Wkodk

Hvordan skal man behandle med at tabe din tegnebog

At miste din pung eller taske kan være en ødelæggende oplevelse. Ikke alene har du mistet din identifikation, men også din kontanter, dit kredit-og betalingskort, og alt andet, der kan have været inde. Følg denne guide til at tage tilbage kontrol over noget af det, du har mistet.

Steps

Hvordan skal man behandle med at tabe din tegnebog. Altid antage tegnebogen bliver stjålet.
Hvordan skal man behandle med at tabe din tegnebog. Altid antage tegnebogen bliver stjålet.
 1. 1
  Prøv at finde tegnebogen. Husk, når du sidst har haft din tegnebog. Dette vil hjælpe dig med at fjerne steder, hvor du ikke kunne have mistet det, og koncentrere sig om steder, hvor du kan have. Spore dine skridt. Hvad var du på? Hvor blev du af? Hvornår har du tager din tegnebog op af lommen? Simple spørgsmål som disse kan hjælpe. Hvis du ved, der er en lille chance for at finde det, eller hvis din tegnebog blev stjålet, gå videre til næste trin.
  • Foretage opkald til steder, du har gået for nylig (siden du sidst set din tegnebog), herunder restauranter, teatre og lignende og spørge, om de har en tabt tegnebog. De får brug for en beskrivelse. Normalt navnet på et ID eller en bestemt medlems kort vil gøre. Selv større steder, ligesom indkøbscentre, har mistet-and-found kontorer eller sikkerhedsmæssige centre.
  • Må ikke antage, at den biograf eller andre virksomheder ville ringe til dig. Nogle virksomheder ikke foretage opkald på grund af bekymring, at det kunne oplyse, at du var et sted, eller med en person, du ikke ønsker gjort kendt.
 2. 2
  Altid antage tegnebogen bliver stjålet. Hvis du ikke kan finde tegnebogen inden for et par timer, måske en anden, og du ved ikke, om denne person vil returnere den til dig. Når det kommer til din identitet, kreditkort og bankkonti, er du bedre stillet sikker end ked. Den maksimale tid, du gerne vil vente er 24 timer, som, for mange virksomheder, der er frist for indberetning mistede kort.
 3. 3
  Ring til din bank og rapportere dit betalingskort stjålet kort. Det er meget vigtigt at gøre dette hurtigt, som, i modsætning til kreditkort, siger loven, at betalingskort forlader forbrugeren på krogen, hvis venstre urapporteret. Du kan blive opkrævet for eventuelle udbetalinger og endda overtræk afgifter. Når du ringe til banken, er dit betalingskort ansvar reduceret til 40€.

 4. 4
  Ring dit kreditkort selskaber, så snart du kan, og annullere dine kreditkort, især dine kundekort. De har ofte mindre strenge sikkerhedspolitikker og har skærpet indberetningspligt end mange store kreditkort. Ansøg om et nyt kort for den samme konto, hvis du kan.
 5. 5
  Rapport din tegnebog tabt eller stjålet til politiet. Det kan synes som et spild af tid, men som har en politi rapport vil hjælpe dig på mange områder, herunder forsikringskrav, ansvar spørgsmål og meget mere.
 6. 6
  Få et nyt kørekort. Hvis du bliver trukket over, betjenten måske eller måske ikke mener, at din historie om at have en tabt tegnebog. Må ikke tage chancen.
 7. 7
  Ring til kreditoplysningsbureauer (kreditbureauer) og rapporterer dine mistede kort og andre relevante emner. De store kredit pladeselskaber omfatter Equifax, Experian og TransUnion..

