Wkodk

Sådan finder tilbudsaviser


kan spare dig penge, når du handler. Finde dem kræver en smule indsats, men det kan være værd for dig.

Steps

Sådan finder tilbudsaviser. Tjek din lokale avis, især søndag edition.
Sådan finder tilbudsaviser. Tjek din lokale avis, især søndag edition.
 1. 1
  Tjek din lokale avis, især søndag edition. Kuponer er ofte inkluderet i detailhandlen reklamer.
 2. 2
  Spørg venner og familie til at spare kuponer for dig. Lad dem vide, hvad typer og mærker af produkter, du plejer at købe, så de vil være i stand til at sætte brugbare kuponer til side til dig.
 3. 3
  Tjek opgangen området i butikkerne, du besøger. Der er ofte kupon maskiner eller reoler, der indeholder kuponer. Der kan også være en kupon udveksling boks, hvor andre shoppere kan placere kuponer, de ikke kan bruge.
 4. 4
  Søg efter kuponer online. Hvis du går til eller et lignende søgemaskine, kan du skrive i "tilbudsaviser" og finde en liste over hjemmesider, der tilbyder kuponer online. Ofte kan du printe disse ud og indløse dem på din lokale købmand. En anden god måde at finde kuponer er at kontrollere butikkens eget site. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er til salg på en handel og også for at finde kuponer. Dette er nyttigt, fordi det betyder, at du fokuserer på butikken, som du rent faktisk kan lide at shoppe på.
 5. 5
  Tilmeld dig online kupon websteder. En søgning på internettet vil skrue op flere muligheder. Kig efter et websted, der indeholder et afsnit for kupon handel og vedligeholder en kupon database over aktuelt indekseret tilbudsaviser og nedslag.
 6. 6
  Kig i dine ugentlige supermarked cirkulære.
 7. 7
  Kig i dit supermarked. Visse gangene kan have særlige kupon maskiner på hylderne. Disse kaldes Blinkie maskiner.
 8. 8
  Undersøg de produkter, du allerede købe for at se om de har kuponer på dem for fremtidige produktkøb.
 9. 9
  Besøg virksomhedens hjemmeside for produkter, du køber regelmæssigt eller ville overveje at købe, nogle gange de vil have kuponer eller andre særtilbud udstationeret der.

Tips

 • Ccoupons er ikke kun for fattige mennesker.
 • Kuponer kan være meget nyttig for dem, der har tendens til at købe mange name-mærkevarer. For generiske købere, er kuponer generelt mindre nyttig.

Advarsler

 • Hvis du har tendens til at købe baseret på pris frem for brand, være omhyggelig med ikke at ende med at bruge mere, mens du bruger kuponer, som kun gælder for varemærke-produkter. For eksempel vil, hvis du kan få halvtreds cents fra en 5€ 0,00 varemærke-produkt, men de tilsvarende generiske sælger for 5€ 0,25 til normalprisen, ved hjælp af kuponen faktisk koste dig en fjerdedel, medmindre din butik doubler eller tripler kuponer - så.50 Kuponrenten kan være værd 5 0,00€. Nu du har brugt kupon og faktisk gemt penge.