Wkodk

Hvordan man skriver en e-mail beder om en praktikplads

Realiseringen af ​​et godt første indtryk er nøglen med nogen beskæftigelse. Denne guide vil lede dig gennem at bede om en praktikplads via e-mail samt give prøve tekst.

Steps

Hvordan man skriver en e-mail beder om en praktikplads. Adresse arbejdsgiveren formelt.
Hvordan man skriver en e-mail beder om en praktikplads. Adresse arbejdsgiveren formelt.

Skrive din egen e-mail

 1. 1
  Adresse arbejdsgiveren formelt. Undgå at blive afslappet, når der henvises til arbejdsgiveren, der tilbyder praktik. Begynd brevet med "Kære Dr. / Mr. / Ms. / Mrs. Smith" afhængigt kontaktpersonens navn, titel og køn.
  Kære [titel og navn],
  • Du bør tage fat på e-mail til en bestemt person, når det er muligt. Men hvis du ikke kender den specifikke person, der er ved at gennemgå praktik e-mails, kan du skrive noget lignende "Kære Sir eller Fru."
 2. 2
  Præsenter dig selv med et par relevante oplysninger. Få dette nu, før den person læsning bevæger sig på til noget andet, beskæftigelse anmodninger normalt skummet ret hurtigt.
  Jeg er en [freshman / sophomore / etc.] På [kollegium navn] studerer [store], og jeg er meget interesseret i [dette særlige aspekt af de store].
 3. 3
  Hent en gensidig kontakt, hvis muligt. Du vil ikke altid have en fælles ven, du kan nævne i brevet, men hvis det er en position, du ønsker dårligt, kan det være værd at finde en. Dette behøver ikke at tage masser af din tid. Forudsat, at du er universitetsstuderende, bør du starte med at læse i løbet af din professorer «/ TAS 'genoptager og CV'er, der er næsten altid tilgængelige på skolens hjemmeside. Hvis du finder nogen, der har en forbindelse til virksomheden, oprette en aftale med dem.
  [Studielederen / My professor / etc.], [titel og navn], foreslog, at jeg kontakte dig.
  • Når vi diskuterer det selskab med din indbyrdes kontakt, nævne, at du er interesseret i en praktikplads og spørge om virksomheden, arbejdsmiljø, etc., men ikke komme på tværs af, som om du forsøger blot at nævne-drop.
 4. 4
  Kort nævne noget, du beundrer om virksomheden. Den mest effektive måde at gøre dette er at bringe noget op, som du kender / har mistanke organisationen bryster sig af.
  [Virksomhedens navn] har et ry for ekspertise, og din vilje til [budgettering gratis behandling for forladte dyr] er nær og kær mit hjerte.
 5. 5
  Diskuter dine kvalifikationer og erfaring - og hvordan de overlapper med virksomhedens mål. Fokus i brevet bør være om, hvad du kan bidrage med, ikke hvad du ønsker at få ud af handlen, så sørg for denne del skinner. Tal om dine faglige kvalifikationer og eventuelle tidligere job erfaring, der relaterer til praktikken, du søger, men holde det kort, eller du kan miste din læserens interesse.
  Jeg vil gerne tilbyde mine tjenester som praktikant. Jeg er en top elev i [sådan og sådan program] har opretholdt [sådan og sådan GPA], og har fået [en fortjeneste stipendium for x semestre / eventuelle awards eller udmærkelser]. Desuden min [mindre eller lægges i / om specialet] [et område specifikt til den position eller organisation]. Jeg er overbevist om, at jeg kan være et aktiv for dit team.
 6. 6
  Nævne, at du vil følge op på ansøgningen. Diskutere, hvornår og hvordan du vil kontakte arbejdsgiveren for at følge op på status på stillingen.
  Jeg nås via telefon eller e-mail, men hvis du ikke kan komme tilbage til mig, jeg får heldigvis [opkald] dig igen [næste mandag].
 7. 7
  Luk brevet. Omfatte dit navn, email adresse og telefonnummer (r).
  Mange tak for din tid.
  Med venlig hilsen
  [Email]
  [Telefonnummer]
 8. 8
  Må ikke vedhæfte dit CV til en uopfordret praktikplads email. Medmindre selskabet aktivt søger praktikanter, kan de ikke ønsker at åbne din vedhæftede kopi, især hvis de har en politik på arbejdspladsen om vedhæftede filer. Ellers vedhæfte din e-mail som en PDF (i modsætning til et Word-dokument, hvor formateringen kan gå tabt / ændres, når åbnes på et andet system).
  • Nogle arbejdsgivere kan angive, at de ikke åbne vedhæftede filer. Hvis ja, vil både din følgebrev og CV skal medtages i selve e-mailen. Sørg for at rummet dem fra hinanden for at gøre det lettere for arbejdsgiveren at skelne hvert dokument.
 9. 9
  Sende brevet fra en professionel klingende email adresse. Ved hjælp af en adresse, der er simpelthen en variation på dit navn kan være bedst til at sende praktik følgebreve. Undgå øgenavne inde vittigheder, overdrevent komplicerede adresser, eller noget, der ser spammy.
  • Hvis din nuværende e-mail-adresse er forbundet med en social media profil, der indeholder enhver uprofessionel indhold, oprette og anvende en anden adresse. Mens du er ved det, justere indstillingerne i din profil, så det er mere privat.
 10. 10
  Opfølgning som lovet. Hvis du ikke allerede har hørt tilbage fra den organisation, e-maile dem igen - eller helst kalde dem.
  Hej, mit navn er [navn], og jeg følger op på en bemærkning jeg sendte dig sidste uge om interneringen [dette efterår]. Jeg håber at få mulighed for yderligere at drøfte holdning [og heldigvis vil sende dig mit CV hvis det er nødvendigt]. Tak.

Tips

 • Må ikke gøre det til at ligne en form email. Tilpas hver email du sender, så virksomheden ved, at du ikke tager en spredning tilgang til dit praktikophold søgning.
 • Forskning arbejdsgiver, du forsøger at internere med. Brug oplysningerne til at afrunde din email følgebrev og vise, hvordan man kan gavne virksomheden. En potentiel arbejdsgiver, der ser, du har investeret tid i at kende virksomheden kan være mere villige til at ansætte dig.
 • Vær specifik med din emnelinjen. Du ønsker ikke din e-mail for at få begravet i en høj-volumen indbakke. (Hvis relevant at anvende den særlige emnelinjen anmodet arbejdsgiveren.)
  Praktik sted med [selskabets navn] - [dit navn]
 • Montering af et følgebrev kan give en følelse af formalitet mellem dig og arbejdsgiveren, som e-mails tendens til at være en afslappet kommunikationsmiddel. Hvis du vedhæfter dit følgebrev, skal din e-mail være kort, men respektfuld, adressering arbejdsgiveren nævne hvem du er, hvad du søger, og at dit cv og dække brev er vedlagt. Underskrive brevet og give dine kontaktoplysninger.