Wkodk

Hvordan bliver en vagabond

Historisk set har mange mennesker blevet tvunget til at blive hobos på grund af omstændigheder, hvor arbejdspladser er så knappe, at de ikke har noget andet valg end at rejse fra sted til sted på jagt efter. Der er mange teorier om oprindelsen af ordet hobo (se Wikipedia indrejse, opført i Kilder og citater), der spænder fra en sammentrækning af ordene "Hoe Boys" til en fra ordene "Homeward Bound". I alle tilfælde det europæiske kulturarvsmærke Dictionary definerer en vagabond som "en, der vandrer fra sted til sted uden en fast bolig eller et levebrød." Men i begyndelsen af ​​det og øget utilfredshed med den 9-til-5 rutine har ført flere og flere mennesker ligner tjene til livets ophold, mens på vejen er et levedygtigt alternativ til den daglige trummerum. Hvis du tænker på at blive en opportunistisk og ressourcestærke forbigående arbejdstager, holde omkostningerne nede, dine ansvarsområder enkel, og din frihed intakt, her er de spørgsmål, du skal spørge dig selv-og forberedelser, du behøver at gøre.


Steps

Hvordan bliver en vagabond. Husk forskellene mellem hobos, vagabonder, og bums.
Hvordan bliver en vagabond. Husk forskellene mellem hobos, vagabonder, og bums.
 1. 1
  Husk forskellene mellem hobos, vagabonder, og bums: hobos er mennesker, der rejser og søge arbejde, vagabonder er mennesker, der rejser og ikke at søge arbejde, bums er mennesker, der hverken er rejse eller søge arbejde.
 2. 2
  Farm hånd - Hvis du nogensinde har tænkt på at være en karl, der er steder i hele verden, der tilbyder boliger, mad, et stipendium, og erfaring i bytte for at få dine hænder beskidte. Du kan tid vores rejser til at følge høstsæsoner rundt om i landet eller endda hele verden.
 3. 3
  Tage bestik af dine evner og erfaring. Historisk set har hobos lavet deres levende fra manuel arbejdskraft, men det betyder ikke altid at være tilfældet. Enhver færdighed, der er i brede efterspørgsel og kræver ikke en udvidet tid engagement kan være nyttigt at en vagabond. Så længe du kan annoncere dine tjenester og tjen folks tillid (ideelt set gennem referencer), kan du gøre noget. Nogle sysler, der egner sig til denne livsstil, er:
  • Landskabspleje og - Mange vandrende arbejdstagere, som krydser landegrænser finde arbejde inden for dette område, da det er den mindst krævende med hensyn til sprogbarrierer. Har erfaring er afgørende, men som du ville være forpligtet til at arbejde med potentielt farligt udstyr og maskiner.
  • Farm hånd - Hvis du nogensinde har tænkt på at blive en landmand, der er over hele verden, der tilbyder boliger, mad, et stipendium, og erfaring, til gengæld for at få dine hænder beskidte. Du kan følge høstsæsoner rundt om i landet eller hele verden. Progressive gårde tendens til at give bedre forhold.
  • - Fungere som en deckhand, kok, eller fisker som du rejser det åbne hav.
  • Enhver web-baseret service såsom redigering eller programmering.
 4. 4
  Etablere plan B. Dette er en alvorlig, livstruende ændre afgørelsen. Må ikke opgive alting pludselig og forsvinde. Du har brug for noget til at komme tilbage til, hvis dit liv på landevejen ikke fungerer. Sørg for at alle dine gæld er betalt og ansvar håndteres inden afrejse. Hvis det er muligt, har nogle besparelser, der er afsat, før du går, at man kan få adgang til, mens du er på farten, hvis det bliver nødvendigt. Nødsituationer ske, og de koster penge.
 5. 5
  Vær forberedt. Du kan lide den romantiske tanken om at forlade med intet men på ryggen og hvad der er i din tegnebog, men det er en sikker-brand opskrift på katastrofe. Du må antage, at du vil blive sove, rejser, og i det væsentlige, medmindre du beslutter at køre en bil.
  • Hvordan vil du komme fra sted til sted? Hobos er ofte forbundet med tog-hopping, fordi det er hvad mange hobos under den store depression gjorde. En bil kan fordoble som transport og soverum, men husk på, at gas er dyrt, og vedligeholdelse på en er en stor udgift, og hvis bekostning generer dig, hitchiking er en god mulighed, da det er gratis. Nogle hobos foretrækker cykler, men dette vil begrænse din rækkevidde (at varme vejr regioner), og begrænse, hvor meget du kan bære. A kan få dig, hvor du går hurtigere, men har vedligeholdelseskrav, der svarer til en bil, men ikke i samme grad. Busser er også en mulighed: Greyhound i USA mindst, tilbyder stejle rabatter, når du køber billetter en uge i forvejen, og endnu mere for endnu tidligere køb. Køb billetter på stationen efter de bedste tilbud, web køb har en ekstra 5€ eller 5€ tagged på, om billetter er sendt eller "on call".
