Wkodk

Sådan genansøge om et realkreditlån efter konkurs

Hvis du ønsker at ansøge om et nyt realkreditlån i Europa efter konkursen, her er nogle ting at overveje og udføre for at hjælpe med at forbedre dine chancer.

Efter konkursen fleste långivere vil have dig til at vente mindst 2 år fra tidspunktet for konkursen udledning, før de vil overveje dig for et realkreditlån. Efter de to års ventetid er overstået, bør du være i stand til at få finansiering nemt. Du bør også være i stand til at få 100% finansiering samt. Du kan normalt opnå dette så længe mindst de fleste af dine betalinger er blevet indberettet til kredit-bureauet som værende betalt til tiden, da udledningen af ​​din konkurs.

Steps

Sådan genansøge om et realkreditlån efter konkurs. Vær opmærksom på, at typisk realkreditinstitutterne er åbne for at overveje en godkendelse til et boliglån efter 2 år.
Sådan genansøge om et realkreditlån efter konkurs. Vær opmærksom på, at typisk realkreditinstitutterne er åbne for at overveje en godkendelse til et boliglån efter 2 år.
 1. 1
  Vær opmærksom på, at typisk realkreditinstitutterne er åbne for at overveje en godkendelse til et boliglån efter 2 år. Nogle långivere, der er mere streng har en politik om at vente tre år til at begynde at overveje finansiering. Det er muligt at få realkreditfinansiering før 2 år fra udledning dato, du bare kan ende med at skulle en udbetaling, eller du måske nødt til at nøjes med en langt højere rente.
 2. 2
  Forvent mindre end gunstige rente omhandler. Den mest sandsynlige måde at få den laveste rente til rådighed ville være at have en stor udbetaling. Også, en anden faktor, der vil bidrage til, hvilken type rente, du kvalificere sig til være, hvor godt du har betalt dine regninger, da konkursen decharge.
 3. 3
  Overvej alle faktorer end kredit. Heriblandt: beskæftigelse historie, gæld til indkomst-forholdet, den hjem lån-til-værdi, indkomst og ned betaling. Så derfor hvis du har kredit problemer, er det vigtigt ikke kun at arbejde på at øge din kredit score, men for at styrke de andre faktorer, der arbejder for dig i lånet processen.
 4. 4
  Forstå, hvor lang en konkurs påvirker din evne til at få et realkreditlån. Et kapitel 13 konkurs forbliver på din kredit historie i 7 år, og et kapitel 7 konkurs forbliver på kredit i 10 år. Men fra den første dag efter din konkurs udledning dato som din kredit forbedres, dit kredit score forbedres. Som du foretage betalinger over tid, vil dit kredit score fortsætter med at gå op og kan være i den høje 600s eller 700, selv før du konkurs arkivering er kommet fra din kredit rapport.
  • Når du får et realkreditlån fra en bank eller anden pant udbyder, vil du beslutte, hvad angår dit realkreditlån vil have, når den er registreret mod den ejendom, du belåning. Du vil typisk underskrive en formular, der indeholder en aftale om disse vilkår og formel dokumentation vil blive sendt til din advokat, så din advokat kan udarbejde pant dokumentet præcist.
 5. 5
  Vær tålmodig og vedholdende. Når du har indgivet konkursbegæring, sikre et lån kan være udfordrende, som mange långivere vil være meget tilbageholdende med at tilbyde en ny sikrede lån. I nogle situationer kan der være et par långivere, der er villige til at give dig en frisk start, men de vil som regel kræve indkomst verifikation og specifikke ned betalinger. (Den gennemsnitlige udbetaling er 3%, men i en post-konkurs situation kan mere kræves af långiver eller kan tillade dig at sikre bedre priser og vilkår.) Andre faktorer potentielle långivere vil overveje, når de evaluerer et realkreditlån ansøgning vil blive beskæftigelse historie og gæld til indkomst-forholdet.
 6. 6
  Betal dine regninger til tiden. Du bør holde åbne konti (både lån og kreditkort), men med beskedne grænser og aldrig overstige 30% af deres grænse, og sørg for at betale dem ud i fuld i slutningen af ​​hver måned. Dette vil bidrage til at hæve din kredit score og vise potentielle långivere, du har reformeret så hurtigt som muligt. Når du har gennemført en konkurs, misligholdelse af lån eller modtager charge-offs er meget dårlig, og vil gøre det næsten umuligt at få et realkreditlån igen.
 7. 7
  Overveje at leje en pant mægler til at hjælpe dig efter din konkurs i at finde et nyt realkreditlån. Fortalerne for sådanne optioner sige, at ved at ansætte en sådan person, vil det gøre processen meget glattere, da de vil handle for at indsamle og formidle alle oplysningerne for dig. Der er lige mange analytikere til at understøtte både få et realkreditlån mægler og ved hjælp af en online-mulighed, og forskellen mellem de to synes at være, hvor hurtigt du vil have resultater, og hvor meget tid du har til personligt investere i processen.
