Wkodk

Hvordan man kan stoppe at blive brød

Er penge bare glide gennem fingrene? Har du lyst til du kan lide en hund, dag ud og dag ind, og alligevel har intet at vise for det? Hvis det er tilfældet, er det sandsynligt, at du er faldet ind i en vane at lade penge kontrol dig snarere end den anden vej rundt. Kom din økonomiske situation under kontrol handler om mere end penge, det handler også om selvrespekt og finde balance i livet. Stoppe med at være brød, er det vigtigt at justere dine prioriteter og lære at tage bedre vare på dig selv. Her er hvordan.

Steps

Hvordan man kan stoppe at blive brød. Grave dig ud ved at gøre hvad der er rigtigt ikke, hvad der føles godt eller enklere.
Hvordan man kan stoppe at blive brød. Grave dig ud ved at gøre hvad der er rigtigt ikke, hvad der føles godt eller enklere.
 1. 1
  Start med dig. Bliver brød hele tiden handler om du ikke bekymre sig om dig selv, så meget som du kunne være. Hvis du ikke værdsætter dig selv, det er ekstremt svært at værdi penge godt. De valg, du foretager til at bruge, gemme eller låne penge påvirke din evne til at leve inden for din hjælp eller ud over dem. I erkendelse af følgende kan hjælpe til at begynde indstilling dig tilbage på sporet til at være økonomisk stabil:
  • Penge, eller udgifter på penge, ikke sidestille med din personlige værdi. Penge hverken definerer, hvem du er, og heller ikke penge investerer dig med magt. Fast magt er personlig og kommer indefra, ved hjælp af penge til at føle sig magtfulde er en måde at søge ekstern validering snarere end at acceptere din interne værd.
  • Suze Orman siger, at vi "bruge mere end når vi føler mindre end. Når vi ikke føler sig godt om vores selvværd, udgifter i en out-of-control måde kan være en reaktion på ikke at have hvad rigere folk omkring dig synes at har, og det bliver en undskyldning for at undgå at se dybere ind i os selv for at sortere ud af, hvad der virkelig såre os.
  • En væsentlig måde at respektløshed dig selv er at købe, hvad du ikke har råd. Spiralen, der indebærer involverer selvforskyldt smerte, manglende evne til at finde nok penge til at betale for andre ting eller endda til at tilbagebetale, hvad du har købt, og afregning for en levetid på gæld over en levetid på nok.
  • En anden fejl almindeligvis lavet af folk, der tjener en rimelig mængde penge er at ophøre med at værdsætte købet. Det betyder ikke, at besøge dollar butikker, det betyder at lære at bede om rabatter, til reparation eller afkast, for besparelser. Ikke at gøre det, fordi du føler, at for at gøre det er "ulækkert", eller finde, at det mangler en følelse af, er en form for illusioner selv. Vi lever i et system, der kører på salg og fortjeneste, og du fortjener at få de pauser så meget som den næste person. Og for dem af jer med en college uddannelse, er den grad ikke, du giver op streetwise sund fornuft!
  • For kvinder, husk den store: Et menneske er ikke en finansieringsplan. Uanset hvor charmerende, dejlig, og for evigt han synes, du skal holde din finansielle hoved skruet fast og til at tage sig godt af dine økonomiske behov i kyndige, tankevækkende måder. Selv hvis han er generøs til det punkt letsindighed med dine shopping extravaganzas, er det ingen undskyldning for at opgive dine finansielle autonomi og økonomisk sund fornuft. Holder sig til et budget er hverken gennemsnitlige eller elendig, så med et godt eksempel.
   • En god kammerat kan hjælpe med økonomi, oftere ved at samarbejde i nøjsomhed og omhyggelig produktion af indkomst end ved overdådige udgifter, og en dårlig sikkert kan skade dem.
 2. 2
