Wkodk

Sådan at forske effektivt, før du åbner din egen bar

For at åbne en bar, du har brug for en bar, et sted at servicere kunderne, og en licens..

Steps

Sådan at forske effektivt, før du åbner din egen bar. Gå til flere succesfulde barer i dit område.
Sådan at forske effektivt, før du åbner din egen bar. Gå til flere succesfulde barer i dit område.
 1. 1
  Gå til flere succesfulde barer i dit område. Køb en drink hver, og tage noter på, hvad du kan lide og ikke kan lide. Prøv i en travl tid, og så komme tilbage senere på en stille tid.
 2. 2
  Bed om at tale til ejerne af dine foretrukne barer. Hvis de er for travlt, lave en aftale. Tilbyd at tage dem til frokost eller noget, fordi de vil gøre dig en stor tjeneste.
 3. 3
  Når du har fået opmærksomhed i en bar ejer og mindst en halv time til at tale sammen, så spørg ham eller hende, hvordan de startede, og hvad det tager at åbne en bar og køre en. Tage masser af noter. Kom tilbage flere gange, hvis det er muligt. Være rart og købe ting på deres bar, så de ikke vil blive alt for irriteret med dig hængende rundt. Må ikke genere dem med spørgsmål, når stedet er optaget.
 4. 4
  Anbefalet: få et job på en bar, og arbejde der så længe som muligt. Ideelt set bør du være en manager, så du lærer om den forretningsmæssige side af tingene.
 5. 5
  Gå på biblioteket og læse op på baren og restaurant virksomhed. Lære så meget som muligt.
 6. 6
  Find et sted at åbne baren. Ideelt bør det være et sted, der får masser af mennesker i din målgruppe passerer forbi, og ideelt bør det være et sted, der allerede har bar og restaurant stuff på plads.
 7. 7
  Finde ud temaet for din bar. Dette vil påvirke, hvordan du dekorere sted og den generelle stemning, du vil oprette.
 8. 8
  Finde ud af dit budget. Åbning enhver virksomhed tager et ton af penge til at starte. Du bliver nødt til at bestemme din barens start omkostninger, måned-til-måned udgifter, og hvor længe du kan vare, før du går ud af business.
 9. 9
  Hvis stangen du ønsker, ikke er blevet bygget endnu, tilføj flere måneder, og yderligere mindst 223.890€ på toppen af dine andre omkostninger til at bygge det.
 10. 10
  Hvis dit budget ikke kan overleve mindst opstart plus et par måneder kører uden netting en skilling, før du nødt til at give op, så glem det. Den sidste ting du ønsker, er at starte baren og derefter løber tør for penge, før virksomheden bygger op til et rentabelt niveau. Hvis det er nødvendigt, skal du vælge en anden placering eller finde en anden måde at skære omkostninger. Husk, at alt dette skal planlægges ud, før du tager eventuelle andre foranstaltninger!
 11. 11
  Når du ved, hvor mange penge du vil få brug for, regne ud, hvor du kommer til at få det fra. Du vil sandsynligvis nødt til at låne det, så får travlt studere op på lån og kreditter. Hvis du ikke har god kredit, glemmer dette projekt, fordi du ikke vil være i stand til at få en anstændig lån.
 12. 12
  Nu hvor du har pengene, ideen og placeringen, udleje det sted, hvor du kommer til at åbne baren. Hvis det ikke er blevet bygget ind i en bar endnu, leje de entreprenører og få det bygget. Du får sandsynligvis brug for en byggetilladelse først.
 13. 13
  Rengør linjen op og dekorere det i dit valgte stil. Gør så meget af dette som muligt selv for at spare penge, men hvis byggeriet er involveret du nødt til at ansætte folk.
 14. 14
  Mens baren bliver sat sammen, skal du kontakte din delstatsregeringen. Få de licenser, du behøver. Du bliver nødt til at få en tilladelse til at servere mad, en tilladelse til at servere alkohol, og alle dine medarbejdere har brug for mad håndtering tillader det. Det vil tage nogen tid, så du skal ikke vente, indtil baren er klar til at komme i gang. Du kan ikke åbne, indtil alle de juridiske ting er af vejen.
 15. 15
  Ansætte nogle folk til at køre baren. Du får brug for et par bartendere i det mindste, og hvis du tjener snacks, vil du også ønsker tjenere og en kok.
 16. 16
  Når du har fået din bar, dine tilladelser, og dine medarbejdere, materiel op på spiritus og mad, og købe briller og tallerkener og servietter, og hvad der ellers en bar behov.
 17. 17
  Nu er du klar til at åbne baren!

Tips

 • En wiki er ikke til at give al den information du har brug for: dette er bare en grundlæggende skitse. Alle disse skridt vil tage mindst et år eller to og en masse arbejde fra din side.

Advarsler

 • Lær alt hvad du kan om portion kontrol, og de lokale spiritus love. Hvis du har løse portion kontrol på plads, vil du se en væsentligt lavere avance.
 • Opret en solid forretningsplan. Dårlig planlægning ved starten kan være et stort problem i sidste ende.
 • Husk altid den første regel af byggeriet: Nothing nogensinde bliver bygget på tid eller under budgettet. Se dine entreprenører nøje, overvåge budgettet og kvaliteten af ​​materialer, og sørg for at få henvisninger, så du hyre de rigtige mennesker, før du starter!
 • At eje en lille virksomhed vil være en utrolig mængde tid og hårdt arbejde. Gør det ikke, hvis du er risikoaverse, eller hvis du foretrækker den sikkerhed for en regelmæssig lønseddel.
 • Få uddannelsen som bartender, abonnere på industriens magasiner, deltage i messer, før du åbner din bar. Igen, vil forskning, planlægning og uddannelse, før åbning betale sig i spar.