 8. 8
  Overvej de to forskellige muligheder for at forfølge: online og traditionelle långivere. Mens du arbejder med en traditionel långiver tillader dig at arbejde ansigt til ansigt med din långiver og diskutere forskellige muligheder med dem, online långivere ofte specialiserer sig i realkreditlån til kunder efter konkurs og tillade dig at sammenligne flere forskellige satser alt på én gang. Mange mennesker, der holder en ren kredit historie efter en konkurs vil være i stand til at restituere sig og få et realkreditlån, og kan endda sikre tilstrækkelig finansiering til det, de har brug for.
  • Hvis du har en nylig konkurs på din kredit og søger at få finansiering til et hjem, er der håb. At købe et hjem med dårlig kredit vil bare lægge mere vægt på de to andre faktorer, der er nødvendige for at få et realkreditlån, som er; indkomst kontrol og en udbetaling.
 9. 9
  Få en fastsættelse af betaling for dit realkreditlån ud over at have de sparede penge i banken. Her er nogle ideer til måder at gøre det:
  • Låne eller bede om en gave fra pårørende. Når du har finansieret huset, kan du normalt gå og tage en 2. eller 3. realkreditlån op til den fulde værdi af dit hus, og så kunne du tilbagebetale de pårørende. Husk, at hvis du agter penge til at være som et lån blot fra de pårørende, ville du nødt til at videregive det til långiver, før du lukker. Långivere normalt har regler om, hvor udbetalingen kommer fra, og hvis du ikke er ærlig, kunne det overvejes at bedrage en långiver.
  • Der er ned betaling bistandsprogrammer som Neighborhood Gold eller Nehemias programmet. Disse programmer dybest støtte sælgeren i at hjælpe dig med en udbetaling. Modtagelse af en fastsættelse af betaling fra sælgeren af ​​ejendommen er ulovligt, men gennem disse programmer, er det lovligt. Der er også andre kontante udbetalinger bistandsprogrammer, som er tilskud, og behøver ikke at blive tilbagebetalt eller betalt for af nogen. For at finde ud af om disse, foretage en søgning på ned betaling hjælp med din foretrukne søgemaskine.
  • Du kan få udbetalt en 401K eller et andet investeringsselskab, og som i det første eksempel, tilbagebetale dig selv med en 2. eller 3. realkreditlån efter at lånet er lukket |. Hvis søger at genopbygge dit kredit efter en konkurs, at få et realkreditlån kan være en god ideal. At have et boliglån på din kredit rapport er en af ​​de nemmeste måder at øge en lav kredit score og bevise din kreditværdighed. Desværre, at få godkendt til et realkreditlån efter en konkurs er ikke let, og du bør overveje et par faktorer.
 10. 10
  Her er tre vigtige ting at overveje, før du ansøger om et boliglån efter en konkurs.
  • Vent Periode: Der er ingen specifik tidsramme eller venteperioden for at få et realkreditlån efter en konkurs. Dog bør boligkøberne være opmærksom på, at visse långivere ikke vil godkende et lån anmodning, hvis en konkurs forekom inden for de seneste to år. I dette tilfælde ville det være klogt at udskyde købsprocessen og arbejde for at forbedre din kredit. Personer, der er fast besluttet på at købe en ejendom efter en konkurs bliver nødt til at kontakte en sub prime eller høj risiko pant långiver. Disse långivere rutinemæssigt godkende dårlig kredit realkreditlån, og du kan få et boliglån en dag efter en konkurs udledning.
  • Detail Mortgage Anvendelse: Hvis en nylig konkurs har fundet sted, forventer at give pant selskab med en masse ekstra information. Den eneste måde at sikre din evne og vilje til at tilbagebetale pant er helt at analysere din nuværende finansielle situation. I gennemsnit er låntagere bedt om at give to-års selvangivelser, de seneste lønseddel stubs, bank kontooplysninger konkurs udledning papir, likvide aktiver, og skriftlige forklaringer. Selvom dårlig kredit realkreditinstitutterne er agtede at hjælpe folk med beskadigede kredit score, vil de ikke godkende et lån anmodning, hvis de føler, at låntager er tilbøjelige til at gentage fortidens fejltagelser.
  • No-Doc eller Low-Doc Prioritetslån: No-doc eller lav doc realkreditlån er ideelle til selvstændige låntagere og enkeltpersoner, der ikke ønsker at afsløre deres finanser. Desværre, hvis du har indgivet konkursbegæring inden for de seneste ti år, behøver du ikke kvalificere sig til sådanne låneprogrammer. Enhver, der nogensinde indgivet konkursbegæring betragtes som en risikabel låntager, uanset om de med held har genopbygget deres kredit. Før lånet er godkendt, vil långiver bede om alle tænkelige finansielle dokument og omhyggeligt undersøge din ansøgning.

