Wkodk

Sådan at gå dagligvarer med halvtreds dollars i banken

Denne artikel vil vise dig, hvordan du går dagligvarer for 1 til 3 personer med kun 40€ i banken.

Steps

Sådan at gå dagligvarer med halvtreds dollars i banken. Vide, hvad du har brug for.
Sådan at gå dagligvarer med halvtreds dollars i banken. Vide, hvad du har brug for.
 1. 1
  Vide, hvad du har brug for. Lav en detaljeret liste, arrangeret af det område af butikken finder du emnet (producerer, deli kød, mejeriprodukter, frosne, købmand, osv.). Du kan tilpasse listen til at passe gangene på din sædvanlige butik og spare en masse tid. Dette vil også holde dig fra impuls shopping som du bare kan få fat og gå med de fleste emner. Køb kun de punkter på din liste!
 2. 2
  Kig på din liste igen for at sikre, at du ikke har lagt nogen ekstra elementer, du ikke rigtig har brug for.
 3. 3
  Shop til en lav pris købmand eller rabat stikkontakt.
 4. 4
  Køb kun de nødvendigheder for dit hjem. Dette betyder fødevarer (ingen specielle poster), og toiletpapir. Tillad dig selv få, om nogen, luksus.
 5. 5
  Brug kuponer, som de er en glimrende måde at spare penge på visse poster. Sørg for, at de kuponer, som du har kan bruges i butikken efter eget valg. Mærk din liste med en "c" eller et andet symbol for at minde dig selv, at du har en kupon for denne post.
 6. 6
  Vær sikker på at afsætte et par ekstra dollars for skatter. (Medmindre du bor i en tilstand uden mad skat)
 7. 7
  Køb generisk eller butik mærke i stedet for de dyre mærkevarer.