  Grave dig ud ved at gøre hvad der er rigtigt ikke, hvad der føles godt eller enklere. Intensiteten af ​​at føle stor efter et køb er flygtig, med posten snart gammel. Suze Orman foreslår, at du spørger dig selv tre "gatekeeper" spørgsmål, før de køber ting: 1. Er det (til dig selv)? Er det nødvendigt? Er det sandt (for dig selv)? Hvis du ikke er i stand til at besvare alle disse tre spørgsmål bekræftende, så købet er ikke en du skal gøre.
  • Dette omfatter ikke hengive de kære i dit liv, når du ved bedre, og når du ved, at endnu en hånd-out vil kun yderligere blødgøre dem i stedet hjælpe dem med at lære de økonomiske realiteter.
  • Aldrig nedbryder besparelser eller langsigtede for indfald eller mennesker i problemer. Du er den ene vej til problemer, hvis du gør dette. Hvis dette virker hårdhjertede, mener Suze Orman s gatekeeper spørgsmål igen.
 3. 3
  Opret overskud i dit liv. Der er to enkle måder at gøre dette: 1.., Og 2. Forøg din indkomst. For de fleste mennesker, er den første mulighed for det mest umiddelbart realistiske, selv om du ikke skal sælge dig selv kort på sigter efter den anden mulighed som en mere langsigtet mål. Få dig i gang med følgende:
  • alt ned, du bruger. Få en lille notesbog og tilføje alt fra dagbladet til de 225€ støvler. Denne metode virker lige væk: lige som at skrive ned, hvad du spiser, gør du spiser lidt mindre, skrive ned, hvad du bruger gør dig opmærksom på dine udgifter, og bør i sidste ende føre dig til en lidt mindre. Vær klar til at blive chokeret, hvis du er vant til at undskylde din konstant brød tilstand.
  • Start pasning om små, meningsløse udgifter. Må ikke bruge unødigt på de udgifter, som ikke er absolut nødvendige, og som du kunne forhindre med den rigtige organisation færdigheder og viljestyrke: parkering billet, du fik, fordi du har mistet tidsfornemmelsen. Cigaretter. Den 10€ sen betaling gebyr, bare fordi du har ikke organiseret. Gymnastiksalen abonnement, du ikke bruger. Den taxi, fordi du kørte sent og du er konstant uorganiseret.
  • Angiv dit budget. Sæt ikke en, der er håbløst urealistisk. Braklægning en klump månedlig indtægt for real gældsreduktion (ikke bare afdrage renter). Træn dine månedlige faste udgifter og omfatter set-sidebemærkninger til årlige eller forudsigelige udgifter - bil tjenester, helligdage. Opdel hvad der er tilbage med 31 for at se, hvor meget du skal bruge hver dag.
  • Klogt op på din mad udgifter. Mange mennesker med en rimelig indtægt har ingen idé om, hvor meget de bruger på. Du tror måske, du foragter convenience fødevarer, men en lang, hård se på din indkøbskurv, kan fortælle en anden historie. Tricket er at købe løs, køb big og købe sent på dagen. Hold køleskabet godt fyldt med ingredienser til ting, som du ved, du kan lave mad fra bunden, når du kommer sent hjem og ikke har meget tid til at piske en grand måltid. Opbyg et repertoire af billige opskrifter, der alle elsker.
 4. 4
  Brug dine frustrationer til at ændre din holdning på forbrugsgoder. Én meget god måde at lindre din følelse af afsavn er at læse mode, hjem stil, og forbruger-teknologi magasiner og prangende tv-shows, der subtilt gør du føler dig dårligt om ikke at have de nyeste designer element, gadget, eller hjemme forbedring (det er ikke engang muligt til at holde op) - og deres annoncer, der dristigt gør du føler værre. Kan det top-of-the-line-kamera, stepmaskine eller seneste mobiltelefon virkelig gøre du føler gladere, når du ved, at købet er bare kører dig dybere i gæld? Ingen lægger mærke til om du bruger dyre shampoo eller ej, så længe dit hår er ren. På den anden side, behøver du ikke at flagre din sparsommelighed for meget. Hold en sund balance af at vide, hvad du ønsker kontra hvad du har brug for.
