Wkodk

Sådan at bede din ven om at betale de penge tilbage, de skylder dig

Nogle gange kan en ven komme sammen, som ikke er så tøvende om at tage penge, men tøvende, når det kommer til at give det tilbage. Alt det kræver er en fast påmindelse og en smule tålmodighed!

Steps

Sådan at bede din ven om at betale de penge tilbage, de skylder dig. Fortæl din ven, at du ikke vil låne længere penge, indtil de betaler den tidligere beløb tilbage.
Sådan at bede din ven om at betale de penge tilbage, de skylder dig. Fortæl din ven, at du ikke vil låne længere penge, indtil de betaler den tidligere beløb tilbage.
 1. 1
  Fortæl din ven, at du ikke vil låne længere penge, indtil de betaler den tidligere beløb tilbage. Dette er en effektiv måde at få det betalt, men de vil bare vende rundt og låne penge igen, så det er halv-og halvt.
 2. 2
  Mind dem hver 2-3 dage for omkring en uge. Hvis de stadig ikke har betalt det tilbage, gå videre til næste trin.
 3. 3
  Træk dem ud til siden, og sørg for ingen af jer er distraheret. Sig noget såsom "Det er fint, at du har lånt penge af mig, men jeg får meget utålmodig. Jeg har brug for pengene, og jeg vil gerne have dig til at give det til mig ved (deadline)."
 4. 4
  Være høflig. Du kan være fast uden at være aggressiv. Aldrig nogensinde gøre intimiderende trusler som ", hvis du ikke giver mig mine penge tilbage, Jeg laver dig '."
 5. 5
  Tal med dem igen efter omkring en måned, men denne gang, skal du være en meget mere fast! Hæv din stemme på dem og fortælle dem, hvis de ikke betaler dig tilbage snart, vil du afslutter give dem penge. Men hvis din ven skylder dig store summer af penge, vente med at gøre dette efter omkring to måneder.
 6. 6
  Hvis over 3 måneder passere og din ven stadig ikke betale dig så lad dem vide, at du ikke ønsker at se dem igen, indtil de betaler dig. Men tror ikke, at det venskab handler om penge. Har du bare give penge til din ven bare så de kunne betale dig?
 7. 7
  Hvis det stadig ikke lykkes, skal du acceptere det faktum, at du har mistet dine penge til gode, og du har lært en værdifuld lektie. Hvis det var en meget stor sum penge din sidste udvej bør være sagsanlæg.
 8. 8
  Hvis du er villig til at bruge sagsanlæg være sikker på at have beviser for, at dette er en trespass til afsnit betyder, at du gav din ven midlertidig titel penge i stedet for tiden. Hvem har den større ret til titel eller besiddelse vil vinde. Du vil også have bevisbyrden, så være forberedt. Hvis du har nogen beviser på alle, at han ved, han har penge, og han vil betale dig tilbage, så det er din stærkeste bevis.

Tips

 • Kun låne dine venner, hvad du føler dig tryg med at tabe, fordi man aldrig kan være sikker på at du kan få det tilbage.
 • Hvis det er muligt, skal du ikke låne nogen penge.
 • Bed dem om at underskrive en IOU med en deadline og høfligt minde dem om, når den dag kommer tættere og tættere på.
 • Vurdere dine venner, før de giver dem penge. På hvilket beløb kan du virkelig stole på dem med? Hvor sikker er du, at du kan få det tilbage?
 • Hvis du nødt til at minde din ven til at betale dig tilbage, så er der en god chance for at de stoler på dig glemme. Hvis din ven virker som om han er med vilje forsøger at få dig til at glemme så lad ham vide med det samme, at det virker som om han forsøger at "stjæle" dine penge. Hvis han argumenterer hvordan det er ikke at stjæle så er han sandsynligvis aldrig kommer til at betale dig. Hvis han siger, at han er ked af det, og han vil betale dig senere, er han sikkert oprigtig om sine følelser.

Advarsler

 • Hvis din ven er at bruge store mængder af dine penge på alkohol / narkotika, få hjælp. Din ven kan have en afhængighed.
 • Spørg ikke om det hver dag, da dette kan være meget irriterende!