Tips

 • Må ikke handle på tom mave, vil du blive fristet til at købe mere, hvis sulten.
 • Forlade børnene hjemme, de vil have dig til at bruge flere penge.
 • Bestanden op på smør, når det er på salg og ikke købe det, når det ikke er. Det er altid går på salg af cykler, se for annoncen og bestanden op dengang. Opbevar det i fryseren. Margarine går på salg på samme tid, men det er ikke så sundt som det lyder, og kan være giftige, hvis kogt på bestemte måder. Brug margarine kun som en spredning, ikke til madlavning.
 • Kig efter salg og materiel op på dåse grøntsager og frugter - planlægge dette i budgettet, og drej hvad du får på "bulk salg" hver uge, så spisekammer forbliver varieret. Må ikke fat i alle de elementer, der er på bulk salg, få det bedste køb ud af listen over, hvad du ikke allerede har.
 • Hvis du virkelig kun har 40€ du bliver nødt til at holde en løbende total. Du ønsker ikke at komme ind i en situation, hvor kassereren ringer op alt, og du mangler penge til at betale for det. Et par "flex" dollars på hånden kan hjælpe, hvis du overskrider budgettet en smule.
 • Tjek kødet afsnittet for "reduceret for hurtigt salg" elementer. Butikken har juridiske grænser for, hvor længe det kan holde kød, men den sande holdbarhed kan gå en dag eller to længere i dit køleskab eller en måned eller mere i fryseren derhjemme.
 • Køb kun de fornødenheder.
 • Må ikke købe noget, bare fordi det er en "god deal" eller du har en kupon. Medmindre du normalt bruger det, eller det er noget, du har planlagt at købe på denne tur alligevel, skal du ikke købe det.
 • Shop omkredsen af ​​butikken, primært. Det er her, de grundlæggende fødevarer er: mejeriprodukter, kød, producere.
 • Afkald alle luksusvarer, hvis du har kun 40€. Du kan belønne dig selv ved at se dine børn spise og ved at tage sig af dig selv. Convenience food er en luksus element. Hvis du har for meget besvær at holde sig til dette eller bliver for deprimeret, stramme op i almindelighed, men tillad dig selv et lille budget for impulskøb poster - 04:59 dollars, afhængigt af, hvordan du gør med bulk-nødvendigheder - og så bare vejer dem, for hvad du ønsker mest, selvom det er bare at tage dine sidste to dollars til Starbucks bagefter. Nogle mennesker kan budgettere op til 5€ for impulskøb elementer ved at skære ud "normale" fødevarer som morgenmadsprodukter, der faktisk convenience fødevarer.
 • Plain hvid eddike kan erstatte flere rengøringsmidler. Dit hus vil ikke altid lugter som en salat... men det vil være ren for mindre $ $.
 • Eliminer kolde boxed morgenmadsprodukt. Det koster en formue for meget få portioner i forhold til store kasser af ikke-instant varmt korn. Få havregryn en uge grits en anden uge, kokos hvede den næste, indtil dit spisekammer har flere sorter, så familien ikke bliver kede sig stiv med den samme varm morgenmad hver dag. Instant havregryn i pakker koster en masse vs kok havregryn med din egen brun farin, æblemos, rosiner og andre toppings.
 • Runde op priserne, som du sætter tingene i vognen, så din samlede kommer ud mindre end forventet.
 • Hvis en vare kommer op på en højere pris end var opført på hylden, høfligt men bestemt insistere på, at det skal kontrolleres. Mange butikker har en "scan nøjagtighed"-politik, der vil give den pris, der med tilbagevirkende kraft til en forkert fortegn, hvis opført pris var lavere. Nogle politikker selv dikterer, at posten vil blive givet til dig gratis. Denne politik bør opføres et sted ved indgangen til butikken. Det er vigtigt at have en god forståelse af denne politik, hvis du planlægger at bruge det til din fordel, men er ikke universel, og mindre købmandsforretninger kan ikke være så hurtige til at rette sig efter den. Hvis politikken er på listen, skal du sørge for at citere den.
 • En undtagelse til convenience food som luksus er den billigste form for makaroni og ost, det er nogle gange billigere for mængden af ​​pasta i flere kasser end pose pasta. Ramen blokke er ikke convenience food, de er på lige fod med kartofler eller pasta som en god kulhydrat til at bygge et måltid på. Vær sikker på at tilføje grøntsager, ost, hakkede små mængder af kød og andre ingredienser til ramen middage, kan dette strække en lille mængde kød til mere end ét måltid, selvom det var hotdogs.
 • Når du tjekker ud med dine dagligvarer, losse dem i prioriteret rækkefølge. Diskret informere kassereren, at du har en begrænset mængde af kontanter og bede ham eller hende til at fortælle dig, når du får tæt. Må ikke være flov! En god kasserer har set mange mennesker i samme situation, og den vil sandsynligvis være sympatisk og hjælpsomme. De kan endda være opmærksom på bedre priser eller tilbud, du kan have overset.
 • Kig på vognen for forslået råvarer og frugt. Det er ofte en meget billigere, og det er ikke så vigtigt, hvordan det ser ud som om det er stadig godt. Brug din dom om, hvor langt væk det er, og spise det op hurtigt.
 • Tyrkiet er ikke kun for ferie! Det er normalt meget billigere per pund end rødt kød og altid tilfredsstillende. Ground Tyrkiet er en god båre for hamburger, der stadig giver en kødsmag. Det er også en god pause fra kylling. Hele kalkuner og kyllinger er billigere end at købe dem stykket ud og uden skind, medmindre der er på dyb rabat salg. Steg det, har en rigtig god fest af et måltid og derefter bruge resterne i andre måltider og drej slagtekroppen ind hjemmelavet suppe med nogle kartofler eller nudler, løg og grøntsager.
 • Gå let på kød og færdigpakkede frosne elementer. Når du har en flush bankkonto, materiel op på nogle korte kød, der kan bruges på forskellige måder (hamburger, frosne kyllingebryster) og bruge dem senere, når tiderne er magert. Selvom sørg for at bruge dem i 3-6 måneder afhængig af kød!
 • Når du bruger kuponer, sørg kuponen faktisk gør vare købt den bedste deal på hylden. Sommetider mærkenavn kuponer ikke gøre produktet billigere end den allerede lave priser butikken mærke.
 • Sørg for at sammenligne mængder og priser, når du vælger et produkt, undertiden generisk mærke kan ikke være den bedste deal på hylden (det billigste post er ikke den bedste deal, hvis det er mindre / indeholder mindre og koster mere per ark / ounce osv..). En lommeregner kan være nyttigt her.
 • Gennemse løbesedler for væsentlige. Må ikke begrænse dig selv til en butik. Mange butikker også ære salget i konkurrenternes løbesedler, men du får brug for en kopi af folderen i hånden for at bevise den anden pris. Overvej gaspriser og rejser mod penge, der spares, når du handler på flere butikker selv, hvis du bruger 15€ for at besøge tre butikker og spar 10€ på mad, du bare spildt 10€, der kunne have gået ind i nogle ekstra eller strømpe op på mel, pasta, løg, kartofler osv.
 • Få masser af billige taske løg, de gør noget andet smage godt. Også taske kartofler gør for meget gode hurtige microwavable snacks er bagte kartofler med mikrobølge godt.
 • Ved hjælp af en brød maskine kan være omkostningseffektiv, hvis din familie spiser en masse brød og du ikke har tid til at bage brød på den hårde måde. Få ingredienser og bland dem med en opskrift stedet for at købe færdigblandede pakker.

Advarsler

 • Sørg for, at kuponer vil blive accepteret i butikken.
 • De elementer, du køber, kan ikke være af den bedste kvalitet, men bør få din familie gennem ugen.
 • Husholdningsartikler såsom rengøringsmidler, papirhåndklæder, toiletpapir, kosmetik, tandpasta, kontaktlinse renere (for at nævne nogle få) er ofte billigere i discountbutikker som Wal-Mart eller Target. Disse butikker vil ofte tilbyde flere sorter og produktmuligheder så godt, som også kan spare dig penge.

Ting du behøver

 • lommeregner
 • kupon arrangør
 • detaljeret liste, arrangeret af afdelingen for at spare tid