Wkodk

Sådan at få motiveret til at gøre sig godt i skolen

College optagelse og jobmarkedet bliver sværere at navigere. Mens det gamle ordsprog "C os få grader" er stadig sandt, vil disse kvaliteter såre dine chancer for at komme i skole eller få et job. Gode ​​kvaliteter er mere et resultat af hårdt arbejde end intelligens. Her er hvordan man kan motivere dig selv til at få gode karakterer.

Steps

Sådan at få motiveret til at gøre sig godt i skolen. Find ud af hvordan du får, hvad du ønsker.
Sådan at få motiveret til at gøre sig godt i skolen. Find ud af hvordan du får, hvad du ønsker.
 1. 1
  Gør dit job. Hvis du er studerende, er det dit job at være studerende. Generelt er eleverne, der lykkes oftest dem, der accepterer de vanskelige aspekter af denne omstændighed med en positiv attitude.
 2. 2
  Balance din tid. Hvis skolen er dit job, så dit job kan have underlige timer, især hvis du er i college. Kortlægge de projekter, du har, og give dig selv tidsfrister for visse segmenter af det enkelte projekt. Også give dig selv tid nok til at kigge over det endelige produkt. Når du planlægger, være ærlige om hvilke kurser der er mere tidskrævende.
 3. 3
  Find ud af hvordan du får, hvad du ønsker. Uanset om du er i high school eller college, finde ud af hvad du vil gøre, når du vokser op. Men du behøver ikke stoppe der. Find nogen, der har, hvad du ønsker, og beder i femten minutter af deres tid til at finde ud af, hvordan hun eller han gjorde det, selv om dette nogen er en administrerende direktør. Forbered spørgsmål, der er rettet mængden og arten af ​​det arbejde, og hvordan personen lykkedes. Derefter skriv en takkebrev til denne person. Denne teknik er langt mere fordelagtig end bare at forsøge at få gode karakterer, fordi det er, hvad du skal gøre. Taler med nogen, der har nået dit mål kan du støde på virkeligheden af, hvad det tager at få, hvad du ønsker.
 4. 4
  Hold styr på dine karakterer. Hvis du er i high school, så spørg din lærer om din klasse efter klasse, eller efter skole. Hvis du er i skole, læse din pensum og find ud af, hvordan din karakter er brudt ned, dvs hvor meget hver test påvirker den endelige karakter. Hvis tilskuertal er en del af din karakter, holde styr på det også. Hvis deltagelse er en del af din karakter, så spørg din professor eller TA hvad tilstrækkelig deltagelse er, og derefter gøre mere. Hvis du har spørgsmål efter at have læst dit pensum, så email din professor.
 5. 5
  Finde ud af hvem kvaliteter hvad. I high school, er dette en let. I college, ofte kurser har en professor og en håndfuld AT'er. De professor foredrag, TA kører diskussion sektioner og kvaliteter visse test og papirer. Professoren kan lønklasse det sidste, eller slet ingenting. Professorer undertiden kommunikere dårligt med deres AT'er og ofte lade det være op til dem at finde ud af retningslinjer for, hvad de sortering. Vær sikker på at have klarhed om dette spørgsmål og følge op med hvert større opgave.
 6. 6
  Mød op. Nogle stater sende politiet efter gymnasieelever, der altid er fraværende. I college, bekymrer ingen. De fleste universitetsstuderende klarer sig dårligt, når de ikke deltage i klassen på en regelmæssig basis. Ofte er det ikke blive et problem, indtil det er for sent. Professorer eller AT'er vil med vilje ikke gennemgå materialet for at belønne dem, der har deltaget regelmæssigt. Husk, det er et job. Også, ikke får for vane at have en ven fortælle dig, hvad du gik glip af. Til sidst vil du være i en klasse, hvor du ikke kender en sjæl, eller du vil komme til Grad skole uden det rette niveau af disciplin.
 7. 7
  Få at vide din lærer. Hvis du er i gymnasiet eller på et kollegium seminar med et par dusin studerende så være hjertelig og høflig. Hvis du er i et kollegium foredragssal med hundredvis af andre elever, handle den måde, du ville gøre, hvis du var vidne til en leg. Kig forbi din professorens kontortid og tale om point fra klassen, der interesserer dig, selvom disse punkter kun interesserer dig noget. Denne samme punkt gælder for klasser drives af en TA, der er som regel små. Interagere med dine lærere er en form for netværk.
 8. 8
  Ær hvor du er. Gå til klasse som du ville gå til et job. Må ikke gennemse sociale medier, tekst eller tale. Gymnasielærere er mere tilbøjelige til at kalde dig ud på det med lidt faktiske straf. I college, kan du blive bedt om at forlade eller tabe klassen. Du får den respekt, du giver.
 9. 9
  Deltag i klassen. Igen, det hele afhænger af klassestørrelse. Store foredrag afskrække spørgsmål, som er beregnet til TA i diskussionsgrupper sektioner. Hvis klassen er et seminar et par dusin studerende, deltagelse er absolut nødvendigt. Bliver vokal i klassen hjælper din professor eller TA huske dig, og selvom du stille spørgsmål, der synes "dum", det viser dem, at du virkelig er engageret i materialet.
 10. 10
  Vær ærlig. Lærerne har hørt hver eneste undskyldning for, hvorfor en opgave er forsinket, hvorfor du var sent, eller hvorfor nogle andre katastrofe hindret din præstation i klassen. Hvis du går glip af en deadline, eje op til det, dine fejl indrømme, og spørge, hvordan man kan løse det.
 11. 11
  Bede om hjælp. En del af dit job som studerende er at lære. En masse af læring indebærer at få retning fra folk, der ved mere om et emne end dig. Når du beder om hjælp, spørger du at vide mere om noget, en person har tilegnet sit liv til at forstå.
 12. 12
  Må ikke tigge. Spørg om karakterer i en professionel måde. Hvis du ikke er tilfreds med en klasse, spørge om det privat under en aftale, du gjorde i forvejen. Spørg, hvad du kan gøre næste gang for at undgå at gøre fejl, eller spørge, om det er muligt at omgøre opgaven. Mange professorer vil give ekstra kredit, hvis en studerende spørger om det i tide (ikke den sidste klasse dag).
 13. 13
  Tving dig selv til at stå til regnskab. Deltag i en gruppe eller en klub, der kræver en vis GPA. Sports ofte har minimum GPAs, som gør broderskaber, sororities, og mange praktikophold.