  • Hvor vil du? Medmindre det sted, du arbejder kan tilbyde bolig, bliver du nødt til at sove i bilen (hvis du har en), urban lejr, squat i en forladt bygning, eller ophold på vandrehjem eller moteller. En anden mulighed er at bruge Fællesskaber Register online for at finde urban co-ops, jord trusts, og andre alternative bofællesskaber, som ofte byder gæsterne velkommen. Se directory.ic.org. Endnu en mulighed er en rejsende netværk såsom eller globalfreeloaders.com, som tilbyder gratis logi til dem, der har til hensigt at bidrage til (naturalier eller på andre måder). Overvej de omkostninger og farer forbundet med hver enkelt.
  • Hvor vil du tage brusere? Nogle campingpladser har brusere, men mange ikke, så kan du overveje at købe bærbare bruser udstyr. Du kan også få et medlemskab til en national kæde og bruge Bruserne der (forudsat at du rent faktisk arbejder ud og vedligeholde dit udseende).
  • Hvordan vil du forsvare dig selv? En nomadiske livsstil kan være en farlig en, fordi du konstant sætte dig selv i uvante situationer, og du sandsynligvis alene-som begge kan gøre dig et mål for tyveri og overfald. Du bliver nødt til at skitsere nogle forholdsregler, du kan tage, såsom altid at lade folk vide, hvor du er, bærer en - og kun går steder, hvor der er et pålideligt signal, med en advarsel system eller våben på dig, osv. Desuden altid vide, hvor du er så når du ringer efter hjælp, vil du være i stand til at give dem et sted.
 6. 6
  Lav en liste over forbindelser. Kig på kortene i de områder, hvor du skal rejse, og afgøre, hvorvidt der er nogen, du kender, der direkte eller indirekte, som bor der. Spørg din tante Sally, hvis din grandonkel Billy bor stadig i denne hytte i. Spørg din ven, hvis hans fætter stadig arbejder på bilforhandler i Utah. Vigtigst af alt, så spørg dem, hvis det er okay, hvis du kan komme i kontakt med de mennesker i tilfælde af en nødsituation. Nogle mennesker kan tilbyde at gøre ordninger, så du rent faktisk kan besøge, som er altid rart. (Bare være et godt hus gæst!)
 7. 7
  Lav en rute baseret på den type arbejde, du planlægger at gøre, de forbindelser, du har på plads, og de ​​steder, du gerne vil se. Gøre så meget forskning, som du kan på forhånd. Lav en liste over steder, du kan bo, spise, lejr, osv. Det er også klogt at se op og krisecentre og andre tjenester, der tilbydes de hjemløse. Jo mere forberedt du er, jo mere vil nyde dine rejser.
 8. 8
  Lær hobo kode. Historisk hobos påberåbt på en delt system af symboler, der lader medrejsende vide mere om deres nuværende environment.The symboler kan variere fra sted til sted, og ikke længere kan bruges på mange områder. Her er nogle symboler til at få dig i gang:
  • spydspids - forsvare dig selv
  • cirkel med to parallelle pile - komme ud hurtigt, hobos ikke velkommen
  • bølget linje (der betyder vand) over en X - frisk vand og en campingplads i nærheden
  • tre diagonale linjer - ikke et sikkert sted.
  • cross - "engel mad," (fødevarer tjente til hobos efter en fest)
 9. 9
  Hit vejen! Lad dine rødder bagud. Find et sted at bo og arbejde fra dag til dag. Se seværdighederne i hver ny sted, du besøger. Gør interessant (du ved aldrig, hvornår de kunne give en hjælpende hånd). Livet på vejen betyder, at hvert øjeblik er din egen. Med ingen tidsplan, og ingen ansvar (undtagen holde dig sund), skal du beslutte, hvordan man bedst bruger din tid til at opnå en balance mellem arbejde, rejser, afslapning og underholdning. Nyd den sort, der hver dag har at byde på... du tjener det.
 10. 10
  Tøv ikke med at dumpster dykke. Du ville ikke tro mængden af ​​fri ubeskadiget mad, der er smidt væk hele tiden. For de bedste resultater checke mindre købmandsforretninger og frugt markeder, da de normalt ikke investerer penge i en forseglet skraldespand komprimator (selvom disse tider kan åbnes såvel), bare være forsigtig. Fastfood kæder er også normalt gode, men mere traditionelle restauranter generelt ikke spilder nær så meget mad-men hvis du er virkelig sultne, kan du som regel finde mindst noget der.

