Wkodk

Sådan får gode karakterer i midten skole

Middle skole er et stort skridt op fra Elementary school. Så du havde en lærer, to på det mest. Men dine karakterer var enkel, fordi kernen i dine motiver var sammen med én lærer, så er du måske har slukket for en andet emne. Nu har du seks til otte forskellige klasser at holde op med, og en anden lærer for hver enkelt! Du ønsker ikke at skuffe dine forældre med en flok forfærdelige kvaliteter, nej! Du ønsker at vise dem nogle gode B, men stræber altid efter en A! Her er en artikel, der vil hjælpe dig! Men altid, altid, altid stræbe efter det bedste. Aldrig give op på dine forventninger!

Steps

Sådan får gode karakterer i midten skole. Tage noter og studere med dem!
Sådan får gode karakterer i midten skole. Tage noter og studere med dem!
 1. 1
  Få organiseret! En stor del af midt skole bliver organiseret. Du skal have et bindemiddel. Prøv at få mapper med indsætter eller rumdelere til at sætte inde i bindemidlet. Dette vil hjælpe dig med at holde styr efter farve og klasse. Hvis du har alle dine papirer sammen og ikke er adskilt, får du dis-organiseret, og du vil ikke være i stand til at lykkes! Også få en mappe for hver klasse, en plastik en er bedst, fordi de holder hele året. Bruge disse som lektier og for eventuelle løse uddelingskopier. Få en notesbog for hver klasse også, så du kan tage noter og studere til din test. Og når du får lektier, eller laver skole arbejde eller noget, altid sætte dato, emne, lærer navn, så når du organisere det ville være nemmere.
 2. 2
  Få en planner. Du bør få en kalender, planner, eller dagsorden. På denne måde kan du skrive hver af dine opgaver, tests, quizzer, projekter, essays og underretninger såsom danse, ekskursioner eller helligdage. Sørg for, at du rent faktisk bruge det! Dagligt! Der er virkelig ingen mening i at købe udstyr, som du ikke bruger.
 3. 3
  Tage noter og studere med dem! Når du hører en test eller quiz kommer op, skal du straks skrive det i dit hjemmearbejde bog og begynde at planlægge studietid. Hvis du har 3 dage før en quiz derefter studere i 30 minutter om morgenen og 30 minutter om aftenen indtil testen eller quiz.
  • Det hjælper at have en studiegruppe, så alle kan få forberedt til testen. Du kan endda studere med én person, hvis det er alt du har!
 4. 4
  Gør dit hjemmearbejde! En vigtig del af at få gode karakterer er efterbehandling og vende sig i lektier til tiden. Tag så meget tid som du kan for at afslutte dit hjemmearbejde. Må ikke overlade det til sidste øjeblik, fordi det vil understrege dig ud og du vil ikke være i stand til at fuldføre dit hjemmearbejde effektivt.
 5. 5
  Må ikke trække tiden. Hvis du lægger ud til mange ting, du vil ikke få gode karakterer. Husk at lave lektier først. Ikke spor, kor eller noget andet (skole kommer altid først).
 6. 6
  Syng en sang. Hvis du kan gøre det matcher det arbejde, du laver det vil være en meget mere underholdende!
 7. 7
  Vide, hvornår du har en quiz eller test! Studere en masse for dem dine dårlige på. Det sværeste er normalt matematik, fordi huske svarene ikke vil arbejde. Gå over tidligere quizzer og tests. Erkend dine fejl og ikke gøre dem igen!
 8. 8
  Stil spørgsmål. Dine lærere er der for at hjælpe dig! De elsker spørgsmål. Hvis du er forvirret på noget, drop i under frokost eller fritid, efter skole, eller før.
 9. 9
  Find ud af om nogen ekstra kredit. Dette vil hjælpe i løbet af slutningen af ​​kvartalet eller trimester eller semester. Hvis du har en 85% i klassen, og du virkelig ønsker en A, skal du gøre det ekstra kredit! Spørg altid tidligt, du ikke ønsker at vente.
 10. 10
  Hvis du har en erstatning spørge læreren eller en ven til at hjælpe. De kan altid hjælpe dig, hvis de får problemet.

