Wkodk

Hvordan til at sælge et produkt

Sælger et produkt er ikke så kompliceret som det er lavet til at være. I sin mest basale, er en salgs programmet defineres hovedsageligt af hvad du sælger, hvem du sælger til, og hvordan du sælger. Ud over, at alle koger det ned til holder fokus på detaljerne skitserede næste, velegnet til både salgsrepræsentant og for ejere af små virksomheder

Steps

Hvordan til at sælge et produkt. Elsker hvad du gør, når du sælger et produkt.
Hvordan til at sælge et produkt. Elsker hvad du gør, når du sælger et produkt.

Viser begejstring for produktet

 1. 1
  Elsker hvad du gør, når du sælger et produkt. Den populære billede af en sælger, som nogen er villige til at "sælge til enhver pris" er ikke virkeligheden på tværs af brættet i salget. En god sælger elsker salg, er motiveret af, hvad de sælger, og overfører denne entusiasme og tro til kunden. Faktisk er kunden får muligheder, herunder den ene til at gå væk, for at undgå en sådan unødig pres.
  • Lær at lytte til kunder og til at læse deres kropssprog. Undgå at afbryde eller uenig med en kunde, og give dine kunder med plads til at snakke. Vide hvordan man skal fortolke en kundes foldede arme, øjenkontakt, og måde af stående mod eller væk fra dig. Gøre kunden komfortable og du ud til en god start i at sælge dit produkt.
 2. 2
  Være vidende om produktet. Der er ikke noget mere irriterende for en potentiel kunde, end at komme på tværs af en halvhjertet sælger, der hævder usikkerhed om, hvad produktet kan og ikke kan gøre, hvad det er lavet af, og hvad der sker, når tingene i det stoppe med at arbejde. Det er absolut nødvendigt at kende dit produkt sortiment vrangen ud, og hvis du ikke kender noget kunde beder dig, så lad dem vide, at du vil finde ud af og komme tilbage til dem så hurtigt som muligt.
 3. 3
  Hjælpe kunden se frynsegoder. Samt få godt produkt information til de rigtige mennesker, er det vigtigt at oversætte produktets funktioner til fordele for kunden, og dermed gøre det lettere for dem at købe.
  • Har du brugt det produkt, testet det, prøvet det, eller arbejdet med det - alt efter hvad der er relevant?
  • Føler du dig tryg ved at være i stand til at tale med en kunde, som en person helt fortrolig med produktet?
  • Stil dig selv et enkelt spørgsmål: Hvorfor skal en kunde købe mit produkt? Hvis den eneste svar, du kan komme op med, er "Så jeg kan få betalt," du sælger det forkerte produkt.
 4. 4
  Sørg for, at produktet er blevet tilstrækkeligt forklaret. Good product information, herunder detailpakning, er vigtig. Masser af sælgere og salgschefer kan ikke lide at indrømme, at salget kan være afsluttet ved oplysninger om produktet. De kan lide at synes, det er deres personlige charme, intelligens og beslutsomhed, der lukker salget. For det meste, er, at køje. Ikke alene kan salget ske ved produktoplysninger, er de fleste salg lavet på denne måde. Og det er mere sandt i dag end tidligere på grund af udbredelsen af ​​"big-box butikker" og andre former for produktsalg uden gavn for interpersonelle relationer.
  • Produktet oplysninger bør være informativ, sande og fuldstændige. Ideelt set bør det give den potentielle køber alle de oplysninger, de behøver for at købe på stedet.
  • For de fleste udsigter shopping uden assistance, klar og let at forstå information, som beskrevet ovenfor, er vigtig.
 5. 5
  Gøre fordelene ved produktet højt og tydeligt. Udover selve værktøjet, skønhed, eller endda berømmelse af produktet, hvad er du tilbyder ud over? Gør det klart for kunden, hvad vigtigste fordele produktet bringer dem, såsom garantier, og after-sales service.