 8. 8
  Køb en ny tegnebog. Mens du venter på at finde din gamle, skal du noget at holde alt i. Hvis og når du finder din gamle pung, kan du vælge, hvilken en til at bruge. Hvis du tror, ​​du vil miste det igen, overveje at købe en med en kæde eller noget, der vil hjælpe med at forhindre at miste det i fremtiden. Som et overkommeligt alternativ, købe en nylon tegnebog. De vare i årevis. Sæt en elastik omkring det, så du ved, når det er flyttet, eller købe eller lave en ankel hylster med en Velcro strop til at placere tegnebogen i, fastgør den rundt ankel. Brug en penge klip med et kreditkort i den. Som et alternativ til at købe en ny tegnebog, så prøv at gøre en.
 9. 9
  Spørg dine venner. Hvis du kan huske, hvor du sidst forlod din tegnebog, ringe til dine venner eller forældre og bede dem om at søge efter din tegnebog i deres hus.

Tips

 • Må ikke holde din tegnebog i baglommen, når du rejser eller er i overfyldte steder, medmindre det er sikret med en kæde. Denne ekstra niveau af sikkerhed for dig næsten eliminerer risikoen for at nogen tager det fra dig. Eller sætte din tegnebog i din front lomme eller en rygsæk, eller bruge en penge bælte.
 • Hvis du jævnligt holde din tegnebog i baglommen, så prøv at bære bukser, der har en knap på baglommen, og bruge det.
 • Må ikke holde alle dine penge i din tegnebog. Få en penge klip til at holde noget af det i eller holde nogle hjemme i et sikkert sted, og kun medbringe, hvad du tror, ​​du kan få brug for. Denne måde, du reducere mængden af ​​kontanter du kan miste, hvis du mister din tegnebog.
 • Ring til banken ASAP
 • Hold telefonnumre på filen for banker, kreditkortselskaber mv I tilfælde af at du mister din tegnebog, skal du disse hurtigt for at forhindre nogen ellers bruge disse kort.
 • En enkel måde at optage indholdet af din tegnebog er at fotokopiere eller scanne både forsiden og bagsiden af ​​alle dine kort. Hold kopien i et meget sikkert, men separat sted. Stedet skal være let tilgængelig for dig, ikke i en bankboks, der kan være tilgængelige, når du har brug for det.
 • Hvis du bemærker gebyrer på din konto, der blev foretaget mellem den tid, du har mistet din pung og den tid, du suspenderede dit kredit / betalingskort, ringe til din institution og informere dem, så indgive en anden politianmeldelse (medmindre institutionen siger, de vil gøre, at for dig). Dette sikrer, at du ikke er ansvarlig for disse afgifter, og giver dig en bedre chance for at finde din tegnebog efter undersøgelsen er slut.
 • Periodisk løbet af dagen, så sørg for du stadig har din tegnebog. Det tager kun et sekund at gøre, og det giver dig en bedre chance for at finde din tegnebog, hvis du lige har mistet det. Få har for vane at kontrollere regelmæssigt: hver gang du får op til at gå, mens du går, osv. En let berøring af baglommen eller et hurtigt kig i din pung vil give dig en klar indikation.
 • Hvis du holder din tegnebog i baglommen, så sørg lommen ikke strakt ud. Din tegnebog vil sandsynligvis blive i lommen, hvis tegnebogen ikke er for tyk og din lomme er stram.
 • Gode ​​steder at tjekke for din tegnebog omfatter tidligere slidte tøj brugt sidste gang (bukser lommer osv.) og dit tøj tørretumbler.
 • Skriv dit telefonnummer og lille besked på et stykke papir eller kort og sætte det på et synligt rum i tegnebogen. Du kan miste lidt kontanter, men du vil få din identifikation og kortene tilbage.
 • Sørg for at du skriver ned vigtige kontonumre, før du mister din pung, eller tjekke din papir eller elektronisk regninger for de kontonumre og kontaktoplysninger. I tilfælde af at du mister din tegnebog, vil disse tal være afgørende at vide. Politifolk kan acceptere en kørekort lykkeligt, hvis du har mistet din tegnebog.
 • Hold dine kort separat i en kortholder. Når du mister en tegnebog, kan du stadig bruge dine kort, og når du taber kort / kortholder, vil du stadig have kontanter.

Advarsler

 • Opbevar aldrig PIN-numre, adgangskoder eller dit CPR-nummer i din tegnebog.