Tips

 • Gøre tingene sjovt! Brug lyse farvede notebooks, sticky notes, mapper, ringbind og rygsække. Bare fordi det er køligere på den måde.
 • Tro på dig selv. Bare prøve at klare sig godt i skolen. Ved den tid, du får din rapport kortet, vil du blive overrasket over resultatet.
 • Lad ikke dit privatliv distrahere dig fra skole.
 • Altid lytte til din lærer i klassen.
 • Hvis dit ikke sikker på et bestemt motiv spørg din lærer efter klasse eller under homeroom, er det meget vigtigt at forstå færdigheder dækket i class.You aldrig vide, om din lærer vil have en pop quiz den næste dag.
 • Må ikke blive så fanget i drama med dine venner. Hvis der sker noget på denne kreds af venner forsøge at tale den ud eller hjælpe hinanden-finding sider i kampen vil ikke hjælpe med kamp-
 • Om morgenen den en prøve eller eksamen, bør du spise en sund morgenmad. Det vil hjælpe dig med at holde fokus.
 • En af de største udstederen af ​​udsættelse er elektroniske forstyrrelser. Drej alle elektroniske distraktioner OFF eller sætte dem helt væk, mens du gør dit arbejde. Hvis du har brug for computeren for at fuldføre dit arbejde, afhente din viljestyrke og undgå at åbne NOGEN faner, der ikke er relevante for dit arbejde. Du kan også få en ven eller et familiemedlem til at se over din skulder, som du gør dit arbejde, og holde dig fra at blive distraheret.
 • Være involveret. Deltag kor, sport, kunst og forskellige fritidsaktiviteter. Især hvis du får en pris for det i skolen
 • Det anbefales ikke at få en stor 5-tommer bindemiddel, fordi de ikke passer i rygsække meget nemt.
 • For matematik tests, studere dine noter, huske hvordan man gør konceptet din lærer er quiz dig på, og når du kommer til matematik klasse, få et ark papir og skriv, hvordan du gør konceptet ned. Dette er ikke snyd, fordi du skrev det ned, når du fik klassen, ikke før klassen.
 • Sæt et whiteboard i dit skab! Efter hver klasse skrive ned, hvad du har brug for at bringe hjem. Alle dine opgaver er allerede i din planner så ikke spilder din tid på at skrive opgaverne! Kun skrive, hvad du har brug for at bringe hjem!
 • Tro det eller ej, laver lektier kan hæve din klasse! Doing lektier normalt regnes som en deltagelse lønklasse.

Advarsler

 • Må ikke bekymre dig for meget. Lige så vigtig som din fremtid er, er du stadig 5, 6, 7 år fra at college. Lad ikke dig selv stress ud - tage tid til at nyde livet, tilbringe tid sammen med venner og familie. Må ikke ofre din akademiske præstationer enten, men prøv at finde en balance. Livet går alt for hurtigt, så glem ikke at få mest ud af det nu.
 • Sørg for at du har alle de forbrugsvarer, du har brug for at fuldføre dit hjemmearbejde, før du forlader skolen. Den sidste ting du ønsker, er nødt til at gå tilbage til skolen, eller endda gå glip af opgaven helt.
 • Altid få nok søvn før en test. Hvis du får næppe søvn, så vil du ikke være i stand til at tænke.
 • Generelt får altid nok søvn. Må ikke begynde ned all-nighter sti.
 • Aldrig tale tilbage til din lærer, vil den blive sat i dine optegnelser og High Schools vil ikke gerne se.
 • Må ikke dumpe i 7. klasse, er det den vigtigste kvalitet af Middle School, High Schools skimme dine 6. klasse ting, og gå til 8. klasse rapporten kort, men de ser på alt, hvad du gjorde i 7. klasse.
 • Aldrig snyde! Dette vil kun såre dig i det lange løb, fordi der sandsynligvis vil være tidspunkter senere i din uddannelsesmæssige karriere, når du bliver nødt til at kende oplysningerne.
 • Må ikke få de billige papir mapper. De vil løbende rippe. Lærerne heller ikke omsorg for dem.
 • Lad ikke folk snyde ud af dig.
 • Altid bruge mindre tid på dit skab, hvis du har en. Hvis du ikke vil miste disse rettigheder og har til at bære alle dine bøger og din jakke og rygsæk for resten af ​​dagen.
 • Af: Google, seneste ændringer af: Rayan M., Osten, Meg, onkel Cyclops (se alle) Google Fællesskab.

Ting du behøver

 • Skolematerialer
 • studere tid