Wkodk

Sådan kører et lille hotel eller pensionat

Flere og flere mennesker i disse dage forlader deres by job, ofte skiftende lande og åbne små turistvirksomheder såsom et hotel. Hvis du er i øjeblikket sidder i et kontor og åbne dit hotel er en drøm for dig, så være på vagt over eventuelle romantiske ideer, kører en lille turistmæssige hotel er sjovt, det er stor, men det er også hårdt arbejde.

Steps

Sådan kører et lille hotel eller pensionat. Capital / finans - Små familiedrevne hoteller ofte købes på indtægter fra et hus salg toppet op med et banklån.
Sådan kører et lille hotel eller pensionat. Capital / finans - Små familiedrevne hoteller ofte købes på indtægter fra et hus salg toppet op med et banklån.
 1. 1
  Capital / finans - Små familiedrevne hoteller ofte købes på indtægter fra et hus salg toppet op med et banklån. Beslut, om du virkelig bør gøre dette, fordi du er nødt til at betale huset lån samt lån til virksomheden. Medmindre du bor på stedet.
 2. 2
  Placering - Hvis du ønsker at komme ind i turismen, så dette bør være en af de første ting i dit sind. Regionen skal have noget særligt for dig og dine kunder. Hvis det ikke har fået noget helt specielt så kan du ikke få en masse kunder.
 3. 3
  Campingpladser - Den uerfarne skal være forsigtig her. Der er en enorm forskel mellem at eje en campingplads og eje et felt. Det morsomme er, at det ligner en let opstart, fordi alt hvad du behøver er et felt, men det er simpelthen ikke så og konkurrence kan være hård. Hvis du har havet, floder, søer, bjerge eller lignende til din rådighed så du kan finde tingene kører godt, men være varsomme med at købe en campingplads i et "nice" landdistrikt, som er ikke-descript.
 4. 4
  Bor i udlandet - hvis du emigrere til et land med et andet sprog eller kultur, så være meget varsomme med at forlade sig alene på handelen fra dit hjemland, kan dette være katastrofalt i en dårlig sæson. Navnet på spillet er at lære sproget og fuldt ud integrere. I lande som Frankrig, er 80 til 90 procent af dine potentielle kunder bolig - du kan ikke tillade sig at ignorere denne sektor. Hvis du indtaster et nyt land eller bare en ny del af dit eget land så en hurtig måde at blive accepteret, er at bruge lokale leverandører til alt, vil intet indynde dig mere til lokalsamfundet end dit engagement i den lokale økonomi, og du kan ofte accepteres lettere som en virksomhed ejer end en privatperson til netop denne grund.
 5. 5
  Erhverv typen - B & B, ferieboliger og pensionater kan være en meget attraktiv mulighed, fordi du ikke forventes at være på vagt 24 timer i døgnet, er selv lave stjernede hoteller stadig forventes at have desk personale på vagt 12 timer i døgnet. Vær opmærksom på personalemæssige konsekvenser af de forskellige virksomhedstyper. Der er ingen rigtige eller forkerte her, men du bør tænke over, om du bliver nødt til at ansætte nogen, og hvor mange timer om dagen, du kan arbejde i sæsonen. Tjek de lokale beskæftigelse love er sæsonarbejdere ofte beskyttet af lovgivning, som betyder, at du skal betale et yderligere beløb til deres sociale sikring.
 6. 6
  Seasons - Mange hoteller er sæsonbetonet, nogle har én sæson, nogle har to. Én sæson kan være rart, hvis du kan generere nok indtægt, to sæsoner betyde flere måneder arbejdet, muligvis flere indtægter og måske mere sikkerhed. Igen er der ingen rigtige eller forkerte, men det er vigtigt at tænke igennem de spørgsmål og bestemme, hvad der passer dig.
 7. 7