Tilslutning med køberen

 1. 1
  Forstå motivationer for køberen. Ved fremlæggelsen af produktet til kunden, huske på, at de fleste succesfulde produkter og tjenesteydelser købes og ikke solgt. De er købt af folk, der har et behov, og tror, ​​at produktet vil opfylde dette behov. Dette er ofte et resultat af markedsføring snarere end at sælge, dog. Sælger produktet snarere end blot at tilbyde det til salg næsten altid indebærer en følelsesmæssig komponent.
  • Tage noget tid at se på markedsføring side af produktet. Hvilke billeder og løfter er blevet skabt af markedsføringen omkring det produkt, du forsøger at sælge? På hvilke måder kan du fortsætte med dette tema, hvor det synes mest hensigtsmæssigt at opretholde den lovede tilfredshed markedsføring tilbud?
  • Under præsentationen, skal du bekræfte, at din potentielle køber vil ønsker eller har brug dit produkt. Du bliver nødt til at gøre dette gennem en række metoder, herunder observere deres reaktioner, lytte til dem omhyggeligt, og beder dem klare spørgsmål om, hvad de rent faktisk har brug for.
  • Hvis du besøger din potentielle køber kontor, se på deres væg og skrivebord. Hvilke fotos, plakater eller billeder kan du se? Er der billeder af familie, kæledyr, ferier, der vil give dig en forbindelse til denne persons ønsker?
 2. 2
  Vide, hvordan man åbner med en kunde. I stedet for at spørge den tætte-ended spørgsmål: "Kan jeg hjælpe Dem?", Spørger mere positive, open-ended "Er du på udkig efter noget for dig selv er det en gave til nogen speciel?" Og være opmærksom på at gøre bemærkninger om produktet, før det bliver ind i en dybere diskussion med kunden, såsom "Disse langbenet computer stande er virkelig populære denne sommer."
 3. 3
  Konverter kundens motivationer i produktets egenskaber. I marketing, er dette kendt som "positionering", og det består af at sætte lighedstegn mellem produkt med kundens forventninger og ønsker. Følgende faktorer er alle af betydning, når de sælger et produkt:
  • Placer produktet i den bedste spektrum af markedet muligt. Mark H, McCormack kalder dette at finde din "største bule af købere" og ikke pitching produktet for højt eller for lavt, hvad angår pris og luksus.
  • Placer fakta om produktet i henhold til den person, du sælger den til. Du har måske en håndfuld forskellige fakta, men det er op til dine evner til at vide, hvilke af disse omstændigheder bedst tjener det enkelte salg.
  • Placer de faktiske forhold, så de afspejler den ønskede opfattelse. Du skal dog ikke fusk fakta eller ligge direkte. Det handler om perception, ikke bedrag.
  • Placer de faktiske forhold, således at de overskrider selve produktet. Dette betyder, at de ønskelige, positive værdier forbundet med produktet sælge produktet og har meget lidt at gøre med selve produktet. Virksomheder, der udmærker på dette omfatter Coca-Cola, Apple og mange designer varer eller etiketter.
 4. 4
  Forstå alle aspekter, der sætter ind i enden salg af et produkt. Reklame, merchandising og markedsføring er støttefunktioner for at sælge. Selling er målet for disse supportfunktioner og en god sælger skal have en anstændig forståelse af hvert af disse aspekter i produktets levetid.
  • Læs grundlæggende tekster på markedsføring. Disse vil hurtigt bringe dig op i fart på mange af de taktikker og teknikker der ligger til grund reklame, merchandising og markedsføring. Desuden vil tekster om at starte en lille virksomhed ofte give nyttigt overblik informationer af denne type. Læs Sådan at forstå markedsføring for flere detaljer.
  • Hvis dit produkt er mere til arbejde end til leg, lære lidt om finansiering at kvantificere dens fordele. Hvis det er for en virksomhed, lære mere om regnskab at forklare, hvordan det vil gøre investorerne samt de ansattes glade.
 5. 5
  Vær ærlig. Langsigtede elskere af dit produkt vil kun komme, hvis du har været ærlig over for dem. Det betyder at være transparent i dit levering af oplysninger om produktet og også indrømme din egen manglende viden eller fejl, du har lavet, hvor det er nødvendigt. Må ikke være bange for ærlighed, det skaber tillid.
  • Tænk som (ikke om) dine kunder. Tænk over hvad du gerne vil høre og lære om produktet, hvis du var i kundens sko.
  • Må ikke tage den nemme vej ud og børste din kunde fra, når bestanden er lav eller din viden er sparsom. Altid gør en reel indsats for at følge op kunden ønsker, og til fysisk at tage kunder til et produkt, og vise det, hvor det er muligt. En kunde får en hands-on demonstration vil føle sig mere involveret i salg og mere tilbøjelige til at købe end en, der er fortalt "Det er i midtergangen 5, som vejen" og givet en rask hånd bølge.

Lukning af salget

 1. 1
  Lukke salget. Der er mange stilarter og metoder til at lukke et salg. En af de mest effektive har huskeregel, ABC: "Always Be Closing." Som du bekræfte din potentielle købers interesse i produktet, fremsætte retssagen lukker som, "Lyder det som det produkt, du ønsker?". Når besvares bekræftende, kan det betyde, at du har afsluttet salget på dette produkt, og det er tid til at opbygge salget med relaterede produkter.
 2. 2
  Vær parat til at give kunderne tid til at overveje. Fremstå som alt for nøjeregnende er et turn-off for mange moderne købere, der gør deres egen kyndige internet forskning før kommer til at se dig. De ønsker måske at gå hjem og gøre en hurtig online søgning, lad dem gøre det med din entusiastiske og støttende banen på deres sind. Hvis du har været sandfærdig, hjælpsom, betænksom, og entusiastiske og de oplysninger, du har givet dem matcher med hvad de læser online, vil det være din virksomhed, de kommer tilbage til for produktet, eller dit produkt de vil foretrække i en konkurrents.

