Wkodk

Hvordan man beregner, hvor mange penge du har brug for at gå på pension

Du kan se på denne artikel i din 20'erne eller 30'erne, tænker, at du har en masse tid på dine hænder til at planlægge for fremtiden. Eller du kan være at læse denne artikel i 40'erne eller 50'erne, begyndt at føle panikagtig fordi uret tikker. Må ikke bekymre dig - du kan have en stor pension, uanset hvor du er nu i planlægningsfasen. At komme i gang, er du nødt til at regne ud, hvor mange penge du har brug for at gå på pension.

Steps

Hvordan man beregner, hvor mange penge du har brug for at gå på pension. Beregn et tal, der er svarende til 65 til 70 procent af din nuværende årlige leveomkostninger.
Hvordan man beregner, hvor mange penge du har brug for at gå på pension. Beregn et tal, der er svarende til 65 til 70 procent af din nuværende årlige leveomkostninger.

Første del: vurdere, hvor meget du skal bruge

 1. 1
  Beregn et tal, der er svarende til 65 til 70 procent af din nuværende årlige leveomkostninger. De fleste finansielle planlæggere tror det er et godt sted at starte beregne, hvor meget du bliver nødt til at gå på pension. Men ikke bare stoppe med dette tal. Dine behov kan ændre sig, fordi levealder bliver længere. Lever længere betyder bedre helbred og bedre sundhed betyder tilføjede omkostninger (rejser, underholdning, etc.), hvis du ønsker at leve det gode liv, mens du er pensioneret. Du kan administrere på 65-70 procent af din nuværende indkomst, hvis:
  • Du har ingen husleje, realkredit eller andre boligudgifter.
  • Du vil ikke have arbejdsrelaterede udgifter, herunder pendling, business påklædning eller spise ude til frokost.
  • Dine børn vil være økonomisk uafhængig.
  • Du går på pension med ingen gæld.
 2. 2
  Beregn de udgifter, du vil tilføje eller trækkes fra, når du går på pension. Spørg dig selv følgende spørgsmål:
  • Ønsker du at rejse? Hvis din familie ikke er i nærheden, skal du overveje omkostningerne ved at flyve eller køre for at besøge dem. Ønsker du at rejse rundt i landet eller se andre dele af verden? Så er du vil få brug for penge til at komme i gang.
  • Er du villig til at flytte? Hvis du bor i en virkelig dyre område, så kan du sælge din ejendom, købe noget i et billigere område og investerer forskellen mod din pension. Også, bør du overveje vejret - vil du har udholdenhed til at skovle sne eller lug brænde i løbet af vinteren?
  • Hvad om væsentlige medicinske udgifter?
   • Omkostningerne for receptpligtig medicin kan være usædvanlig høj for pensionister, og du er mere sandsynligt, at behovet medicin, som du bliver ældre.
   • Din arbejdsplads kan eller ikke kan give sygesikring, når du går på pension, og du vil ikke vide, om Medicare vil gøre op forskellen.
   • Tænk langsigtet pleje. Hvis du ønsker at bo i dit hjem, har du nok afsat så dine børn kan tillade sig en fuldtids sygeplejerske eller hjem sundhed aide at leve med dig? Eller har du nok sparet til at betale for en pensionering samfund bopæl eller endda en?
