Wkodk

Sådan får rig

Det lader til, at alle ønsker at blive rig. Mange bøger er blevet skrevet om dette emne, er klasser blevet undervist, og rige mennesker har givet råd om, hvordan man bliver rig. Men de fleste, hvis ikke alle ordninger for at få rigdom ikke virker. Her er nogle mere pålidelige måder at blive velhavende. For at blive overvældende velhavende, skal du starte meget tidligt i livet.

Steps

Sådan får rig. Betal dig selv først.
Sådan får rig. Betal dig selv først.

Kom rige gennem at spare penge

 1. 1
  Betal dig selv først. Det betyder, før du går og blæse din løn check på et nyt par sko eller en golfklub, du behøver ikke, lægge penge til side på en konto, som du ikke røre. Gør dette, hver gang du får udbetalt, og se din konto vokse.
 2. 2
  Lav et budget. Opret et månedligt budget, der dækker alle dine basale udgifter og efterlader en lille smule "sjove" penge til side. Må ikke gå over dette.
 3. 3
  Nedjustering på din bil og hus. Kan du nøjes med en lejlighed i stedet for et hus, eller har bofæller i stedet for dit eget sted? Kunne du køber en brugt bil i stedet for en ny, og bruge det mere sparsomt? Disse er alle måder at spare et ton af penge hver måned.
 4. 4
  Skære omkostninger. Kig på de måder, du frivolously bruge penge og fjerne alt. Undgå for eksempel at gå til Starbucks hver morgen. At 5€ du bruger på designer kaffe hver morgen kommer ud til 15€ pr uge eller 780€ i løbet af et år!

Kom rige gennem en karriere

 1. 1
  Udmærke sig fagligt. Uanset om det er en fireårig kollegium eller erhvervsuddannelse mest succesfulde mennesker forfølge yderligere uddannelse ud over high school. I de tidlige stadier af en karriere, har din arbejdsgiver lidt at gå ud over din uddannelsesmæssige baggrund. Forfølge en passende grad.
 2. 2
  Vælg den rigtige profession. Kig på forskning undersøgelse lønninger, som angiver den gennemsnitlige årlige indkomst for bestemte erhverv. Dine odds for at få rige er langt mindre, hvis din forfølge en karriere i undervisningen end en karriere inden for finansiering.
 3. 3
  Vælg den rigtige placering. Gå derhen, hvor de gode jobs er. Hvis du ønsker at forfølge finansiering, for eksempel, er der langt større muligheder i de store byer end i landdistrikter, lavt befolkede områder.
 4. 4
  Få en entry-level job og arbejde dig op. Spil det antal spil. Anvend på mange steder og gennemføre mange interviews. Når du får dit job, holde sig til det for at få den erfaring, du har brug for at gå videre.
 5. 5
  Skift job og arbejdsgiver. Ved at ændre dine omgivelser, kan du øge din løn, opleve forskellige virksomhedskulturer og mindske risikoen. Må ikke være bange for at gøre det mange gange. Hvis du er en værdsat medarbejder, er det også sandsynligt, dit nuværende selskab kan tilbyde dig et raise eller andre fordele, hvis de ved, at du kigger på at forlade.

Kom rig ved at investere

 1. 1
  Invester dine penge i uddannelse. Gå til universiteter og få grader, der betragtes i dit valgte erhverv. Du nogle gange nødt til at bruge penge for at tjene penge. For eksempel opnå, hvis du er interesseret i erhvervslivet og en MBA, de penge du har brugt på, som sandsynligvis vil tjene sig selv tilbage i et par år.
 2. 2
  Put penge i aktiemarkedet. Investere penge i aktier, obligationer eller andre køretøjer i investering, som vil give dig et årligt afkast på investeringen (ROI), der er nok til at opretholde dig i din pension. For eksempel, hvis du har en million dollars investeret og få en pålidelig 7% ROI, der er 52240€ om året!
 3. 3
  Invester i fast ejendom. Relativt stabile aktiver som udlejningsejendomme eller potentielle udvikling lander i støt voksende områder er et godt eksempel. Disse er køb, hvis værdi vil sandsynligvis stige over tid. Dine odds for at det sker er bedre i nogle spots end andre. For eksempel er en lejlighed på Manhattan garanteret at stige over en femårig periode.
 4. 4
  Invester din tid. For eksempel kan du lide at have fri tid, så du give dig selv et par timer om dagen til at gøre noget. Men hvis du skulle investere de få timer til at blive rig, kan du arbejde hen imod at have 20 års fritid (24 timer i døgnet!) Med tidlig pensionering. Hvad kan du give op nu til gengæld for at være rig senere?
 5. 5
  Undgå køb, hvis værdi er garanteret at falde. Udgifterne 37320€ på en bil er normalt betragtes som affald, fordi det er en garanti for, at det ikke vil være værd at meget om 5 år, uanset hvor meget arbejde du har lagt i det.
 6. 6
  Ophold rig. Det er svært at blive rig, men det er endnu sværere at forblive rige. Din formue er altid vil blive påvirket af markedet, og markedet har sine op-og nedture. Hvis du får for behageligt, når tiderne er gode, vil du hurtigt falde tilbage til udgangspunktet, når markedet rammer en lavkonjunktur. Hvis du får en forfremmelse eller et raise, eller hvis din ROI går op procentpoint, ikke bruger ekstra. Gem det til når virksomheden er langsom og dit investeringsafkast går ned to procentpoint.

