Wkodk

Sådan at huske matematik og fysik formler

Har du nogensinde blev oppe hele natten bare for at forsøge at huske formler for din matematik og fysik eksamener? eller har du huske et sæt af formler i dag, og glemme alt om dem i morgen? Det forekommer mig, at disse formler holde trækker dig tilbage til dine gamle bøger i stedet for at flytte på.

Steps

Sådan at huske matematik og fysik formler. Minimer din reference checks.
Sådan at huske matematik og fysik formler. Minimer din reference checks.
 1. 1
  Tag det roligt. Math og fysik problemer er ikke beregnet til at blive undersøgt under stress. Slap af dit sind. Ved at gøre dette, vil du være i stand til at fokusere mere på din opgave.
 2. 2
  Minimer din reference checks. Mange mennesker tror, ​​at når de tager et blik på en formel, er det i deres sind, men når de vågner op næste dag, bliver de chokerede over at indse, at formlen lækket i løbet af natten. Det er derfor, det er en god ide at øve at løse et problem med den formel, uden at se op. Du skal gøre dette så mange gange som du kan. Gentagelse fører til Memorization.
 3. 3
  Analyser enhederne. Sæt de rå enheder af hver variabel i formlen og se om du kan få enheder af svaret.
 4. 4
  Forstå, hvordan formlen er struktureret. Du har allerede en anstændig mavefornemmelse om konceptet. Få mening ud af formlen. For eksempel kan en = F / m.. F er på toppen af ​​fraktionen. Det giver mening, fordi hvis du øve mere kraft på et objekt, vil det fremskynde hurtigere. Masse er på bunden af ​​den fraktion, eftersom mere masse betyder mere inerti, hvilket gør genstanden sværere at accelerere. Det modsatte formel (a = m / F) ikke giver mening. Ved hjælp af denne forkerte formel, en stærk kraft (stort tal på bunden af ​​fraktion) ville medføre en mindre acceleration, hvilket ikke giver mening.
 5. 5
  Tilfredshed. Har du nogensinde studere, mens du er sulten eller tørstig? Hvordan føles det? Man føler sig altid tilbageholdende med at fokusere, fordi du er i et kapløb for at gå Grib nogle pizza. Hvis du begynder at føle sig sulten eller tørstig, Afslut studere disse formler og tilfredsstille dig selv med noget mad eller drikke.
 6. 6
  Tag dem med dig. Find en lille bog, og satte alle disse formler. Hold bogen på baglommen og forsøge at gennemgå dem når som helst du føler at du mangler noget. Dette vil bringe tilbage minderne om hvad du har lært, hvilket gør dem kæbe-breaking formler stick ind i dit sind for evigt.

Tips

 • Prøv at bruge en historie, såsom kvadratiske formel, (billede øverst på siden) for mig er: Et negativt dreng (-b), ikke kunne beslutte (+ eller -), om at gå til en radikal (radikal) part eller være firkantede (b kvadreret), og gå glip af fire fantastiske kyllinger (-4ac), det hele var over på 2:00 (over 2a)


skrive alle formler på et ark, og holde det på væggen på dit værelse, så når man ser på dem, vil du være i stand til at huske, hvad du har forgotten.this virkelig fungerer.

 • Prøv at skabe et spil, der involverer lagrer formler med dine venner. Dette kan automatisk gøre disse formler stick ind i dit sind, fordi alle ønsker at vinde, og det gør du. Du kan også prøve en lille rim eller en sang, hvis du kan lide at synge.

Advarsler

 • Nogle fysiklærere ikke kræver, at du huske formler. Spild ikke tiden huske formler, der vil blive leveret på prøve. Spørg din lærer, hvad formler at huske, og hvilke der vil være på prøve.