Wkodk

Hvordan man får en lærer til at hæve din klasse

Har du brug for at tjene en god karakter til at passere en klasse eller holde alle A'er og B'er? Ingen ønsker at blive kaldt en "lønklasse grubber", men hvis du prøver nogle af disse forslag, kan du bare få din lærer til "justere" din score.

Steps

Hvordan man får en lærer til at hæve din klasse. Arbejde hårdere i klassen, så du ikke ender i denne position.
Hvordan man får en lærer til at hæve din klasse. Arbejde hårdere i klassen, så du ikke ender i denne position.
 1. 1
  Arbejde hårdere i klassen, så du ikke ender i denne position. Mens du er ved det, blive på din bedste opførsel for en stund: deltage i diskussioner, ikke afbryder nogen, og ikke småsnak med dine venner. Hvis at gøre disse ting bringer din karakter op naturligt, kan du se bort fra resten af ​​trinene, hvis ikke, vil de bare gøre læreren mere tilbøjelige til at side med dig.
 2. 2
  Må ikke vente, indtil statusrapporter eller midterm kvaliteter er afsluttet. Vente til efter din klasse kommer ud viser en mangel på initiativ, hvis du ved, du har gjort dårligt - især hvis der er en god grund til det - du bør bringe det op med det samme. Ikke kun det, men langsigtede kvaliteter ofte ikke kan ændres, når de er indgået i systemet. (Dette gælder også for opgaver fra semesteret / kvartalet før.)
  • Hvis du er i denne situation, kan du prøve at forbedre din karakter for den kommende mærkning periode. Spørg til ekstra kredit arbejde, så du kan flytte dine point gennemsnit.
 3. 3
  Identificer grundene til, at du måske fortjener en bedre kvalitet. Uanset om det er fordi du gør en god indsats i klassen eller du havde en snuble langs vejen, du har brug for en god grund, for at dette virker.
 4. 4
  Find gode opgaver at bruge som eksempler eller backup. Hvis du kan dokumentere, at din lav score var et lykketræf, og bør ikke trække ned hele din klasse, du står en langt bedre chance for at få det ændret.
 5. 5
  Tænk på en løsning, der virker rimeligt. Dette vil afhænge af, hvad din situation er. For eksempel, hvis du gjorde dårligt på en enkelt opgave bede om at omgøre den til delvis kredit. Men hvis du har en C-i klassen og ønsker at have det hævet til en A-bare ved redoing nogle opgaver, vil din lærer sandsynligvis sige nej, i stedet tilbyde at gøre masser af ekstra kredit for at bevise, hvor motiveret du er. Det er måske ikke skyde din klasse op til en A, men det vil helt sikkert hjælpe.
 6. 6
  Fortæl læreren, som du gerne vil snakke. Vær specifik om, hvorvidt det er omkring en opgave eller hele din klasse. Mødes før eller efter skole. Husk, at hvordan lærerens dagen gik kan gøre ham / hende mere villige til at give dig en ny chance.
 7. 7
  Gør din sag. Sig hvad du mener der er galt med din karakter, nuværende andre prøver og opgaver, der viser, hvad du er i stand til, og foreslå den løsning, du synes er rimeligt.
  • Hvis problemet var, at du havde en upålidelig holdkammerat i en gruppe projekt, bebrejder ikke det hele på ham / hende, eller du vil synes som en dårlig holdspiller. I stedet siger, at hvis man havde givet ham / hende ekstra hjælp, ville du ikke have gjort så godt på din halvdel af projektet, og at det ikke er rimeligt at få en dårlig karakter på grund af en andens arbejde.
 8. 8
  Hvis nogen af disse ting synes usandsynligt, at arbejde på din lærer, skal du ikke prøve dem. Det vil være en katastrofe. Følg trin, du er komfortabel med, og ændre / springe dem, du ikke er. Du kender din lærer bedst.

Tips

 • Gå ud over call of duty. I stedet for bare at gøre dit hjemmearbejde, fremhæve vigtige dele og skrive pænt, og især sørge for, at alt er læselig, og det ligner ikke det fik sigtede med en professionel bokser. Dette kan tilføje et par ekstra point, da mange lærere tæller pænheden som en del af dit hjemmearbejde lønklasse. Hvis du vender i en rapport, kan det være nyttigt at købe en rapport dækning til yderligere at bevise din omsorg for din endelige produkt.
 • Altid huske, at dette er din klasse. Kun du kan arbejde for det og opnå det, så bør du ikke regne med andre end dig selv at komme til at A eller B.
 • Projekterne er ofte værd et stort antal punkter, og bygge bro over kløften mellem en B-og en A +. Gør ekstra godt på dit næste projekt, kan bringe dig op til, hvor du skal være.
 • Være venlig, anerkendende og høflig til læreren, din lærer vil tage dig mere alvorligt på denne måde. At bebrejde læreren vil ikke fungere. (Dog ikke være et suck-up -. Selvom din situation er dystre Suck-ups er både indlysende og irriterende.)
 • Sommetider kan du nødt til at acceptere din A-i stedet for en A +. Vidste du prøver dit bedste, men stadig fik en B-? Din bedste er, hvad der betyder noget, ikke det endelige resultat.
 • Hvis du er bange for at tale med din lærer, så spørg en ven til at komme med dig.

Advarsler

 • Hvis din klasse allerede er god (dvs. et A i stedet for en A +), kan en lærer være tilbageholdende med at hæve den.
 • Hvis du venter til sidste øjeblik for at hæve din karakter, kan det ikke fungere, men du kan altid spørge din lærer, hvis hun kunne give dig en ekstra kredit opgave.
 • Forpeste ikke din lærer så meget, at (r) han bliver vred. Hvis det ikke virker på ham / hende, vil du bare nødt til at beskæftige sig med din karakter og gå med strømmen.
 • Tænk over, hvorvidt du rent faktisk har brug for din karakter rejst. Har du arbejde virkelig hårdt? Vidste du snyde eller ringe det ind? Afspejler lidt før dykning i.
 • Vær forsigtig med at skyde skylden på en holdkammerat for en dårlig kvalitet på en gruppe projekt, hvis (r) han finder ud af, det kunne få nye problemer for dig.
 • Folk kan kalde dig en "lønklasse grubber", men blot ignorere dem. Kun læreren kan fortælle dig, om du bliver urimeligt.
 • Selvom ekstra kredit kan være ekstremt nyttigt, er det ikke meningen, at gøre op for dine fejl. Ekstra kredit er designet til at hjælpe med at bringe de studerende, der har forsøgt i fortiden for at yderligere at bringe deres karakterer op. Det er usandsynligt, at en lærer vil tildele nok ekstra kredit for at ændre en F til et A.

Ting du behøver

 • Et realistisk mål
 • Andre opgaver, der understøtter din sag
 • En god holdning
 • Parent (valgfri)