du ikke kender i et forsøg på at lyde akademisk.

  Advarsler

   • Sørg for at citere alle dine forskning, herunder citater, statistikker og teoretiske begreber så præcist som muligt. Når du er i tvivl, fejle på siden af ​​at citere mere end mindre, da undlade at citere din forskning kan resultere i en afgift for plagiat.
  • Papers skrevet i sidste øjeblik lider logik huller og dårlig grammatik. Husk, at din lærer har læst hundredvis, hvis ikke tusindvis af studerende papirer, og som sådan, kan fortælle, når du har skrevet et papir i sidste øjeblik.