Wkodk

Hvordan at spare penge på Bilforsikring

Vi har alle brug bilforsikring disse dage, og hvad er mere alle elsker at spare penge. Så hvis vi taler om en forsikring, bør du forstå, at der er tonsvis af muligheder for at spare penge på auto forsikring, bør du kun læse følgende tips og følg dem

Steps

Hvordan at spare penge på Bilforsikring. Højere selvrisikoen.
Hvordan at spare penge på Bilforsikring. Højere selvrisikoen.
 1. 1
  Sammenlign: Føl dig fri til at besøge så mange forsikringsselskaber som du ønsker, fordi priserne er virkelig forskellig. Talrige virksomheder tilbyder virkelig betydelige rabatter og citater. Denne industri er meget konkurrencedygtig, og du har et stort udvalg af virksomheder at vælge imellem.
 2. 2
  Omdømme: Altid finde alt hvad du kan om omdømme virksomheden, du gerne vil beskæftige sig med. Stil spørgsmål, læse anmeldelser og vær opmærksom på ratings.
 3. 3
  Højere selvrisikoen: Prøv dit bedste for at vælge den højest fradragsberettigede muligt. En fradragsberettiget er et beløb, som du betaler, når du kommer ind i et vrag eller nedbrud.
 4. 4
  Pakke: Vær opmærksom på en pakke af forsikringer. Jeg mener mange forsikringsselskaber tilbyder pakkerabatter hvis du medbringer begge politikker med dem.
 5. 5
  Rabatter: Der er periodiske, sæsonarbejde eller helligdage rabatter. De fleste forsikringsselskaber tilbyder en bred vifte af rabatter.
 6. 6
  Telematics: Der er et stigende antal forsikringsselskaber, der tilbyder en "telematik" eller "black box" forsikringspolice. Denne grundlæggende kræver, at føreren har en GPS-enhed installeret i bilen til at spore, hvordan køretøjet køres. Dette faktisk hjælper med at reducere udgifterne til bilforsikring og vil fortsat gøre det, så længe bilisten kører godt og sikkert. Sat Nav-teknologien har revolutioneret bilforsikring.

Tips

 • Find ud af om du opfylder betingelserne for nogen gruppe planer. For eksempel, hvis du er en elev på et kollegium eller universitet, eller et medlem af en faglig organisation kan du kvalificere dig til en affinitet rabat eller en særlig gruppe plan med et eller flere forsikringsselskaber.
 • Gør dit barn tjener kørsel privilegier ved at få gode karakterer. Hvis du giver din søn eller datter for at få et kørekort, insisterer han eller hun får gode karakterer i skolen. Den "god elev"? rabat kan du spare op til 20% eller mere fra den kurs, du betaler for et barn. A "B"? gennemsnit (3,0 GPA) er normalt kræves for at kvalificere sig.
 • Gennemgå din politik ved hver fornyelse. Sørg for at alle dine rabatter gælder stadig, og tjek for at se, om du kan være berettiget til yderligere rabatter. Sommetider rabat skal certificeres hvert år ("god elev"? Rabatter, for eksempel), og nogle gange en computer glitch vil kommer til at tabe en rabat fra din politik.
 • Hold din forsikring up-to-date. En masse af variabler påvirker din forsikring satser, så hvis din situation ændrer du ønsker at sikre din politik afspejler dette. Hvis du bliver gift, hvis du har flyttet, hvis din pendler til arbejde har ændret sig, eller hvis du har installeret en bil alarm, for eksempel, kan dine priser blive reduceret. Husk dog, at hvis din pendler er længere, eller hvis du har flyttet til et kvarter med højere tabsprocenter, kan din pris gå op.
 • I det lange løb, ofte ikke betale sig at skifte forsikringsselskaber, især hvis du gør det en masse. Forsikring priserne kan gå op og ned normalt op-hvert år, og hvis man skifter virksomheder til en lavere kurs, du kan opleve, at dine priser stige endnu højere ved den næste politiske fornyelse. Hertil kommer, at hvis du holder dig med en virksomhed i flere år kan du blive berettiget til en "langsigtet"? rabat. Derudover kan du optjene "ulykke tilgivelse"? som en langsigtet kunde, hvis du kommer i en ulykke, så vil dine præmier ikke stiger.
 • Må ikke være bange for at få en second opinion. Ikke sikker på, hvis du har brug dækningen din agent råder dig til at have? Check med en anden agent eller din advokat til råds.

Advarsler

 • Når det kommer til at købe forsikring, aftale med en velanset Bilforsikring firma. Du kan altid tjekke deres forsikring Bureau bedømmelse, før du køber forsikring fra dem, og du kan finde ud af om klager (og fil-en, hvis det er nødvendigt) ved at kontakte din tilstand forsikring kommissær.
 • Sørg for at du er tilstrækkeligt dækket. Samtidig sænke din garantidækning grænser eller faldende personskade beskyttelse kan spare dig penge, kan afgørelsen være uklogt. Mange mennesker ikke bære nok ansvar dækning, som det er. Husk, at hvis du er ansvarlig for at skade nogen, kunne de medicinske udgifter nå hundredtusindvis af dollars, og hvis du ikke kan betale disse omkostninger, kan du blive sagsøgt og få dine garneret løn eller dine aktiver (herunder din hjemme) taget. Diskuter din dækning med dit forsikringsselskab agent eller advokat, især hvis du tænker på at gøre eventuelle ændringer.
 • Må ikke udelukke en chauffør fra din politik, medmindre du kan være helt sikker på, at han eller hun aldrig vil drive dit køretøj. Hvis udelukkede driver kommer i en ulykke, vil du ikke har nogen dækning og vil være ansvarlig for at betale for dine egne reparationer, og ethvert ansvar for andre.
 • Lyv ikke for din forsikring agent. Forsikringsselskaber tjekke dine ulykker, billetter og nogle andre oplysninger om en national database, så hvis dine satser gå op på grund af en ulykke, kan du ikke bare skifte til et andet selskab for en lavere sats. Hvis du lyver for dit forsikringsselskab eller undlader at fortælle dem om noget, der påvirker sats (en ung chauffør i din husstand, for eksempel), kan dette betragtes som en "væsentligt urigtige oplysninger", og anprisninger, du laver, kan blive nægtet.
 • Kør aldrig uden forsikring. Kørsel uden forsikring er ulovligt i næsten alle jurisdiktioner, og de bøder og øgede forsikringsomkostninger kan være overvældende. Hvis du kommer ind i en ulykke, mens uforsikret du bliver nødt til at betale ud af lommen for eventuelle personskader eller materielle skader du er ansvarlig for.