  Lokale økonomi - Nogle ejere bruges til at tjene en hel masse penge, når de arbejdede i en by, men nu er de tjene en brøkdel af, hvad de bruges til. Dog kan deres pension være god, og de spare flere penge et år nu, end de gjorde før, det er fordi alt er billigere, og de behøver ikke at bruge penge hepper sig op efter en dårlig uge på arbejdet. Det kan tage dem et år eller så at indse, hvor meget deres behov afhang af samfundet, de værdier og økonomi blev de omringet af. At være i stand til at gå i smukke bjerge med vandfald og søer har betydet, at de bare ikke bruge mange penge at forsøge at underholde sig selv - livet er høj kvalitet og billige. Dine erfaringer kunne variere, kan du tænker på at flytte til et sted, hvor alt vil være dyrere - det afhænger, så bare være opmærksom på denne faktor.
 8. 8
  Gæster - Nå, nu kommer vi til det vigtigste af alt - gæsterne, det er de mennesker, du har brug for at tiltrække til din virksomhed, og som forhåbentlig vil komme tilbage igen. Der er mange måder at behage gæster, kan jeg ikke råde dig omkring 5-stjernede hoteller, men jeg kan sige noget om små familiedrevne hoteller osv. Det handler om, hvorvidt du virkelig gerne hjælpe og glædeligt mennesker. I vores hotel vi for eksempel holde et par disco lys i restauranten, fordi vi ved, at alle så ofte, når vi har store udvidede familie grupper, der kan være en lejlighed, hvor en lille improviseret "familie disco" med forældre og børn kan absolut gøre det for nogle familier. Dette er blot én lille ting, som vi har gjort, er der 101 andre, men jeg altid huske én lille pige bliver spurgt, hvad hun kunne lide om ferien og hun sagde "min fødselsdag disco". Det er, hvad det egentlig drejer sig om - kids familier latter sjov og smiler - hvis du kan lide at se folk smiler og gerne gøre det ske, så har du et forspring.
 9. 9
  Er du praktisk? Du kan finde dig selv med op til fem eller seks måneder om året med få eller ingen kunder. Udgifterne til reparation eller nye værker kan være en stor del af dine udgifter - hvor meget du kan klo tilbage i din fortjeneste afhænger af dine praktiske færdigheder. DIY Bodgers vil ikke gøre, kan du ikke have fyrre gæster venter på et varmt brusebad mens du fumle med en montering på den anden side, hvis du kan få ægte kompetence, så du kan spare en formue.
 10. 10
  Køb en eksisterende virksomhed? - Mit råd, hvis du ikke har kørt et turistområde virksomhed, før blot er ja, især hvis du flytter til et andet land. Nogle mennesker kan pull off mirakler, men personligt ville jeg sige købe din første forretning med kunder, goodwill og hele infrastrukturen klar til at gå, så måske hvis du føler mere eventyrlystne på et senere tidspunkt kan du overveje at sælge og starte en ny virksomhed fra bunden.
 11. 11
  Kan du se hvad der er under din næse er du intelligent? En masse mennesker vil blive overrasket over at finde ud af, at intelligens er et krav for at drive en succesfuld hotel eller turist business.It er meget rigtigt, at den daglige drift af et hotel ikke er raketvidenskab, men der er to ting, du bør altid være tænker. Det første er, om du kan finde måder at gøre det, du aktuelt gør mere effektivt, det handler om ergonomi, workflows, arbejde planlægning, investering i rette udstyr og være i stand til konstant at spotte de ineffektive dele af hver opgave, og være i stand til at ræsonnere en bedre metode. Den anden er, at du skal være i stand til at se, hvad der er under din næse, de fleste hoteller ser en byge af forbedring (indretning fittings anlæg) når en ny ejer overtager - det varer normalt et par måneder og så intet mere sker, indtil næste ejer kommer. Det er overordentligt svært, når man bor i og dag ud med den samme situation at være i stand til stadig at se, hvad der skal forbedres til gavn for dine gæster eller dig selv. Et program for løbende forbedringer tager et sind, der kan spotte potentiale og muligheder som en selvfølge.

Tips

 • Det er generelt bedre at låne så lidt penge som muligt, familiedrevne turistvirksomheder er ikke rigtig dyrt, og jo mindre du skylder bedre.