Wkodk

Sådan gør sig godt i et interview med en modelbureau

Hvis du er blevet inviteret til en samtale med en modelbureau, tillykke! Gøre godt i interviewet, og du er på vej til en potentielt succesfuld karriere.

Steps

Sådan gør sig godt i et interview med en modelbureau. Sørg for at du har alle de oplysninger klar i dit hoved.
Sådan gør sig godt i et interview med en modelbureau. Sørg for at du har alle de oplysninger klar i dit hoved.
 1. 1
  Sørg for at du har alle de oplysninger klar i dit hoved. Sørg for at du er klar på adressen på agenturet, og hvad du skal gøre, når du får der. Sørg for at du ved, hvad du har brug for at medbringe - en eksisterende portefølje vil sandsynligvis rangere højt på listen - eller hvis du har brug for at bære noget konkret.
 2. 2
  Vær ekstra særlig pleje af dit udseende i tiden op til interviewet. Hold op med din hudplejerutine, hårpleje rutine, se din kost og holde dine negle pæne og ryddelige.
 3. 3
  Øv modellering! Du vil sandsynligvis blive bedt om at gå og udgøre en lille smule på interviewet, så du bør praksis. Selv hvis du kan få det perfekte, vil praksis i det mindste gøre dig mere selvsikker og tillid vil hjælpe dig ud! En af de bedste måder at praktisere er at se catwalk-videoer og derefter at øve foran spejlet.
 4. 4
  Natten før interviewet, få dit tøj sammen og sørg for at de er pæne og ryddelige. Hvis du ikke har fået nogen vejledning om tøj, vælger ser nice. Det er et interview forsøge at se dine bedste. Heels er nyttige - mange piger finder det meget lettere at modellen i hælene end i lejligheder. Hvis du ikke er vant til at bære hæle, prøv killing hæle.
 5. 5
  Ankommer til agenturet en lille smule, før du forventes. Bær agentens nummer på dig, så du kan ringe til dem, hvis du tror du kan være sent.
 6. 6
  Lyt opmærksomt til, hvad agenten siger, og læse noget, de giver dig omhyggeligt. Stop betalende opmærksomhed, og du kan gå glip af noget vigtigt.
 7. 7
  Interviews normalt sidste omkring tyve minutter, og ni ud af ti gange, vil du blive fortalt, hvis agenten er interesseret i slutningen. Du vil sandsynligvis få en af ​​tre reaktioner -
  • Du vil blive accepteret på bureauets bøger. Afhængigt af tilstanden af ​​din portefølje, kan du blive inviteret til at gøre en portefølje skyde snart. Du vil også blive bedt om at underskrive kontrakten, som kan sendes du på et senere tidspunkt, eller du kan blive bedt om at underskrive det på stedet. Og husk at fejre!
  • Du vil blive bedt om at komme tilbage på et senere tidspunkt, når at have gjort noget andet-som i, klippe dit hår, forbedret din modellering teknik eller mistet nogle vægt. Dette er ikke en fuld ud afvisning, så ikke får alt for modløse, men du bliver nødt til at gøre noget arbejde, hvis du ønsker at underskrive med denne agent. Du vil enten få en dato for en anden samtale, eller du kan blive bedt om at ringe tilbage senere.
  • Du vil blive afvist. Må ikke være for hård ved dig selv - du har fået længere end alle de piger, der tænker om at sende i applikationer, men kylling ud, og derefter endnu længere end dem, der havde deres ansøgninger slået ned, før de selv havde et interview! Udover der tager det kun én god agent til at starte din karriere, så måske skulle du prøve en anden.

Tips

 • Være naturligt! Grine af dine fejltagelser, de vil have en virkelig person, ikke perfekt. Og når du gør en fejl ikke sige, "Åh, Dang det!" Det er ligesom at gå i et rum og sige, "Jeg har en næse på mit ansigt!"
 • Agenturer er travle steder. De vil ikke invitere dig til en samtale, hvis de ikke er underholdende tanken om at underskrive dig. Så slap af!
 • Ligesom med at sende fotos ind agenturer, bør du være på vagt over for, hvad der præcist er i din portefølje. Hvis de billeder, du har, er af en ganske lav standard, kan det være tilrådeligt, at du ikke bringe en portefølje på alle. Seeing dårlige billeder af dig måske foreslå til agenten, at du ikke fotografere godt, og du kan finde din samtale tager en næse-dyk. Hvis du forklare til agenten, at du ikke har modelleret før, så du ikke har nogen billeder, vil hovedparten forstå.
 • Reb i venner og familie til at hjælpe dig praksis, hvis du kan.

Advarsler

 • Må ikke bare slå op til modelbureau uden et interview. Modelbureauer er meget travle steder, og de har ikke tid til at droppe alt bare for dig. Den eneste undtagelse til dette er, hvis agenturet har en åben opkald og endda så skal du tjekke, hvad de præcise detaljer i den åbne indkaldelse er-nogle åbne opkald kræver at du registrere din interesse, før du tænder op.