Wkodk

Sådan at gå til en samtale

Går til interviews kan være nervepirrende. Med disse tips, snart oprørt hav bliver problemfri sejlads.

Steps

Sådan at gå til en samtale. Ankommer i området 30 minutter tidligt.
Sådan at gå til en samtale. Ankommer i området 30 minutter tidligt.
 1. 1
  Ankommer i området 30 minutter tidligt. Find et roligt cafe, slappe af og tage dit sind ud af pendler. Iced myntete er altid rart.
 2. 2
  Forstå deres påklædning og klæde lidt pænere end deres dress code.
 3. 3
  Forstå deres narkotika og alkohol screening proces, og vide, at du kan videregive det lovligt - hvis ikke ikke spilde din tid eller deres
 4. 4
  Nogle gange hjælper det at næsten se dig selv som aktør i en leg. Hvis du var direktøren hvordan ville du coacher dig selv som en skuespiller til en bedre spille rollen.
 5. 5
  Hold din cool. Du vil sandsynligvis ikke få jobbet, hvis du lader arbejdsgiveren se, hvor nervøs du er. Øve kontrolleret vejrtrækning som en teknik, vil hjælpe dig med at holde fokus på samtalen og ikke din nervøsitet.
 6. 6
  Husk, at du sandfærdigt sælger dig selv og dine evner til en arbejdsgiver. Forbered på forhånd en liste over de vigtigste færdigheder, temaer og stærke sider, at du besidder, og at differentiere dig fra dine konkurrenter. Sammenflette disse hele dine svar på spørgsmål, så intervieweren har en klar forståelse dine styrker. Too, har gode anekdotiske "beviser" for, hvordan du har vist, at disse styrker i tidligere positioner eller begivenheder i dit liv.
  • Hvis du blot gøre listen, og genoplev / forestille dine succeser for de få dage før interviewet, vil du være positiv, glad og gøre et stort indtryk som en achiever og nogen, at virksomheden skal ansætte.
 7. 7
  Være sultne og aggressive, men ikke uprofessionel, desperate eller nøjeregnende.
 8. 8
  Skildre en troværdig tilstedeværelse af succes og præstation, hvis du ikke kan overbevise dig selv, så skal du ikke forsøge at overbevise andre. Komme fra dig hjerte med realistiske selvevalueringer.
 9. 9
  Besvar kun de spørgsmål, som interviewerne bede dig og tilbyder ikke andre oplysninger. Men du behøver ikke være Curt, viser du kan interagere med mennesker godt ved at vide, hvornår at tale og når du er bare blabbering.
 10. 10
  Være høflig og ikke fornærme arbejdsgiveren. Vide, at han eller hun kunne have mange flere mennesker til at interviewe.
 11. 11
  Må ikke tage anstød til noget intervieweren siger.
  • Hvis de ikke giver dig jobbet, lad det ikke stoppe dig fra at forsøge at få et andet job. Det er meget normalt at ikke få jobbet, hvis du ikke har interviewet til en lang tid, og din interview færdigheder er rusten.
  • Jeg laver en liste over spørgsmål, som jeg blev bedt, og jeg gå over dem, før det næste interview.
 12. 12
  Være meget frem i alt, hvad du siger, og i dine handlinger.
 13. 13
  Prøv ikke at forveksle arbejdsgiveren. Vær forsigtig med hvad du siger og indse, at din beskæftigelse er på linjen!

Tips

 • Være sikker
 • Tænk positivt.
 • Kig op og intervieweren
 • Sidder lige
 • Altid skrive et takkebrev til den person, der interviewede dig!
 • Jeg fortæller altid intervieweren, at jeg normalt ikke taler så meget, men jeg er nødt til at fortælle dem, hvad jeg ved, fordi det er et interview. Det viser, at jeg er en reserveret person, men ikke så meget under interviewet.

Advarsler

 • Må ikke tage unødige tasker og andre ting.
 • Må ikke bære dyre ornaments.a pæn kæde, en ring i hver hånd, en pæn ur er nok til en samtale, det giver den professionelle og attraktivt udseende.
 • Hav altid en pen og notesblok med dig.
 • Hold en pæn smilende i dit ansigt, smiler ikke unødigt.
 • Undgå interview fejltagelser