Wkodk

Sådan får du en forfremmelse


Har du lyst til du sidder fast i dit nuværende job? Er du klar til at gå op? Det er svært at klatre op corporate stigen, men hvis du vil have et job, der ophidser dig og betaler godt, vil du sandsynligvis nødt til at gøre klatre på et tidspunkt. Hvis du ønsker at få en forfremmelse, er du nødt til at være en patient holdspiller og samtidig være en ambitiøs selvstændig promotor. Det er en vanskelig balancegang, men disse tips kan hjælpe.

Steps

Sådan får du en forfremmelse. Arbejde for en virksomhed, der kan give dig plads til at vokse.
Sådan får du en forfremmelse. Arbejde for en virksomhed, der kan give dig plads til at vokse.
 1. 1
  Arbejde for en virksomhed, der kan give dig plads til at vokse. Den type virksomhed, du arbejder for kan bestemme dit potentiale for forfremmelse. Når søger job, opsøge virksomheder med mulighed for avancement. Du behøver ikke at arbejde for et stort selskab, selvom disse normalt tilbyde masser af forfremmelsesmuligheder på ethvert givet tidspunkt, men du ønsker at kigge efter en virksomhed, der har nok foregår, så du kan være sikker på at du ikke kører ind i en blindgyde. Helst dette selskab vil være godt og vokser, selv om mange virksomheder, især de meget store, har en tendens til at vokse i cyklusser.
 2. 2
  Koncentrer dig om bare at gøre det bedste du overhovedet kan i din nuværende position. Fremragende ydeevne vurderinger er ikke tilstrækkeligt til at få dig en forfremmelse, men de er nødvendige for det. Så er gode fremmøde, punktlighed, og en vilje til at gå den ekstra mil, når virksomheden har behov for det. Viser op fem minutter tidligt og forlader 5 minutter efter din vagt kan blive til en formue på ekstra indkomst over din levetid, når du er den, der får fremme.
 3. 3
  Sørg mennesker kender du laver et stort stykke arbejde. Du ønsker ikke at dytte dit eget horn for meget, men du kan ikke altid forvente, at din fortjenester til at tale for sig selv. Opbevares i god kontakt med din vejleder, og sørg for at han eller hun ved, hvad du har været op til (forudsat du har haft nogle overvældende succeser). Må ikke være en opmærksomhed grabber eller "brown-nose", men sørg for folk ved, hvem du er, og sørg for at få kredit, hvor kredit er forfalden.
 4. 4
  Være populære. I en ideel verden, ville forfremmelser udelukkende være baseret på fortjeneste. Vi lever ikke i en ideel verden, selvom, og kontor politik vil ofte spille en rolle i, der bliver forfremmet, og hvem der ikke gør. Anvende og udvikle dine folk færdigheder. Være venlige og hjælpsomme til dine kolleger, vejledere, og undersåtter. Udvikle relationer med mennesker, du arbejder med, spille golf med chefen, og få at vide folk (andre end din nærmeste leder), der træffer beslutninger i virksomheden. Være til stede ved firmaarrangementer og med folk fra uden for din afdeling.
 5. 5
  Sørg de rigtige mennesker kender du have en forfremmelse. Vær ikke bange for at fortælle din vejleder om dine karrieremål - de fleste gode vejledere vil bede dig om dem og forsøge at være nyttigt. Fortsæt med at gøre et stort stykke arbejde i din nuværende position, og synes ikke fodret op med dit nuværende arbejde, men lad beslutningstagere vide, hvis du virkelig ønsker et bestemt job.
 6. 6
  Søge job i virksomheden. Disse dage kan du ikke bare vente på en forfremmelse til at falde i dit skød. Det sker nogle gange, men de fleste kampagner, især ved store virksomheder, kræver, at du gå gennem ansøgningen og processen, og som regel har du at konkurrere med kandidater fra lande uden for virksomheden.
  • Ansøg om de rigtige positioner. Må ikke bare gælder for enhver mulighed, der betaler en smule mere end dit nuværende job. Kig efter muligheder, som du virkelig er interesseret i, og at du er kvalificeret til. Du behøver ikke at have alle de færdigheder, der er anført i jobbeskrivelsen, og du sandsynligvis ikke vil, men du vil være i stand til at gøre en god sag, som du vil være i stand til at komme op i fart hurtigt.
  • Tag ansøgningsprocessen alvorligt. Alt for ofte, interne kandidater figur de har fået det nye job i posen, men undersøgelser viser, at så få som 1/3 af interne kandidater vinde bedre job, de søger. Eksterne kandidater kan være yderst konkurrencedygtige, fordi de ikke har nogen forudsætninger for sikkerhed - de vil have jobbet, og de ved, at de bliver nødt til at sætte deres bedste mund frem til at få det. Hertil kommer, nogle gange virksomheder ønsker at bringe nye folk at bringe nye færdigheder eller perspektiver for organisationen. Den lektie her: vær ikke selvtilfredse, og husk at "sælge" dig selv som du ville gøre, hvis du var ansøger om noget andet job.
 7. 7