Bedre salg

 1. 1
  Spred dit produkt information. Det er vigtigt at gøre dit produkt information til rådighed gennem så mange kanaler som muligt. I dag har vifte af potentielle placeringer steget en hel del takket være de fremskridt inden for kommunikation. Giv dine potentielle købere mange mulige steder at finde ud af mere om dine oplysninger, herunder på følgende måder:
  • Fremme dit produkt via repræsentanter, forhandlere, sælgere, radio, tv, mund-til-mund hos kunder, post og e-mail (i forskellige former), distribution på messer, seminarer, telefon, fax, edb-net, emballage, flyselskab magasiner, detailhandel butiksfacader, plads annoncer, og internettet. Og overveje værdien af ​​produktplacering i film, sport spil og andre store begivenheder, som tv-transmitterede.
  • Bruger sociale medier. Dette er nu en meget vigtig del af at få produkter ud i den bredere, global markedsplads. Steder Facebook og Pinterest kan være stor affyringsramper til dit produkt.
  • Bruge lokale samfund begivenheder. Donere dit produkt til en lokal skole galla til auktionering at rejse skolens midler kan være en god måde at få dit produkt er kendt, samt at få den goodwill fra samfundet, der genkender din generøsitet.
 2. 2
  Vær kreativ. Salget kan kun øges ved visse ting, som De har kontrol, men som ikke nødvendigvis er indlysende. Sommetider prisændringer kræves andre gange skal du tweaks til produktet, eller en udvidelse eller kontrahering af dit produkt sortiment. Alt dette vil fremgå foretage regelmæssig kontrol og følg ups på salgsresultater. Nogle metoder til at øge salget omfatter:
  • At sælge mere af dine eksisterende produkter til dine eksisterende kunder - hvilket formentlig betyder nye salgsmetoder vil skulle gennemføres.
  • Tilføjelse af nye produkter.
  • Tilføjelse af nye kunder.
  • Har en eksklusiv produkt til en bestemt tidsrum, som alle ønsker.

Fejlfinding dårlige salg

 1. 1
  Gennemgå. Med jævne mellemrum under og efter salget af dit produkt, skal der altid være en anmeldelse. Er produktet sælger godt? Hvis ikke, hvorfor ikke? Er bestande lav eller er du stadig snuble over produkt, der har støv på det? Husk det billede, langsomme eller usolgte produkter kan skabe i hovedet på en kunde. Finde støv på elementer fortæller kunden, at produktet har været der i nogen tid og kan være forældet. At se det samme display måned og måned ud foreslår, at kunden, at produktet er forældede og ikke særlig populær. Altid gennemgå levedygtigheden af ​​produkter med disse spørgsmål:
  • Kan produktet blive slettet fra din linje, hvis det ikke sælger så godt? Prøv ikke at tilføje nye produkter, indtil du har fjernet de gamle, eller du kan bare have alt for mange valg og mindre gearing med til at overbevise den potentielle køber. Hvis du er en virksomhed ejer, du også risikere at binde for meget af din penge på lager, der har potentiale til at gå forældet hurtigere end du kan flytte den.
  • Kan du likvidere udgåede produkter?
  • Kan du se tilbage på din målgruppe og skærpe fokus? Du har måske været savnet den bedste pasform inden for markedet for dit produkt.
  • Revurdere produktmix, produktdesign, produkt placering og sælge metoder, hvis dit produkt er i alvorlige omsætningsfald.

Tips

 • Vide, hvad dine konkurrenter gør, og finde måder at outsell deres ideer. Er dit produkt har tilføjet funktioner, særlige garantier eller en bedre pris?
 • Brug Uafhængige sælgere (arbejder på provision alene). De vil sælge dit produkt og få betalt, når salget er forbrugt. Mange ressourcer eksisterer for at finde dem online.
 • En database som Microsoft Access kan hjælpe dig med at organisere, reorganisere, og vise de oplysninger din virksomhed genererer for alle slags indsigter. En personlig information manager (PIM) program, ofte en del af en e-mail-program, har specialiseret sig i at organisere kontakter. En customer relationship management (CRM) program går et skridt videre ved at automatisere deres anvendelse i markedsføring. For eksempel ACT! gør det meget let at komme tilbage til en potentiel kunde hver 30 dage. Andre edb-programmer, som også er yderst hjælpsomme i organisation, der kører rapporter og lignende opgaver.

Advarsler

 • Aldrig lade folk ind i dit hjem. Det er bedre at have en internet-run virksomhed, hvor folk ikke har direkte kontakt med dig. Det kan synes svært at køre en Internet forretning, men når du kommer i gang, er det absolut værd alt arbejdet.