  • Vil du stadig arbejde, når du er pensioneret? Nogle mennesker ser frem til aldrig at skulle arbejde igen, mens andre får en masse nydelse ud af at arbejde enten på deltid eller på en fleksibel tidsplan. Du er nødt til at spørge dig selv, hvor mange penge du vil realistisk kan gøre fra din post-pensionering beskæftigelsen og hvor længe du vil være i stand til at holde det op.
  • Hvad mener du allerede har lagt væk for pensionering? Hvis du er heldig, vil dit job giver dig en pension. Hvis du endnu heldigere, så du har en form for tillid fond eller royalty indkomst, som du kan stole på. Måske har du været at spare i en 401k eller 403b konto for et stykke tid, og du er sikker på, at du er på rette vej til pensionsopsparing. Hvis du har disse fallbacks, så er du i en bedre position end en masse andre mennesker.
 3. 3
  Konto for inflation. Den mængde penge, som opretholder dig i din første år for pensionering kan ikke være nok, når du har nået dit tiende år for pensionering. Derudover skal du tage højde for inflationen, før du går på pension som godt. Hvis du har anslået, at du har brug for 48510€ om året til pension, men du er ikke på pension i endnu 15 år eller deromkring, så 48510€ / år vil ikke være nok, når du når pensionsalderen. Antages en konservativ inflation på 3 pct, kan du beregne, hvor mange flere penge du har brug for hvert år ved at gange dit foregående års indkomst med 1,03..
  • Som et eksempel, hvis du ønsker at købe en "almindelig bil" i dag kan koste dig 15680€. Men på 5 år, at samme "almindelig bil" kunne faktisk koste 18140€. Hvordan kan vi vide det? Først skal du ganger inflationsraten af ​​sig selv 5 gange, hvilket er 1,03 * 1,03 * 1,03 * 1,03 * 1,03 = 1,16. Så vi ganger 15680€ * 1,16 for at få 18170€. Så medmindre du investerer dine penge og tjene en vis interesse, din købekraft langsomt går ned!
 4. 4
  Gæt hvor længe du vil blive pensioneret. Ingen kan lide at tænke på dødelighed, men du er nødt til at være praktisk, hvis du vil have nok penge til din gyldne år. Vide, hvor længe du kan forvente at være omkring, når du går på pension kan hjælpe dig med at forberede, hvor meget du vil få brug for. Prøv en levealder lommeregner til at beregne, hvor lang tid du kan forvente at leve. Disse spørgsmål kan føle morbid, men de vil hjælpe dig med at være forberedt på, hvad der er at komme.
 5. 5
  Plan for dine arvinger. Leaving noget bag for børn og børnebørn, eller forlader en del af din ejendom til velgørenhed, kunne være noget, der er virkelig vigtigt for dig. Hvis du ønsker at efterlade nogle penge, når du er væk, og derefter overveje, hvor meget du ønsker at forlade, når du planlægger for din pension. Derefter skal du sørge for at udarbejde et testamente, så dine penge er fordelt den måde, du ønsker det skal være.
 6. 6
  Beregn din pensionsopsparing skøn. Du kan oprette et regneark, eller du kan bruge en online pensionering regnemaskine til at hjælpe med dig vurdere, hvor meget du skal spare nu at gå på pension komfortabelt senere.