Tips

 • Vær sikker på at have det sjovt. Resultaterne af undersøgelser har vist, at hjernen fungerer bedre, når det ikke bliver bearbejdet til døden. Selv hvis det bare ser en sjov 30 sekunder video online, sørg for at gøre det. Bare ikke gøre det hundrede gange om dagen.
 • Må ikke være bange for at bede om hjælp. Det er ikke et tegn på svaghed. Beder om hjælp indikerer dit ønske om selvudvikling.
 • Fokus på dit velvære. Sørg for at spise sundt og sove. I college, kan dette ikke altid være den letteste ting i verden. Det er lettere at gøre, hvis du arbejder på at være opmærksomme på dit helbred. Din hjerne fungerer bedre, når den har næringsstoffer og søvn.
 • Undersøgelse i en gruppe - den bedste måde at lære noget, er at forsøge at lære det til en anden. Gruppe undersøgelsen også giver eleverne mulighed for at støtte hinanden gennem stressende tider.
 • Hvis du arbejder et job, mens i college, disse punkter er så meget desto vigtigere, fordi du har to jobs. Vær opmærksom på denne omstændighed konstant.

Advarsler

 • Scholastic uærlighed vil hjemsøge dig resten af ​​dit liv. Folk, der voksede op med computere er begyndt at befolke videregående uddannelse, og de fleste skoler tilbyder seminarer om hvordan man kan opdage webbaseret plagiat.
 • Vær opmærksom på din mentale sundhed. Mange mennesker er ikke klar over at de har problemer med angst eller depression, indtil de er i skole. Hvis du finder dig selv i denne stilling, skal du sørge for at søge hjælp.