Tips

 • Det følgende er en liste over almindelige pant vilkår. Bemærk venligst, at ladning og realkredit er udskiftelige vilkår.
  • Afskrivningsperioden: mængden af ​​tid, det vil tage hovedstolen af ​​realkreditlån, på det nuværende rente, der skal tilbagebetales i deres helhed (normalt 20 eller 25 år)
  • Amortiseringsplan: en tidsplan viser hver betaling, der skal foretages i henhold til pant for hele programmets løbetid realkreditlån, hvor meget af hver betaling påføres hovedstol og renter og balance på grund efter hver betaling
  • Ballon betaling: det endelige beløb for realkreditlån, der skal tilbagebetales til kreditor i slutningen af ​​udtrykket (dette beløb kan også genforhandles for endnu en periode)
  • Charge / Mortgage for Land: et dokument, der beskriver de lån givet til en jordejer, og at når registreret, formidler en interesse i landet sikret ved Charge / Mortgage af jord til kreditor
  • Kreditor, nemlig bank eller anden pant långiver
  • Chargor: Landet ejer, der har arrangeret pant (eller afgift)
  • Lukket Mortgage: et realkreditlån, der ikke kan tilbagebetales fuldt inden udgangen af ​​den specificerede sigt uden betaling af bod, som fastsat af Standard Charge Betingelser
  • Afladning: når et realkreditlån er betalt fuldt ud, er en udledning registreret mod ejendom, effektivt at fjerne pant som en behæftelse mod ejendommen
  • Renteregulering Dato: afdrag på realkreditlån er ofte arrangeret for 1. eller 15. i hver måned. Når pant penge er avancerede på en anden dag end den på forhånd aftalt dag for afdrag, skal en justering for renter foretages mellem den dag forvejen og dagen for forhånd aftalt betaling. Dette er kendt som renteregulering dato.
  • Rente: årlig procentdel af hovedstolen lånt at chargor skal tilbagebetale kreditor, til gengæld for retten til at bruge hovedstolen lånte beløb for et sæt tid
  • Løbetid Dato: den dato, hvor balancen grund under pantet, skal enten tilbagebetales til kreditor eller genforhandles for endnu en periode
  • Åbne Mortgage: et realkreditlån, der kan tilbagebetales inden udgangen af ​​det angivne udtryk
  • Principal: mængden af ​​penge lånt af chargor (eller givet af kreditor), som chargor skal betale tilbage til kreditor
  • Prioritet: status af pant (første, anden, tredje, osv.), bestemt ved datoen for registreringen
  • Standard Charge regler: vilkår, der er fastsat af de rettigheder og pligter chargor og kreditor
  • Term: længden af ​​den periode, chargor er berettiget til at bruge pant midler, i hvilket tidsrum, der løbende afdrag foretages, og i slutningen af ​​hvor den samlede balance på grund enten skal tilbagebetales til kreditor eller genforhandles for endnu en periode ( sædvanligvis helst fra 6 måneder til 7 eller 10 år).
 • Hvis du søger at få et realkreditlån efter konkurs hurtigere end de 2 år fra tidspunktet for udledning, bliver du nødt til at have næsten fejlfri betaling historie siden din konkurs decharge. Desuden kan du have en udbetaling. Hvis du har endda 3-5% til at bruge som en udbetaling, som kan være nok til at hjælpe dig med at få godkendt.