  • Snarere end længes efter ting, du ikke har, se på, hvad du allerede har. Hvis du ikke kan lide det, tage det til velgørende organisationer eller sætte det på eBay, hvis det kunne sælge.
  • Genkend brand besættelse. At være loyale over for et brand, der giver en kvalitet element, der tåler giver mening. At være loyale over for et brand og købe alle nye ting, de udvikler ikke giver mening. En meget lille procentdel af mennesker mærke til mærke tøj, du bærer. Er du sikker på at du selv virkelig ønsker at prøve at? At være følelsesmæssigt om etiketter vil brænde et hul i lommen. Fokus på at få værdi og kvalitet for dine penge, og foretrækker kvalitet frem for kvantitet. Husk, at mange mærker ikke er den kvalitet, som deres reklame kunne tyde: en virksomhed har brug for et par annoncer for at invitere verden til at begynde at købe bæredygtige mængder af sine produkter, men ikke blive lullet ind i at købe noget, hvor reklamen er produktet.
 5. 5
  Glem alt om jonglering kreditkort. Det er ikke stor, og det er ikke smart at give dig selv en falsk følelse af finansiel forsigtighed, når de i virkeligheden du glider dybere i gæld. I stedet spiller snigskytte: pluk dine kort ud, én efter én, og spar dig selv de unødvendige udgifter fra at have alt for mange kreditkort. Målet er at have kun én bank-konto og et kreditkort for nødsituationer. Faktisk, hvis du kan skære ned dit kreditkort til en 375€ nødfond card og stole på kontante transaktioner (herunder betalingskort) for alt andet, vil du være griner.
  • Undgå at pådrage betalingskort gebyrer, og se efter en kredit union eller bank, hvis gebyrer vil ikke være for mange eller store hvis du fejle.
  • Kreditkort kan tilbyde nogle marginale fordele i betalingskort. Men hvis de friste dig til at bruge mere, ligesom de fleste mennesker, er det normalt bedre bare at undgå at bruge dem.
 6. 6
  Steer klart af fristelse og fare zoner. Disse omfatter motorvej tjenester, 24/7 nærbutikker, salg, og selv den mad område med biograf foyerer. Må ikke engang forsøge at bladre gennem postordrekataloger og risiko at bruge bare et lille beløb på et element. Send i stedet kataloget lige ind i genbrugsposen, uåbnet. Hvis du skal gå forbi designer kæder, gå hurtigt, og ikke tage så meget som et andet blik.
  • Må ikke blive forelsket i "penge at spare" gimmicks, som optager mere tid og problemer, end de er værd. Disse omfatter hjem syning og lejlighedskøb jægernes nyhedsbreve. Og vær forsigtig med salg elementer: et godt køb sparer endnu flere penge, hvis du ikke køber det.
 7. 7
  Vær forberedt. Tage snacks og flasker vand fra hanen overalt for børnene. Har ændre klar til parkometre, reservedele strømpebukser i tasken. Aldrig igen købe noget, fordi du forlod din anden derhjemme.
 8. 8
  Tilstræber at have et par no-tilbringe dage om måneden. Efter et stykke tid, bliver det et spil: hvordan kan jeg køre mit liv i dag uden at skrive noget ned i min lille blå bog? Hvor genial kan jeg være til at nøjes med de ting, mad og ressourcer, jeg allerede har til min rådighed? Se hvor ofte du kan gøre det til en vane.
 9. 9
  Vær gavmild, hvor man kan tillade sig at være. Du kan ikke tillade sig at være Lady Bountiful (for tiden), men du kan gave andre med tiden, med støtte med venskab med et ekstra seng til børns venner, med en elevator for en ældre nabo, og med tomater fra haven. Thrift kan nemt morph ubehageligt ind smålighed, men tjek og se, hvordan generøse du er: hvis dine egne finanser er en bekymring, sætte et realistisk grænse for at give f.eks 10 procent.