Tips

 • Bringe et kamera, helst et digitalt med stor hukommelse, og / eller fører en dagbog. Du vil altid gerne huske dine rejser, mens du er på farten.
 • Husk, at som en vagabond, nyd du rejser og er villige til at arbejde, i modsætning til en bums eller en vagabond, som også rejser, men vil ikke arbejde, og liv ved tigger om penge eller mad.
 • Husk Hobo symboler. Du kan finde dem på internettet, men her er et par stykker:
  • Bird betyder fri telefon
  • Cat betyder venlig dame
  • En cirkel med en pil, der peger midler gå den retning
  • Top hat betyder en gentleman bor der
  • Der er meget mere. Disse er blot nogle få.
 • Må ikke bruge alle dine penge på sprut. Mangen en beruset hobo er blevet dræbt af et tog. Husk at være sikker!
 • Læs bøger "Hobo" af Eddy Joe Cotton for en moderne hobo advarende fortælling og "Rough Living: An Urban Survival Manual" af Chris Damitio. Begge bøger giver tips til vejen, ideer om, hvordan man finde mad og husly og nyttige lister over hobo lore, definitioner, og ting at undgå. For mere praktisk information, så prøv Duffy Littlejohn er "Hopping godstog i Europa". En mere komplet liste over bøger om hobos kan findes på danielleen.org / yderligere læsning.
 • Hvis det er muligt, deltage i den årlige National Hobo konvention Britt, Iowa i løbet af august måned og deltage i festlighederne. Har nogle Mulligan gryderet og dele historier omkring et lejrbål. Der er mange andre hobos, der nyder at leve et frit liv, der ikke har forpligtelser, og bare rejser fra sted til sted, nyder deres livsstil.
 • Kig efter midlertidig arbejdskraft agenturer i de større byer. De fleste af disse agenturer vil betale dig dagligt, eller har en daglig udkast. Selv hvis du ikke får ansat, er der normalt gratis. Vis tidligt op, og ser anstændigt. Home Depot parkeringspladser er også gode steder at finde daglige arbejde, da de tiltrækker de samme kontrahenter, der ser til at ansætte fra Manpower & Laborworks.
 • Hvis dit sind ikke kan acceptere denne livsstil hverken kan din krop. Hvis du har nok selvforsørgelse til at vide, du kan håndtere alt livet giver dig, du vil lykkes at blive en vagabond, eller noget andet for den sags skyld.
 • Læs nogle bøger om emnet:
  • "Du kan ikke vinde" af Jack Black, en indsigtsfuld kig på livet på landevejen med en mand, der gjorde det til sin karriere.
  • "Ned og ud i Paris og London" af George Orwell. Det er en non-fiktive hensyn til at leve i fattigdom og hånden til munden.
  • Stjæl denne bog eller wiki det inspirerede, stealthiswiki.org for specifik rådgivning.

Advarsler

 • Stol ikke på alle.
 • Overholde loven, medmindre du er villig til at bruge lidt fængsel tid og risiko at få en straffeattest.
 • Undersøg arbejdernes kompensation love i de områder, hvor du skal rejse. Hvis du skulle komme til skade på jobbet, er det vigtigt, at du ved, hvad beskyttelsen tilbydes, og hvad du kan gøre for at sikre din beskyttelse.
 • Må ikke forsømme alt, hvad du har, eller du vil stå tilbage med ingenting.