Wkodk

Hvordan til at modstå en salgstale

Hvis du nogensinde har været i apparatet sektion af en butik, hørte din dørklokke ring (på tidspunktet, naturligvis!), Eller set et par timer af, chancerne er du har været vidne til en salgstale af en slags. Her er hvordan at komme ud med din pengepung intakt.

Steps

Hvordan til at modstå en salgstale. Undgå at få salgstale i første omgang.
Hvordan til at modstå en salgstale. Undgå at få salgstale i første omgang.
 1. 1
  Undgå at få salgstale i første omgang. Shop for et bestemt produkt, ikke bare browse rundt for morskab. Afvis junk mail og salg opkald, og bede om at blive taget af listerne.. Lad ikke en sælger ind i dit hjem. Planlæg dine køb inden indstilling mund i udstillingslokalet eller butik.
 2. 2
  Gør din beslutning om at købe på forhånd. Hvis du er hjemme, og din støvsuger stopper med at arbejde, har du mulighed for at reparere den eller erstatte den. Træffe den beslutning, derhjemme, uden en sælger i dit ansigt forsøger at tale dig ind i det.
 3. 3
  Overvej dine alternativer.
  • Køb ingenting. Ofte kan du spare flest penge ved at købe noget overhovedet.
  • Køb en brugt vare. Alle mulige udmærkede ting kan købes anvendes, ofte på en brøkdel af omkostningerne ved nye. Prøv garage salg, og de ​​lokale rubrikannoncer. Glem ikke hånd-me-downs, og kasserede emner. Udover at spare dig for en masse, købe en god, brugt vare er genbrug, hvilket reducerer spild.
  • Reparere eller genbruge en gammel post. Afhængig af problemet kan reparationen ikke være så dyrt eller så svært som du tror. I nogle tilfælde kan reparere en ældre element være et bedre valg, fordi de virkelig ikke gøre dem som de bruges til. Valg reparation i løbet af udskiftning også holder et element ender i lossepladsen helt så hurtigt.
  • Låne. Er alle på gaden brug for hans egen plæneklipper, hvis ingen klipper mere end en gang om ugen? Kan du få et emne på dit lokale bibliotek?
  • Leje. Hvis du sjældent bruger et element, du har brug for det at optage plads resten af ​​tiden? Du kunne leje en bil (eller et større køretøj end din sædvanlige) lige for de få dage, at du har brug for det. Du kan også leje haveudstyr, møbler, lagerplads, kjole tøj og en række andre ting.
  • Være opfindsom. Brug din opfindsomhed og hvad der er til rådighed for dig til at opfylde dine behov. I stedet for at tilslutte sig gymnastiksalen, du kunne , cykle eller benytte fitness-kursus på et lokalt park? Vil du nyde mere motion, hvis du netop vedtaget en hund, i stedet?
  • Købe andetsteds. Der er ofte mange flere kilder. Nogle vil måske have en bedre pris, bedre service eller support, eller blot mere behagelige salg taktik. Har du tjekke online eller ringe til en anden butik? Shoppe rundt, før de træffer en beslutning.
  • Køb noget andet. Er det virkelig den rigtige vare til dig, eller er det bare ser attraktivt, fordi nogen synger sine roser lige nu?
 4. 4
  Enig med din ægtefælle eller partner og tage ham / hende med. Tale over din beslutning om at købe med din ægtefælle eller partner. Hvis du er single og overvejer et stort indkøb, overveje at tage langs en der kan hjælpe dig til at se ud til dine egne interesser, spille djævelens advokat, eller blot hjælpe dig med at indsamle dine tanker. Ofte sælger har et team af støtte mennesker. Hvorfor skulle du ikke?
 5. 5
  Beslutte, hvor meget du ønsker at bruge. Svaret kan være "nul", eller det kan være "så lidt som muligt." Det er muligt at bruge 40€ på en vandhane, og det er muligt at tilbringe 375€. Begge vil slå vandet til og fra. Rådfør dit budget og din bank balance, og finde en medium punkt, som er rigtige for dig.
  • På den anden side, ikke forsømme kvalitet. En højere kvalitet købet kan spare dig penge på reparationer eller udskiftninger senere. Bare husk, at prisen ikke nødvendigvis indikerer kvalitet.
 6. 6
  Gør dit eget hjemmearbejde. Læs Consumer Reports på dit lokale bibliotek. Se online for produkt ratings og anmeldelser for at se, hvordan andre kunne lide produkter i din prisklasse. For en større indkøb, kan et par minutter af forskningen holde dig ude af en verden af ​​problemer.
  • Lær, hvad andre mener om produktet, og af andre lignende produkter. Spørg nogen, der ejer det produkt, hvor meget de bruger det, hvis de stadig bruge det, hvis det var prisen værd, hvis det gør, hvad det er meningen at gøre, og hvis de har ejet eller brugt bedre, lignende produkter. Brug online-fora og anmeldelser, hvis du ikke kender nogen personligt.
  • Lære, hvor meget en vare koster online og, om muligt, i andre mursten og mørtel butikker i området. Vide, hvad lignende produkter koster, og hvad forskellene er blandt lignende produkter.
  • Lær track record af produktet (r) du overvejer, med hensyn til pålidelighed, kundetilfredshed, samt andre faktorer af betydning for dig.
  • Lær, hvad der adskiller en af ​​mange lignende produkter fra den næste.
 7. 7
  Tænk fremad over hvordan du personligt, vil bruge elementet.
  • Har du tendens til at bruge produkter som dette? Hvis du aldrig lave mad, der har lyst til 300€ sæt gryder vil blive anvendt til en uge eller to og derefter sidde i dit kabinet ligesom hvad gamle pander, du har nu.
