Wkodk

Hvordan til at indgive kapitel 13 konkurs

Der findes flere forskellige typer af konkurs i Nordeuropa, og mange mennesker bliver forvirrede over, hvilken løsning der er bedst. Det er vigtigt at forstå hver indstilling, før de beslutter, hvilken type der skal bruges. Dette er en guide til hvordan at indgive kapitel 13 konkurs.

Steps

Hvordan til at indgive kapitel 13 konkurs. Undersøg, om konkurs er det bedste valg for dig.
Hvordan til at indgive kapitel 13 konkurs. Undersøg, om konkurs er det bedste valg for dig.
 1. 1
  Undersøg, om konkurs er det bedste valg for dig. Hvis du er i problemer økonomisk, er der en række ting, du kan gøre for at få dig tilbage på sporet. Konkurs bør overvejes din sidste udvej.
 2. 2
  Afgør, om kapitel 13 er den rigtige konkurs løsning. Kapitel 13 er et alternativ til kapitel 7, og er designet til folk med en almindelig indkomst, som ønsker at betale deres gæld, men har brug for en vis mængde tid til at gøre det. I kapitel 13, tilbagebetale skyldnere deres kreditorer enten fuldt ud, eller delvist, i en periode på op til tre år. I nogle tilfælde kan du tilbagebetale dine kreditorer over fem år. Alle kan ansøge om kapitel 13 konkurs, hvis deres gæld er mindre end 201.310€, og deres sikrede gæld er mindre end 602800€. Dog kan selskaber, partnerskaber, og dem, der har haft en konkursbegæring afskediget i de sidste 180 dage ikke filen under kapitel 13..
 3. 3
  Fil et andragende. Du skal indgive et andragende til skifteretten i dit hjem distriktet. Sammen med andragendet, skal du også indsende en tidsplan for aktiver og passiver, aktuelle indtægter og udgifter, kontrakter til og udløbne leasingkontrakter. En liste over fritagne aktiver også er indgivet. Du skal købe din konkurs formularer på en stationær butik, da de ikke er tilgængelige fra retten. Du kan også bede din advokat til at hjælpe dig med at udfylde formularer.
 4. 4
  Betal dine gebyrer. Når indgive konkursbegæring er der en række nødvendige gebyrer for at tage sig af. Du skal betale en domstol arkivering gebyr på 120€ og diverse administrationsgebyr. Når andragendet er indgivet, er de fleste retssager "holdt". Det betyder, at de fleste kreditorer ikke vil være i stand til at fortsætte retssager, garniture lønninger, eller ringe til dig på telefonen for at kræve betaling.
 5. 5
  Fil en plan for tilbagebetaling. Planen for tilbagebetaling kan enten være indgivet til andragende, eller senest 15 dage efter.
 6. 6
  Deltag i et møde for kreditorer. Dette møde afholdes typisk 20-50 dage efter du indgive andragende. Det er afgørende, at du deltage i dette møde, da det vil give dine kreditorer til at stille dig spørgsmål vedrørende dine aktiver og finansielle stilling.
 7. 7
  Deltag bekræftelse hørelse. Denne høring vil blive afholdt i retten, og en konkurs dommer vil afgøre, om din plan for tilbagebetalingen er muligt, og opfylder alle Konkurs Code standarder. Kreditorerne bliver informeret om dette retsmøde, og de får lov til at gøre indsigelse mod bekræftelse. Dette er mest almindeligt, når betalingerne i planen er mindre, end hvad de ville modtage i et kapitel 7 konkurs, eller hvis debitors planen ikke begå alle hans eller hendes forventede disponible indkomst for den treårige periode af planen.
 8. 8
  Begynde at gøre dine betalinger! Inden 30 dage efter indgivelsen af ​​planen, skal du begynde at gøre dine betalinger til den advokat, selvom din betaling plan er endnu ikke godkendt af retten. Hvis din plan ikke er godkendt, kan du ændre det, eller overveje at ændre over til et kapitel 7 konkurs. (Kapitel 7 skal betragtes som den allersidste mulighed).

Tips

 • Lej en kompetent advokat. Mindre end 2% af kapitel 13 er indgivet i staten Colorado i 2012 uden en advokat blev bekræftet. Når en sag er afskediget en afskærmning salg fortsætter hvor den slap, og du kan finde dig selv hjemløse.
 • Gebyrer på varierer fra distrikt

Advarsler

 • Det er tilrådeligt at hyre en advokat som kapitel 13 er særdeles kompliceret. En konkurs plan kan betale nogle kreditorer så lav som 10 cents på dollar, op til 100% af kravet, så din advokat kan hjælpe med at designe en plan baseret på din unikke position.