Wkodk

Sådan får billån efter konkurs

Takket være den overflod af billån valg i dag, du ikke længere behøver at spekulere på, om ikke du kan få lån, når du indsende din konkurs. En række virksomheder nu tilbyder fleksible vilkår, når det kommer til bil lån, yde betydelig hjælp for folk, der har haft problemer med deres finanser i fortiden. Virksomheder tilbyder nu sikret bil lån til folk med dårlig kredit historie, der giver långiveren sikkerhed for, at den balance, rent faktisk vil blive betalt ud, den ene eller anden måde. Andre udtryk for sådanne billån anvendelse.

Men det kan ikke være så nemt som det lyder. Eller kan du ikke have en hård tid at finde virksomheder, der tilbyder bil lån til folk med problematiske finansielle historie. Men kan du virkelig råd til konsekvenserne og vilkår for billån efter du indgive konkursbegæring? Derfor, her er nogle tips om, hvordan man får en bil lån, når du indgive konkursbegæring.

Steps

Sådan får billån efter konkurs. Må ikke købe en bil på alle.
Sådan får billån efter konkurs. Må ikke købe en bil på alle.
 1. 1
  Må ikke købe en bil på alle. Hvis du har en bil, der er arbejder, holde det. Der er andre måder at genopbygge dit kredit over tid, og de kan koste mindre. Dette er den bedste måde at gå, hvis du stadig har nogen økonomiske problemer.
 2. 2
  Betale kontant for en bil. Hvis det overhovedet er muligt, spare op penge til at købe en brugt bil i stand. Det behøver ikke at være en dekorativ eller ny. Det skal bare køre godt nok, at du ikke behøver at gøre nogen større vedligeholdelse på den.
  • Hvis du ikke behøver en bil med det samme, en måde at gøre dette på er at lave en bil betaling uanset beløb, du ønsker for dig selv. Betal dig selv, før du betaler andre, og især før du køber noget ekstra eller valgfri.
  • Dette har den fordel, at du ikke betaler nogen interesse.
 3. 3
  Køb en billig bil. Når du ser for billån med din dårlige kredit historie, kan du finde renten så højt som 20 procent. De fleste dårlig kredit bil lån har høje renter, fordi der er en højere risiko for misligholdelse.. Derfor, for at komme tilbage i form, er du nødt til at købe en billig bil, et køretøj med en pris du kan nemt råd til med din nuværende finansielle status.
  • Selvfølgelig, hvis du har ressourcerne kan du købe en dyrere bil. Men med en dårlig kredit historie, er det ikke tilrådeligt, især da du nemt kan nedsætte hastigheden på din bil lån i et par måneder.
  • Vælg et lån, der ikke har nogen straf for tidlig betaling.
  • Forhandle prisen på bilen ned. Især hvis du køber en brugt bil fra en forhandler, der er ofte en temmelig god fortjeneste bygget i. Forhandleren bør gøre nogle fortjeneste, men du skal kende værdien af ​​den
 4. 4
  Genetabler din kredit. Betale betalingerne til din bil lån til tiden. Som du allerede ved, når du betaler din bil lån måned betalinger til tiden, du kredit score stiger. Og når din kredit score stiger, kan du drage fordel af billigere bil lånerenter.
 5. 5
  Refinansiere din bil efter seks til tolv måneder. Med din forbedrede kreditvurdering, vil satserne for bil lån til refinansiering bil afgjort falde. Faldet vil nå til så meget som halvdelen af ​​din nuværende lån sats.
  • Sørg for, at de penge, du gemmer fra refinansiering din bil lån mere end dækker eventuelle gebyrer.
 6. 6
  Se efter andre muligheder. Hvis du ikke er i stand til at finde et firma, der kan tilbyde dig en bil lån på grund af din nuværende økonomiske situation, kan du benytte sikrede billån fra långivere. En række långivere, der tilbyder sikrede billån mener ikke kreditvurdering så meget, i stedet, hvad de vil søge fra dig, er en sikkerhed for at låne penge fra dem. Når du får accepteret i den sikrede bil lån planen, kan du blot få din bil lån refinansieres igen, for at få en langt billigere rating.

Tips

 • Auto finansiering kan opfylde behovet for mange typer, fordi vifte af bil lån til en virksomhed er fra 10.000 $ til 100.000 $. Ejere kan finansiere for én eller flere biler. Vilkårene er afhængig lånebeløbet, bil alder og månedlig betaling, der blev foretaget.
 • De tilbyder bil lån til fastsætte eller justere stand sats. Der er også yderligere gebyrer autobranchen som ekspeditionsgebyr og sen betaling gebyr.
 • Bil lån til en virksomhed kan hjælpe med at betale et fast beløb med i en løbetid. Selskabet er så i stand til at støtte deres krav på køretøjer i deres budget.
 • Vilkårene er meget afhængigt af virksomhedens kvalifikation. Nogle kvalifikationer, långiver overveje for en bil lån er størrelse, type, alder af køretøjet og ned betaling. Virksomheders resultat og kredit historie er også kontrolleret af långivere, før de tilbyder bil lån for erhvervslivet. Hvis finansiering, som der kræves, er større end 50000 $ en långiver næppe bede forretnings-og personlige oplysninger for at definere beslutsomhed.
 • Denne form for finansiering gør det muligt en levedygtig organisation til at købe køretøjer med henblik på at trives og opdatere virksomheden. Nogle virksomheder, såsom en tjeneste af taxi er baseret på biler til brug for arbejde. Andre selskaber kan tilbyde brug af bilen som favoriserer at fungere med en bestemt virksomhed. Bilerne er dyre og kan derfor ikke E stand til at støtte de fulde omkostninger af et køretøj brugt ny eller.
 • Bil lån til erhvervslivet kan hjælpe med at finansiere en virksomhed. Disse lån har brug for transport af deres arbejdsgiver og kunder. Business lån er til rådighed vejr, de har brug lån til et stort antal af bil eller bare for et par bil. Typen og vilkårene for anerkendelse af en person afhænger af den finansielle situation i organisationen og personlige kredit. At kende behovet for at lykkes er den største del til at beslutte finansiering. Gå til http://www.FreeCarQuote.us for mere info

Advarsler

 • Læs altid det med småt, før at indvilge i at ethvert lån og forstå de vilkår og eventuelle sanktioner, der gælder.