  • Tænk tilbage på lignende køb, du har foretaget. Er du stadig bruger produktet? Er du stadig tilfreds med det? Var det så stor som de sagde?
  • Er dette emne har masser af ekstra ting, du ikke har brug for? Hvis du bruger din trådløse til boring og kørsel skruer, kan skæring, slibning og polering vedhæftninger bare sidde der samler støv.
  • Vil dette emne passer ind i dit hjem eller forretning? Vil det gå med ting, du allerede har?
  • Er dette emne passer til din størrelse? Er greb behageligt for dig? Er du at nå eller foroverbøjet at bruge det? Kan du løfte det, hvis du har brug for at?
  • Kan dette punkt renses? Kig efter rengøringsvenlige overflader og mangel på krinkelkroge for at indsamle snavs. Også, hvis du har hårdt vand, skal du vælge overflader med lysere farver.
  • Er dette emne holdbare? Vil det fortsætte med at levere værdi længe efter nyhed er slidt?
  • Kan dette punkt skal repareres? Producenterne bliver bedre og bedre til at designe uforgængelige huse for ting, og i nogle tilfælde, designe ting, så de er umulige eller ikke betale sig at reparere. Hvis det er et emne, du måtte ønske en dag at reparere og fortsætte med at bruge, i hvert fald se sig om efter skruehullerne i dækslet.
 8. 8
  Skelne mellem behov og ønsker. Har du virkelig brug for dette emne? Vil dit liv eller livskvalitet forbedres eller beskadiget afhængigt af om du gør dette køb, eller er det bare et stykke legetøj eller en forbigående interesse? En salgstale beregnes til at skabe et behov eller opfattede behov, hvor der var ingen før.
 9. 9
  Find ud af, hvordan pengene er lavet. De mest ihærdige sælgere vil gå på evigt, hvis de ved, at der er en kommission i den anden ende. Det er fint, hvis du virkelig ønsker, hvad de sælger, og hvis mængden af ​​overskud forekommer rimeligt for dig, men vær opmærksom på, hvor dine penge vil gå, hvis du gør dette køb.
  • Tag en ekstra hårdt kig på, hvor der foregår, hvis det er nogen, der sælger, er finansiel rådgivning, investering af en slags, eller ejendom, som tid-aktier. Husk, at "fri" finansiel rådgivning er ofte finansieret af gebyrer og provisioner taget ud af investeringerne. Dette er ikke blot skåret i dit afkast fra disse investeringer, men det betyder, at den rådgivning, du modtager, er meget sandsynligt, at være partisk i rådgiverens favør, ikke din.
 10. 10
  Kend salg taktik. Vide, hvad tryk salg taktik ser ud, og især være skeptisk, hvis du ser nogen af ​​dem. Gå væk, eller spørg endnu flere spørgsmål.
  • Overvej, at ethvert krav om en tidsfrist på et tilbud, kan være et tryk salg taktik, der er designet til at afholde dig fra at ændre dit sind, gå væk, eller shopping rundt. Sælgere ved godt, at mennesker, som går væk aldrig kommer tilbage, og de går ofte til nogle længder at forhindre udsigter forlade uden at lukke en aftale. Hvis prisen vil fordoble morgen eller hvis det er pludselig den sidste på lager, vær på vagt.
  • Hold øje med indsatsen for at bruge til at få dig til at købe, så som udbasunerer et vellykket salg fra hele lokalet. Må ikke købe det samme, især hvis salgstale kom til dig. Giv dig selv tid til at reflektere, væk fra butikken og sælger. Hvis du stadig ønsker et element i en uge, så gå tilbage og få det.
  • Varsel, hvis en sælger forsøger at spille dig mod din partner eller.
  • Afvis indsats for at sælge en vare kun som en del af en pakke, der omfatter ting, du ikke ønsker. Også undgå at blive eller sælges ekstra produkter. Hvis du vælger at købe, ikke bliver talt til at tilmelde sig for unødvendige udvidede garantier, kupon programmer, den næste højere model, eller tilbehør, du ikke har brug for.
  • Erkend, at uanset hvor længe en person taler til dig, behøver du ikke skylder ham / hende noget.
 11. 11
  Prutte. Hvis du virkelig ønsker produktet. Start med det enkle spørgsmål: "Er det den bedste pris, du kan tilbyde?" Hvis du kender tallene, gå videre til, hvad andre tager for samme type vare. Husk, at butikken er nødt til at gøre en fortjeneste, men se om du kan trimme nogle af de overskydende omkostninger ud af dit køb. Forhandle om prisen, aldrig på månedlig betaling, og altid kender den sande omkostninger ved noget, du køber på. Det er muligt at sænke månedlige betaling, mens forlængelse så længe, ​​at du ender med at betale to gange, hvad du ville betale kontant. Der er online lån regnemaskiner, der kan hjælpe.
 12. 12
  Læs det med småt kritisk. Hvad er alle de undtagelser og begrænsninger gemmer sig under stjernen? Det med småt vil give dig den straight historie, der går med alle de herlige løfter salgstale udfolder.
 13. 13
  Genkend de skjulte omkostninger ved en "gratis" giveaway. Hvis de sælger et eller to big-billet poster per aften, kan de uddele en masse, sandwich, eller stress bolde til potentielle kunder.
 14. 14
  Hold dine økonomiske mål i tankerne. Er du spare op til at købe et hus, sætte dig selv eller et barn igennem, eller gå på pension lidt før? Er du betale din gæld? Er dette køb vigtigere end disse ting, og hvordan vil det påvirke dem?