Tips

 • Altid lave en fortjeneste ud af enhver lejlighed. Sælg genstande, du ikke bruger længere, selv de mindste.
 • Må ikke blot fokusere på at en god lønseddel der er at gøre dig rig. Efter flere indkomster kommer sikrer dine finansielle status bedre end blot én.
 • Køb kun hvad du behøver ikke, hvad du ønsker.
 • Omgiv dig med self-made millionærer. Lær af dem. Det er blevet sagt, at "lige tiltrækker lige". Få alle de oplysninger du kan om, hvordan rige mennesker begyndte at lave store penge, og hvad de gør nu.
 • Bor hjemme, hvis du er en teenager eller ung voksen redde redde redde!
 • Hold dit kredit rekord rent, fordi de fleste virksomheder kræver kapital infusioner til at vokse. Du vil ikke være i stand til at få en linje af kredit, hvis dit kredit score er lav.
 • Pay off alle dine højeste renter regninger først og derefter fokusere betalinger på næsthøjeste rente regningen, indtil du er helt ude af gælden. Hvis du kommer til at tegne de nye lån, så sørg for, at det er noget, der vil producere indkomst.
 • Definere, hvad rige er for dig. Med andre ord, hvad du forestiller dig, når du tænker om at være rig? Dette kan være forskellig for alle. For mange mennesker er tanken om at få rige bundet til prestige og få respekt. Det handler om at opretholde en luksuriøs levestandard. For andre er det et spørgsmål om planlægning for Nogle mennesker ønsker at blive rig, så de aldrig behøver at arbejde endnu en dag i deres liv. I dette tilfælde er standarden for liv man ønsker at opretholde en gang pensioneret afgørende for at forstå, hvor mange penge der er behov for at blive rig.
 • Hvis du finder dig selv ønsker noget stort til at tilfredsstille dig med det samme, aflede dig selv med en lille overbærenhed snarere end at give efter for den store. Gå væk fra designeren kulør eller pung, men købe en isvaffel eller fange en film i stedet. Den 10€ biografbillet er meget billigere end de 600€ pung, men giver dig den samme følelse af at gøre noget "til dig."
 • Skriv hver ting du gør i dit job & gøre hver ting, du skriver.
 • Søg dybt i dig selv og finde hvad der er din passion. Hvad mener du nyder at gøre? Drej at hobby til succes. Fotografi, maleri, skrivning, kan give råd blive kunstværker. Kun du kan tjene penge fra hvad der allerede i dig.
 • Hver gang du får penge spare en fjerdedel af det. Har din bank holde dine penge, indtil du foretager et bestemt beløb.
 • Hver aften inden du går i seng, tømme alle dine reservedele forandring (mønter i særdeleshed) i en krukke. Det tager tid, men efter omkring et år, kan du have mindst 115€ sparet op i mønter.
 • Nedgradering lejligheder og bil til en lavere karakter. Sæt penge til investeringer og købe tilbage den forrige klasse lejligheden solgt.
 • Være klogt med dine penge. Hvis du ikke har brug for det, ikke får det. Gør gode omhyggelige valg. De valg vi træffer dikterer den fremtid, vi fører.
 • Hold dine personlige udgifter så lave som muligt og re-investere i din virksomhed, indtil du er økonomisk uafhængig. Det betyder vente, indtil du kan flyde dit hjem og virksomhed i 6 måneder uden nogen penge, der kommer ind ad døren uden et lån
 • Hvis penge brænder et hul i lommen efter noget bestemt (en ny bil, for eksempel, når din nuværende model virker fint), tvinge dig selv til at vente for en måned før de køber. Spørg et familiemedlem eller meget betroet ven til at holde dine penge for dig, hvis det er så meget af en fristelse. Bruge tid i betragtning af den reelle pris for, hvad du ønsker at købe, fordele og ulemper, hvor meget det vil sætte dig tilbage i dine forhåbninger versus den umiddelbare tilfredsstillelse, og hvordan disse penge kunne anvendes bedre.
 • En hurtig måde at blive rig, er til dato, og gifte sig med en millionær. At blive rig, kan intet være nemmere end at gifte sig med en rig millionær.
 • Gør indkøb af tøj i efteråret eller spring.That måde kan du sætte en grænse for, hvor mange penge at spend.But du kan lejlighedsvis afhente et skjorte eller sko, der er søde.
 • Kun investere i aktier, der vil gå op i pris, aldrig dem, der vil gå ned. Når de er gået op 10 gange, sælge dem og bruge pengene til at købe mere billige dem. Hvis du kan gøre dette godt i løbet af et par år vil du snart være afslappende på en strand et eller andet sted, sipping cocktails og tælle dine penge.

Advarsler

 • En anden "get hurtig ordninger, de lover en masse, men i virkeligheden er der kun få medlemmer, som kan nå dette mål.
 • Hvis du ønsker at blive millionær, den bedste måde er at arbejde virkelig hårdt, så du føler at du virkelig har fortjent det.
 • "Blive rig hurtig" ordninger er altid svindel. Undgå dem. Der er ikke sådan noget som gratis penge, medmindre du arver det, og selv da, skal du håndtere det med omtanke, eller du vil miste, at så godt. Den bedste måde at blive rig hurtigt er at have en plan og være i stand til at gennemføre det med succes, hvis det er muligt med et godt erfarent team interesseret i at hjælpe dig.