Wkodk

Hvordan kommer lige en er uden meget arbejde

Alle ønsker de kunne have en 4,0 GPA, men de mener også, at gøre godt kræver en masse arbejde. Mens han arbejdede hårdt, er en sikker vej til et "A", er der flere strategier, der vil hjælpe med at puste dine karakterer med en minimal indsats.

Steps

Hvordan kommer lige en er uden meget arbejde. Gør den første uge af skolens tæller!
Hvordan kommer lige en er uden meget arbejde. Gør den første uge af skolens tæller!
 1. 1
  Gør den første uge af skolens tæller! Første indtryk er alt med lærerne, så sørg for at de har en positiv grund til at vide, hvem du er.
 2. 2
  Altid besvare spørgsmål, at læreren (r) spørge dig. Du bliver nødt til at lære kunsten at forfalskning af efterretninger. Det er altid lettere at dukke intelligent end rent faktisk at være det. Den nemmeste måde at forklare, hvordan at gøre dette er at huske noget, som du mener har en vis relevans til emnet ved hånden. Normalt vil læreren sige noget om, hvor god din pointe var, og derefter give dig fingerpeg til svaret, han / hun var på udkig efter. Denne metode har to fordele. Først, læreren mener du betaler opmærksomhed i klassen, og for det andet vil de tror, ​​du er i stand til selvstændig tænkning og vil være mere tilbøjelige til at sortere dine papirer lettere.
 3. 3
  Genkend travle arbejde. For virkelig at forstå, er du nødt til at tænke i form af læreren. Lærerne er også mennesker. De er lige så travlt uden for skolen, som du hvis ikke er mere. Husk også, at for hver lektier side, du gør, skal læreren klasse, og da han / hun måtte have over 100 elever, der er en masse papirer. Der er ingen måde til lønklasse dem alle i dybden. Hvis du følger ovenstående to trin, vil din lærer nok tænke temmelig meget af dig og vil ikke være at kontrollere dit arbejde for tæt. Du kan være temmelig sikker på en opgave er travle arbejde, hvis:
  • Opgaven er et regneark,
  • Du ser læreren sortering præcis samme papirer og bruge mindre end et minut på hver, før du indtaster en karakter.
 4. 4
  Tackle travle arbejde effektivt. Optaget arbejde bør tage så meget tid til at gøre, som din lærer vil bruge sortering det! Hvis der er en artikel med spørgsmål, ofte spørgsmål vil være i orden af ​​artiklen. Læs hvert spørgsmål ved at skimme artiklen for svaret. I udtalelse spørgsmål, behøver du ikke at sætte tanker i dit svar. Bare gør noget op, der lyder godt. Mange studerende allerede har en evne til at håndtere busywork, men for andre, det tager praksis. Det er en enorm tidsbesparelse, når du får hænge af det.
 5. 5
  Forny din håndskrift. Dette trin er valgfrit, selv om det vil dramatisk reducere din arbejdsbyrde. Prøv for en stil, der er læselig, men hurtig. Din lærer ikke sortering dig på din skrivestil, og pæn håndskrift tager værdifuld tid, især når du laver travle arbejde.
 6. 6
  Vide, hvordan man skrive papirer, hvis dit papir flyder godt, vil din lærer være mindre tiltrukket af, hvad du rent faktisk skriver om. Brug en synonymordbog for at undgå redundans og varierer din sætningsstruktur. Må ikke bruge for meget tid på at tænke over, hvad du vil skrive og bare begynde at skrive. Har nogen pre-skriftligt arbejde, du nødt til at vende i efter du skriver papir for at spare tid. Hvis du laver dit papir længe nok, chancerne er, at læreren kun vil læse halvvejs igennem, så har du to muligheder, du kan enten gøre en virkelig kort og godt, eller virkelig lang med flere fejl. Efter de første par gange du prøver, vil du indse, hvor nemt og hurtigt det er at skrive perfekt papirer med halvdelen af ​​den omskrive du brugte til at gøre.
 7. 7
  Vær opmærksom i klassen. Selvom det er fristende at tekst eller søvn under klasse, især når der er et foredrag, gør det ikke. Der er to fordele: For det første, hvis du vil have en måde at reducere det arbejde, du er nødt til at gøre derhjemme, er du nødt til at fjerne de fleste af din studere tid, men du stadig nødt til at gøre godt på tests, hvis du vil have lige A'er. De fleste mennesker tror, ​​du kan ikke have begge dele, men du kan! Opmærksom er nøglen. Aktivt tage noter. Som du skriver, rent faktisk at tænke, hvad din lærer siger, og sætte dine noter i dine egne ord. Hvis du kan, tænk på noget sjovt at huske dem (kaldet en huskeregel). For det andet, lærerne elsker studerende, der deltager, og vil undertiden øge deres kvaliteter ved hele bogstaver. Karakterer er ikke fast, kan lærerne manipulere en F til en A eller den anden vej rundt, selv om deres ændringer er sjældent, at drastiske, alt hjælper.