Tips

 • Betal med kontanter, når det er muligt. Brug kredit kan gøre det for nemt at bruge penge, du endnu ikke har.
 • Må ikke vaffel. Beslut, og derefter give en klar, fast svar og være sikker på om det.
 • I almindelighed, en bemærkning om ikke at købe noget dør-til-dør eller over. Der er altid en vis risiko ved at tillade fremmede i dit hjem. Hvis salget person hævder at have været henvist af en navngiven ven, telefon denne ven først, for yderligere oplysninger. Provision normalt drev prisen op på dør-til-dør-og telefon-solgte poster, så se efter de samme eller lignende emner i butikker eller på nettet for at sammenligne. Ikke alle dør-til-dør salg mennesker er dårlige, og mange et barn har arbejdet sin vej gennem skole gør det lovligt, og det er brutal arbejde. Så aldrig være unødvendigt uhøflig, hvilket kan være det ene tilfælde, hvor en slags ord går godt med en fast nej.
 • Hvis du ved, du ikke kommer til at købe noget, du ikke dvæle efter alle dine spørgsmål er blevet besvaret. Det tillader kun tid til mere salg pres.
 • Vær opmærksom på det latinske udtryk "Caveat Emptor"-lad køberen pas.
 • Må ikke opgive personlige oplysninger. Afslørende dit navn og adresse, hjem telefonnummer, ægteskabelig status, eller noget andet, eller antyde om dine personlige vaner eller præferencer, før salget er foretaget, kun giver mere foder til salg pladser.
 • Pas på stormagasin salg pladser, der opfordrer dig til at købe nu, mens vare er på Udsalg. Mange butikker, selv velrenommerede dem, rutinemæssigt tilbyder store "salg" på poster næsten året rundt. Loven kræver, at en pris ikke kan kaldes et salg, medmindre den almindelige pris er i kraft i en vis minimal periode året. Denne periode kan være så lidt som 2 måneder! Så hvis du gerne "gem" 340€ på en sofa sæt i denne uge, som annonceret, spørger, hvad sættet vil koste næste uge. Du kan meget vel "gem" næsten det samme beløb i næste uge, fordi sættet vil være på salg ti måneder af året.
 • Beregne omkostningerne ved emnet i din tid. Finde ud din timeløn efter skat og omkostningerne ved hvad der tilbydes, herunder afgifter. Derefter dividere udgifterne til emne ved din timeløn. Er det element virkelig værd at bruge meget længere på arbejde?
 • Må ikke se så meget tv. Det er fyldt med annoncer, hvoraf de fleste subtilt manipulere dine tankemønstre. Se en god burger kommercielle og du bliver sulten. Hvorfor? REKLAME VIRKER. Virksomheder ikke bruger milliarder af dollars på annoncekampagner, der returnerer iffy resultater.
 • Vær opmærksom på en salgs teknik kendt som omvendt. Det bruges typisk i salget af medlemskaber, men er yderst effektiv i andre salg samt. Væsentlige, salget person fortæller udsigten, "Du er ikke værdig af dette produkt. Jeg vil ikke sælge det til dig, medmindre du bevise for mig, at du er god nok." Dette sætter udsigten i defensiven-og når du begynde at forsøge at bevise salg person forkert om din uværdighed, du begynder at gøre salget personens job til ham eller hende. Det er meget svært at være uenig med dig selv. Det bedste forsvar, når bedt om at bevise, at du er god nok til en bestemt post eller klub, er at sige, "Nå, jeg tror jeg ikke lever op til dine standarder," og gå væk.
 • Være skeptisk. Penge er en kæmpe incitament til at bøje sandheden at gøre et salg. Er de oppumpning af prisen, værdien, eller kravene? Er de diskontering en pris, der var alt for høj før?
 • Hvis du er ved at blive solgt til den telefon, siger udtrykket "Jeg har tænkt mig at stoppe dig der." og fjern telefonen fra øret.