  Opsøge nye færdigheder. Hvis du bliver den bedste repræsentant for al tid, er du godt på vej... at forblive en højt respekteret kundeservicemedarbejder for resten af ​​din karriere. Det er ikke nok at være stor på dit job, skal du også nødt til at udvikle omsættelige færdigheder, der forbereder dig for mere ansvar. Når du får kompetencer og kvalifikationer langt ud over, hvad dit nuværende job kræver det, kan din arbejdsgiver se holde dig i det job som et spild af dine talenter.
  • Gå i skole. Hvis du ikke har tjent en bachelorgrad, så gør det. Hvis du har, overveje at tjene en Masters, eller, men kun hvis en af ​​disse kvalifikationer, vil hjælpe dig med at nå dine karrieremål. Må ikke bare gå tilbage til skolen for dælen af ​​det. I stedet tænke over, hvilke programmer vil hjælpe dig klatre op corporate stigen. Sommetider specialiserede faglige betegnelser eller licenser kan være langt mere vigtigt at få en forfremmelse end grader, og nogle gange kan du bare nødt til at tage nogle klasser til at forbedre din computer færdigheder eller regnskabsmæssige evner, for eksempel. Der er en bred vifte af uddannelser til rådighed, der tillader dig at gå til klassen om aftenen eller i weekenden, og der er også rig mulighed for akkrediteret selvstudium og online-læring. Hvad mere er, kan din arbejdsgiver refundere dig for bestemte undervisning udgifter, så det kan være muligt for dig at udvide din viden uden omkostninger for dig selv.
   • Lær en anden / tredje sprog. På grund af den stigende globalisering af verden i almindelighed, vil flere og flere virksomheder være på udkig efter folk, der kender flere sprog. Lære mere end ét sprog, betyder også, at du ikke behøver en oversætter, der åbner internationale stillinger (såsom en manager for et helt kontinent, i modsætning til en stat eller lille land).
  • Tag på midlertidige projekter. Midlertidige projekter kan være en god måde at udvide dine færdigheder og netværk med folk fra andre områder i virksomheden. Mange mennesker føler sig utilpas frivilligt arbejde for disse opgaver, fordi de kan være udfordrende og kan tvinge dig ud af din comfort zone. Det er det punkt.
  • . Hvis du ikke får nye færdigheder på arbejde, overveje frivilligt din fritid til en non-profit organisation. Stor, velkendt næsten altid byder på et væld af muligheder for at lære nye ting, og mindre organisationer kan også have egnede projekter, du kunne arbejde på. Succesfulde non-profit typisk ser at fylde frivillige positioner med folk, der er kvalificeret til at gøre arbejdet, men med lidt vedholdenhed du bør være i stand til at finde en lejlighed, der bruger dine eksisterende færdigheder og hjælper dig med at opbygge nye færdigheder. Dit engagement i lokalsamfundet kan også være et plus mod din få din forfremmelse.
 8. 8
  Få en mentor. Et stærkt samarbejde med en leder eller en person højere op i din afdeling kan åbne en masse døre for dig. For én ting, vil du sandsynligvis lære en masse om organisationen og om de job, du måske ønsker at få i fremtiden. For det andet, vil du have en allieret, der vil være villige til at gå til bat for dig, når du beslutter dig for at ansøge om en ny mulighed. Endelig kan din mentor soignere dig til at lykkes ham eller hende, når de bevæger sig op eller gå på pension.
 9. 9
  Groom en efterfølger. Det er en fælles paradoks: du er så god til dit job, at du er uundværlig, men du er så uundværlig i din aktuelle position, som selskabet ville falde fra hinanden, hvis du skulle forlade denne position. Løsningen på dette problem er at tage en anden medarbejder under din vinge og træne ham eller hende, så de vil være klar til at fylde dine sko, hvis du bliver forfremmet. Nogle mennesker er bange for, at deres dublant vil tage deres job, hvis de gør det, men så længe du er en stor medarbejder og fortsætte med at udvikle dine færdigheder, den eneste måde du mister dit nuværende job er ved at blive forfremmet. Træning anden medarbejder (eller flere) viser også, at du har lederevner, og at du holder af at hjælpe andre medarbejdere udvikle deres færdigheder.
 10. 10
  Udvikling af en ny position. Hvis du finde ud af en bedre måde at gøre dit eksisterende job eller se behovet for en ny position, skal du ikke være bange for at tale med ledelsen om at skabe denne holdning. Da du er den, der så behovet og formentlig, du bedst kvalificeret til stillingen, kan dette hjælpe dig påtage sig nye ansvarsområder, også selvom du ikke får en stor lønforhøjelse i første omgang.
 11. 11
  Søge beskæftigelse andetsteds. Hvis uanset af hvilken grund, du synes at være i en blindgyde med din nuværende arbejdsgiver, er det tid til at kigge efter bedre muligheder andre steder. Dette kan være svært, hvis du føler en loyalitet over for din arbejdsgiver, men du behøver at gøre, hvad der er i den bedste interesse for din karriere, eller du bliver utilfreds med dit job. Nylige undersøgelser viser, at så mange som 75 procent af de ansatte er på udkig efter nye job på et givent tidspunkt, så du vil ikke være alene.