 8. 8
  Gør dit hjemmearbejde hver aften. Hjemmearbejde vil være de nemmeste point optjener du hele året. Det betyder ikke, du har brug for at tilbringe timer hver nat, så prøv at udnytte den tid i slutningen af ​​klasser. Organisere dit arbejde i dit sind i sektioner og derefter tackle en sektion ad gangen. Dit første afsnit bør være regneark, som de tager den mindste mængde af tid. Så skal du gøre noget hjemmearbejde, der er opdelt i selvstændige dele, såsom matematik. På den måde kan du arbejde i et par minutter i slutningen af ​​forskellige klasser uden at spilde tid på at finde din plads. Prioriter resten af ​​dit arbejde baseret på, hvor hårdt din lærer kvaliteter. Gør det arbejde, du kender, vil blive læst i dybden først og gøre et godt stykke arbejde, så du kan opbygge tillid hos denne lærer. Så gør alt arbejdet, der måske ikke kontrolleres så tæt og ikke bekymre dig så meget om kvaliteten, bare sørg for du skriver er på emnet og ser langvarige og omfattende. Fyld op siden med små skriftligt at gøre det mindre tilbøjelige til at blive læst. Hvis du begynder at løbe tør for tid med blot et par ligegyldige opgaver at gøre, arbejde hurtigt gennem dem alle og sørg for at fuldføre dem alle. Lærerne værdsætter indsats meget, og vil sætte pris på det, hvis du gør dit hjemmearbejde og den nemmeste måde at et A er at gøre din lærer glad.
 9. 9
  Må ikke studere, før dit hjemmearbejde er gjort. Som fremhævet som du kan være om testen, så tænk om forskellene mellem at studere og laver lektier, når din lærer tildeler lektier, han / hun tildeler også et vist punkt værdi til opgaven. Hvis du gør det arbejde, du får point, hvis du ikke disse punkter går tabt. Din lærer ikke give dig point for at studere, bare for testen. Hvis testen er hård, uanset hvor meget studerer du gør, kan du stadig få en dårlig karakter. Så du ønsker puden lektier punkter vil give dig. Også studere i et emne og derefter laver lektier i den næste vil gøre dig glemme nogle af hvad du lige studeret kræver mere arbejde at lære den samme mængde materiale.
 10. 10
  Lær materialet under klassen, så din studere er mere af en anmeldelse. Du har noget bedre at gøre i løbet af klassen, så snarere end at stirre på loftet eller sms'e, lytte til, hvad læreren har at sige. På den måde kan din studere være en kort gennemgang / proppe session lige før sengetid aftenen før testen. Også, hvis du har en afsluttende eksamen, vil ethvert materiale, du har lært for første gang i løbet af en proppe session sandsynligvis nødt til at læres igen før eksamen.
 11. 11
  Slappe af før tests. Selv hvis du ikke har studeret på alle, hvis du har betalt opmærksomhed i klassen, chancer er du vil gøre bøde. Hvis du stress for meget, vil du blank ud og ender med en dårligere kvalitet.
 12. 12
  Kom ind før skole for at få hjælp. Hvis din lærer tilbyder at give hjælp uden for skolen, acceptere. Selv hvis du kæmper med materialet i klassen, hvis du viser din lærer du er dedikeret, han / hun vil være mere tilbøjelige til at give dig en god karakter.
 13. 13
  Forstå din skole klassificering politikker. Find ud af hvordan din skole beregner GPAS, hvis der er vægtede kvaliteter til hædersbevisninger klasser, hvilke karakterer rent faktisk dukker op på din udskrift, cutoff procenter for hvert bogstav lønklasse mv Karakterer er et spil, at alle elever spille, og jo mere du sætter dig reglerne, jo bedre vil du gøre.
 14. 14
  Lav en strategi. En strategi er at få et solidt fundament i alle klasser i løbet af den første uge og ikke bruge for meget tid i en klasse, holde dine karakterer omkring B + eller A-range. Derefter begynde at arbejde hårdt på klasser med de laveste karakterer, hvilket bringer dem alle til en behagelig stilling på omkring 95%. Fortsæt med at tage del i alle de ekstra kredit aktiviteter, hvor det er muligt og øge din score til A + sortiment, så de sidste par uger, kan du fokusere på projekter og måske endda springe et par hjemmeopgaver, hvis din score er virkelig højt.
 15. 15
  Tag udfordrende klasser hvor det er muligt. Et vanskeligt tidsplan vil se godt ud på kollegium applikationer, og efter et stykke tid vil du nyde udfordringen. Husk, at disse strategier virker i næsten alle klasse og reguleringslinjer bare have et par modifikationer.