 • Kig på de omkostninger og afkast på elementet på lang sigt. Hvor længe vil du bruge det? Hvor meget vil det koste dig at vedligeholde det? Hvor meget vil denne post koste dig i alt, pr måned eller om året? Vil have det element spare dig penge? For eksempel kan 45€ brugt på en god kniv vare dig en levetid og bidrage til at spare dig penge, hvis du bruger det ofte til at lave mad derhjemme. Før du bruger 45€ på en artikel af tøj, selv om, skal du spørge dig selv, hvor længe du vil bære det, hvor ofte vil du bære det, og hvor hurtigt mode (eller din smag), vil gøre det forældet.
 • Kig forbi fancy emballage. Kartonen er ikke, hvad du skal bruge, i virkeligheden, er det kun tilføjer til købsprisen. Vær opmærksom, også af klokker og fløjter på produktet, hvilket kan have lidt eller intet at gøre med performance.
 • Husk at du ikke køber den salgstale, men produktet. Vurdere produktet på sine egne forudsætninger.
 • Vær opmærksom på, at en dygtig salg person kender dig bedre end du tror. Mangen en køber har foretaget et køb, og derefter relateret til venner hvordan han trak en hurtig en på salg person-fik det bedste af ham, og dermed gik væk med denne super deal, fordi salget person overset noget, lavet en slip. Men det er sjældent, hvad der er sket. I de fleste tilfælde er salget person smiler hele vejen til banken, efter at have spillet i udsigt som en violin. Vær opmærksom. Hvad du synes var dygtig på din side kan være præcis, hvor salget person ville have dig.
 • Pas på en fælles taktik elektronik sælgere brug, komplimentere den nuværende model du har, så nedgøre det: "Jeg kan lide din telefon... Wow, det er en af ​​vores OLDDDD modeller." Denne teknik af subtile put-downs er beregnet til at give dig lyst til at bevise dig selv moderne, cool, med-det. Husk, salg mennesker er alt om business, forsøger at flytte penge fra din lomme til deres. Det er dumt at føle et behov for at bevise din coolness til dem.
 • Hvis en dør-til-dør sælger ikke vil stoppe, holde din hånd og sige "PLEASE STOP"
 • Når varer sælges som en skole eller ungdomsgruppe fundraiser tilbyder at donere penge direkte stedet for at købe noget. På den måde ved du pengene vil gøre det til gruppen, og du risikerer ikke at bestille noget, der kunne muligvis aldrig kommer.
 • En grundlæggende metode til sælgere er at vise, hvordan en grund til ikke at købe er virkelig grund til at købe. Så du skal ikke give en grund, når du siger nej. Når de sælger spørger, hvorfor du ikke vil have varen, siger, "Jeg vil bare ikke have det."

Advarsler

 • Hvis du køber en vare fra en gadesælger husk, at der ikke er nogen butik at klage til, hvis dit produkt ikke virker den måde, det er meningen at.
 • Husk, at en sælger er der for at tjene penge. Dette er, hvad han eller hun gør for et levende. Behandle ham eller hende høfligt og ordentligt, men være fast.
 • Hvis noget lyder alt for godt til at være sandt, er det sandsynligvis er. Ikke alle salgsindsats er på up-and-up. Hvis du mener noget kunne være et fupnummer, bider ikke, og lad rapportere det til myndighederne.
 • Kig efter tilbagekaldte emner og potentielt farlige genstande. Du ønsker ikke at gå væk med en plettet dåse hundemad eller en halskæde fuld af bly, ville du?
 • Må ikke invitere en dør-til-dør sælger indeni. Uanset hvad han / hun ønsker at demonstrere, at han / hun er stadig en totalt fremmed, og det vil kun gøre det sværere at få ham / hende til at forlade.