Del to: at få de penge, du har brug for

 1. 1
  Begynd at spare i dag. Hvis du kan, budget 15 procent af din årlige bruttoindkomst bare for pensionering, indtil du udvikle en mere omfattende plan. Hvis du ikke har 15 procent, så budget, hvad du kan.
 2. 2
  Max ud af din arbejdsgiver-matchede planer først. Bidrage det maksimale beløb, du kan for at din (hvis du arbejder for en privat virksomhed), eller din 403 (b) (hvis du arbejder i den offentlige sektor). Du ønsker at drage fordel af disse planer, fordi for hver dollar, du lægger ind, vil din arbejdsgiver matche dit bidrag enten dollar for dollar, eller med en vis procentdel på dollaren. Det er gratis penge fra din arbejdsgiver, og du nødt til at tage fordel af det.
 3. 3
  Åbn en individuel pensionering konto (IRA). Du kan købe enten en traditionel IRA eller Roth IRA.
  • De penge, du investerer i en traditionel IRA ikke beskattes, før du går på pension. Du betaler indkomstskat af de penge, når du trækker det fra din pension konto.
  • På den anden side, er penge, der betales til en Roth IRA beskattet nu. Så når du trækker det fra din pension konto senere, vil du ikke nødt til at betale skat af det.
  • IRAS kommer med visse begrænsninger på grund af deres skattemæssige fordele. Hvis du trækker dine penge, før du er 59-1/2, så du kommer til at miste en masse af det at straffe og indkomstskat.
 4. 4
  Vælg investeringer til din arbejdsgiver plan eller din IRA. Hvis du prøver at sætte din reden æg på en opsparingskonto, cd eller pengemarkedet konto, så du aldrig kommer til at tjene nok interesse fra din indkomst. Prøv i stedet nogle af de følgende enkle investeringsmuligheder:
  • Investere i investeringsforeninger.
   • Nogle af de simpleste gensidige fonde kaldes indeksfonde, der spore effektiviteten af ​​en investering indeks, ligesom S & P 500. Indeksfonde er fantastisk, hvis du ønsker at sætte dine penge i værdipapirer (beholdninger), og ikke rode med det for meget.
   • Hvis du føler dig mere aggressive, så kan du finde gensidige fonde eller investeringer kaldet børsnoterede fonde til næsten ethvert formål. For eksempel, hvis du ønsker at investere i, kan du finde gensidige fonde eller ETF'er, der investerer i guld eller andre ædle metaller.
  • Køb nogle obligationer. Mens obligationerne ikke er uden risiko, har de tendens til at være mere stabil end værdipapirer eller bestande.
   • Invester i statsobligationer. Amerikanske regering statskasser er nogle af de mest sikre investeringer i verden. Du kan købe dem gennem Treasury direkte eller via din bank eller mægler.
   • Køb kommunale obligationer. Mange byer udstede obligationer til at betale for store udgifter såsom skolebygninger eller forbedringer af infrastruktur. Disse obligationer kan gøre store investeringer til din portefølje. Du skal bare måske ønsker at få nogle skattemæssige rådgivning, før du beslutter, hvilke kommunale obligationer til at købe.
   • Stick med gensidige fonde, der investerer i obligationer. Du vil eje en dejlig, varieret kurv af forskellige obligationer uden at skulle gøre en masse forskning på egen hånd.
 5. 5
  Videredistribuere din portefølje som du bliver ældre. Hvis du er ung, så skal du have de fleste af dine penge i aktier og investeringsforeninger. Efterhånden som du bliver ældre, bør du flytte flere af dine penge i obligationer og kontanter til at beskytte din investering værdier.
 6. 6
  Tal med en finansiel planlægger. Kig efter en gebyr-baserede planner, der opkræver en timesats i modsætning til en planner, der gør penge ved at få dig til at investere i en bestemt virksomhed. Foretag regelmæssige besøg til Planner, som du kommer tættere på pensionsalderen for at få råd om ændringer, som du kan få brug for at gøre din investeringsplan.

Tips

 • Invester i fast ejendom. Hvis du kan lide ejendomsadministration, så kan du lave en dejlig månedlig indkomst fra fast ejendom og ligeledes modtage pæne skattelettelser fra dine investeringer, mens du er pensioneret.
 • Plan for tilbageslag til din pension spareplan, såsom perioder med arbejdsløshed eller betale for de videregående uddannelser til dig selv eller dine børn. Hvis du ikke dykke ned i, hvad overskydende du har sparet op, vil du komme ud af, at langt foran. Hvis du gør, vil du stadig være på sporet for pensionering.
 • Kig ind i dine forsikringsbehov. For eksempel tænke på at investere i langvarig pleje forsikring til at dække enhver tid, du måske nødt til at bruge på et plejehjem eller betale for en fuld tid sygeplejerske i dit eget hjem. Også holde din sygesikring strøm, således at en stor medicinsk katastrofe ikke udslette din pensionsopsparing.
 • Vær forsigtig med at stole på sociale ydelser. Social Security vil erstatte 45 procent af indkomsten for de fleste midt-indkomst europæere. For eksempel vil Social Security som det er nu erstatte 43 procent af den indkomst, single-lønmodtager par, der gør 44780€. Problemet med Social Security er, at ingen ved, hvordan det vil ændre sig i de kommende år, da de store årgange går på pension. Må ikke blive fanget med bukserne nede ved at antage, at Social Security vil være der for din pension.

Advarsler

 • Hvis du dør uden en vilje eller tillid, vil dine arvinger lider kostbare skattemæssige konsekvenser. Desuden vil lovgivningen i din tilstand afgøre, hvem der får dine penge, ikke dig.