Tips

 • Hvis du laver et stort stykke arbejde og har haft rave udviklingssamtaler, men har stadig været forbigået til en forfremmelse eller to, måske er der noget, din chef er ikke fortæller dig. Du ønsker måske at stille nogle spørgsmål om, hvorfor du ikke fik fremme og hvilke færdigheder eller kvaliteter vinderen havde at du ikke gjorde. Være og taktfuld, men forsøge at få reelle svar. Dette er ikke en mulighed for at klage, men snarere en chance for at finde ud af hvad du kan gøre for at få den næste forfremmelse, du ønsker.
 • Når man ser for virksomheder, der giver dig plads til at vokse, er det altid et godt tegn, hvis de nævner, at de gerne fremme indefra. Tag ikke denne forsikring alt for alvorligt, dog. Uanset hvor du arbejder, vil du sandsynligvis stadig nødt til at konkurrere med eksterne kandidater.
 • Prøv som du måske at undgå kontor politik til tider du har til at tage parti. Gør så yndefuldt og rimeligt, og vær omhyggelig med ikke at brænde broer eller fremmedgøre folk.
 • Hvis du har særlige karrieremål i tankerne - og du bør - foretage et "hul analyse." Dette er en analyse af, hvor dine kompetencer og kvalifikationer er i nu i forhold til, hvor de skal være for at komme til det næste niveau og til at nå dine overordnede karrieremål. Tænk over dette omhyggeligt og ærligt, og derefter udarbejde en plan for at lukke hullet.
 • Tålmodighed er en dyd, selv når de søger en forfremmelse. Vær realistisk med dig selv om dine kvalifikationer og arbejdsindsats, og ikke blive frustreret, hvis du bliver forbigået til en forfremmelse. Vent til den rigtige lejlighed. Men vent ikke for evigt.
 • Træt af klatring corporate stigen? Slå ud på egen hånd. Hvis du har omsættelige færdigheder eller en hobby, som du brænder for, så som 'sladre' og overveje dit eget show som stand-up komiker.

Advarsler

 • Hvis du søger job forgodtbefindende kan ansætte ledere begynde at tage dig mindre seriøst, og din nuværende vejleder kan sætte spørgsmålstegn ved dit engagement til dit eksisterende job. Det samme kan siges, hvis du søger andre jobs for hurtigt. Vær tålmodig, og tage sig tid til at udvikle kompetencer i et job, før du prøver at bevæge sig op.
 • Det kan være svært at lade folk vide, at du er kompetent og ambitiøs uden at virke arrogant eller truende. Du behøver at være selvhævdende, men at få, hvad du ønsker. Bare husk at være taktfuld, nyttige, og at alle, du arbejder med - ikke bare til din chef.
 • Vær omhyggelig med at sætte rimelige forventninger til dig selv. Det kan være nemt at brænde dig ud ved at forsøge alt for hårdt. For eksempel, hvis du ofte arbejder flere timer om ugen, end du kan holde på ubestemt tid, kan du indstille en forventning i andre, at du vil fortsætte med at arbejde disse timer.