Tips

 • Prøv at købe ting med bedre holdbarhed. For eksempel kan der par sko koster en lille smule mere end hvad du normalt ville betale for, men beregne, hvor meget længere du vil bruge dem, og deres varig magt, og du kan ende med at bruge mindre, end hvis du skulle købe billigere par af sko på en hyppigere grundlag.
 • Få en krukke, og lægge alle dine småpenge i det, indtil den er fuld. Når den er fuld, tage det til banken. (Må ikke tage det til et af disse mønttællere, som de opkræver for at tælle dine småpenge, besejre genstand for opsparing).
 • Når du overvejer at bruge penge, der sidder solidt i din konto, i modsætning til at bruge formodede penge, hvis mirakuløse elasticitet er der kun opfordre dig til at betale renter, så tænk på, hvordan penge, som du rent faktisk besidder føles helt anderledes end penge du skylder. Udsigten til sprøjt det på et par sko næsten identiske til to par, du allerede besidder mærkeligt synes pall.
 • Start en julegave Club konto, men sat i mere end du forventer at bruge på gaver. Den overskydende er fantastisk til en mini-ferie eller særlige køb. Planlægge og vent, for at fange en stor salg på hvad du ønsker. Du vil få et stort løft, når du indser: du rent faktisk gjorde det, er det allerede betalt for-ikke tilføjet til din gæld, og du har en særlig oplevelse eller noget nyt.
 • Tag det en dag ad gangen. Start små, sætte mål, belønne dig selv (ikke med nogen form for shopping, naturligvis) og nyde at spille spillet.
 • Begynd at opføre sig som en, der er virkelig rige - ikke som nogen bare at spille den del. Kør en hårdere handel. Bliv en hårdere kunden.
 • Altid at have penge i banken til at betale regelmæssige regninger, tilføje dem op for det forløbne år og dividere med 52.. Runde op til de næste 25, 50 eller 100 dollars. Husk at tilføje i kvartalsvise eller årlige regninger, også. Vær sikker på at anvende faktiske tal for variable regninger som forsyningsvirksomheder, ikke "slag på tasken", slå det op i dit checkhæfte. Altid sætte disse penge i banken hver uge, uanset hvad, selv ferie uger. Vil du allerede have disse penge når det er nødvendigt, og det trækker renter, hvis du har den rigtige bankkonto.
 • Tag et godt kig på dit skab og kun købe tøj, der kombinerer godt med det, du allerede ejer. Det vil mangedoble din garderobe ikke bare tilføje til det. Køb tøj, der kan bruges til flere forskellige lejligheder i stedet for kun en gang begivenheder.
 • Selv i en alvorlig situation, kan disse tips hjælpe dig med at overleve det og komme forbi det. Arbejdsløshed ikke evigt og medicinske regninger kan håndteres, selv høje selvrisikoen.

Advarsler

 • Må ikke gå overbord, eller være urealistisk med et budget. Hvis du ikke holde sig til det (ligesom en kost) kan du kun føle værre.
 • Forvent ikke disse ting for at ændre det, hvis du mister dit job. De vil kun afværge det uundgåelige. Du er nødt til at finde en anden indtægtskilde. Se på alle de muligheder, inklusive selvstændige. Overvej din lykke i det nye arbejde som mere vigtigt end hvor meget det tjener - du tilbringer 3/4 af dit voksne liv på at arbejde, så for et lykkeligt liv det skal være i noget, du elsker og nyder at gøre. En katastrofe kan blive en mulighed, hvis det ændrer din vej, og sender dig på vej til dit hjerte mål.

Ting du behøver

 • En sparegris for besparelser
 • En pung, som du kun bære den mindste mængde i (lad dine kort hjemme på formål)