Wkodk

Hvordan skal man behandle med at vinde i lotteriet

Du har lige vundet! Alle de dårlige billetter og uheldige tal endelig kan sættes i fortiden. Men hvad sker der, når du vinder jackpot? Læs videre for at få oplysninger om, hvordan du krav på præmien og bruge din stormfald omtanke.

Steps

Hvordan skal man behandle med at vinde i lotteriet. Prøv at holde stille.
Hvordan skal man behandle med at vinde i lotteriet. Prøv at holde stille.

Øjeblikkelige foranstaltninger efter at have vundet

 1. 1
  Prøv at holde stille. Må ikke fortælle nogen, du har vundet indtil du rent faktisk har pengene. Men stort beløbet er dit liv kommer til at ændre temmelig drastisk, og det tager et stykke tid for din nyslåede omstændigheder at synke i. Så slappe af, tage en dyb indånding, og ikke blabber. Du ønsker at holde dit privatliv for så længe som muligt.
 2. 2
  Læs omhyggeligt alle instruktioner. Gør dette før hævde din præmie. Instruktioner vil være på både lotteriseddel og på billetten agenturets hjemmeside. Du ville ikke ønsker din indtjening til at smuldre på en dum teknikalitet, ville du?
  • Tilmeld dit navn på bagsiden af ​​billetten medmindre reglerne forbyder det, eller medmindre dette ville stoppe dig at danne en blind tillid til at acceptere penge på dine vegne.
  • Foretag flere fotokopier af forsiden og bagsiden af ​​din billet og deponere originalen i en bankboks i en velrenommeret bank.
 3. 3
  Kontakte en advokat med det samme. Du ønsker at veje dine juridiske muligheder med hensyn holde bankkonti og dividere gevinster. Din advokat vil give dig ekspertise og sørg for at du ikke løbe ind i nogen juridiske faldgruber.

Overvej mulige juridiske spørgsmål

 1. 1
  Beskyt dit privatliv og identitet. Navnene på de fleste lotteri vindere offentliggøres i medierne, og du vil sandsynligvis have interview anmodninger fra lokale nyhedskanaler.
  • Du kan være i stand til at beskytte dit privatliv på den måde, du vælger at modtage gevinster. Eller du kan være i stand til at bruge juridiske enheder til at maskere din identitet.
  • Tænk grundigt over, om du ønsker opmærksomhed i medierne. Det er sjovt at blive vist på den natlige nyheder og blive en instant berømthed, men berømthed kommer med et par ulemper. Dine venner kan begynde at bede dig om penge. Dine handlinger vil blive gransket. Folk forventer, at du til at gøre visse ting, nu hvor du er rig. Courting medieopmærksomhed kan ikke være det bedste skridt, hvis du ønsker at undgå disse ulemper.
 2. 2
  Tage skatter i betragtning. To ting er sikkert i livet: død og skatter. Nå, har du sandsynligvis ikke behøver at bekymre sig om døden bare helt endnu, medmindre chokket af præmien har dit hjerte følelse lidt fluttery. Men ja, vil der være skatter. Du kan få dobbelt beskattet af din gevinst, først når du modtager det, men også hvis den bevæger din trækprocent højere vil du få en yderligere skattemæssig efterspørgsel ved udgangen af ​​skatteåret.
  • Alle lotterigevinster betragtes skattepligtig indkomst, uanset om de er modtaget som et engangsbeløb eller i flere årlige betalinger.
  • Holder lotterigevinster i en trust har nogle skattemæssige fordele, fordi man undgår skifteretten af ​​lotteri provenuet ved død af vinderen og minimerer skatter på godset. Oversættelse: trusts ikke får beskattet så meget, så overveje at fastsætte en op!
 3. 3
  Danne et partnerskab, hvis billetter i fællesskab blev købt. Hvis du har købt billet som del af en gruppe, er du sandsynligvis vil få brug for at gøre nogle store diskutere og planlægge med din gruppe.
  • Overveje forholdene for billetter købt i fællesskab eller af en gruppe af individer. Var der en mundtlig aftale om at dele gevinster? Kan den kunne fuldbyrdes i henhold til statens lov? Danner en juridisk partnerskab kan være en bedre måde at modtage gevinster på vegne af alle partnerne stedet for at skulle én person, der modtager checks.
 4. 4
  Kig på betingelser, der omfatter ægtefæller eller betydningsfulde andre. Lotteri penge kan betragtes som en ægteskabelig ejendom erhvervet under ægteskabet, især hvis billetten er købt med ægteskabelige midler.
  • Det betyder, at det kan være genstand for splittelse blandt begge parter efter skilsmisse. Selv om parterne ikke er gift (eller ikke kan blive gift, som i tilfælde af par af samme køn i nogle stater), kan der være et joint ret til gevinster.
 5. 5
  Kig på gifting penge til familie og venner. Lotteri vindere kan gøre en gave af deres gevinster op til den årlige udelukkelse grænse, uden at pådrage gave skattepligt. Gaver til velgørende organisationer har også fordelagtige skattemæssige konsekvenser for lotteri vindere.
  • Tænk at give til velgørenhed, som du føler stærkt for eller organisationer, der er i nød. Kræftforskning og børns velgørende organisationer er populære valg.
  • Gøre modtagerne af dine gaver skilt aftaler om fortrolighed. Dette vil holde dem fra at afsløre videregivelse af din gave i mindst fem år.

Handlinger efter hævder din præmie

 1. 1
  Form en blind tillid til din advokat. Dette vil lade dig indsamle penge og samtidig bevare din anonymitet. Du vil være i stand til at udpege den fuldmagt, og din advokat vil hjælpe dig udjævne enhver anden rynke du kan støde på i arrangementet.
 2. 2
  Kontakt en velrenommeret revisor eller finansiel rådgiver. Du vil gerne gøre dette, før at bruge nogen penge. De vil hjælpe dig med at veje alle muligheder og give dig den bedst mulige rådgivning til styring af dine gevinster.
  • Din finansielle rådgiver vil diskutere med dig en plan for, hvor mange penge til at tilbringe versus at spare op, om at investere dine penge, og hvor, sammen med fremskrivninger som hvornår du kan forvente at gå på pension.
 3. 3
  Giv dig selv en beskeden indledende forbrugsfest. Lotteri vindere, der går konkurs ofte går skøre købe huse og biler i de indledende faser af at have deres gevinster. Sock resten af ​​dine gevinster væk, så du kan leve på interessen.
  • Det er nok ikke den mest attraktive forslag, men afbalancere dine kortsigtede interesser med dine langsigtede mål. Ingen har nogensinde fortrudt at have sparet penge i det lange løb.
 4. 4
  Overveje at tage årlige betalinger over et engangsbeløb. Dette vil tillade dig at gøre et år eller to af potentielt dårlige finansielle beslutninger, mens du lærer de reb af de bedste måder at håndtere dine penge.
 5. 5
  Overveje ikke at slutte dit job. Du er nu meget velhavende, men vil du har brug for noget at holde dig travlt og holde dig fra at bruge alle dine nyfundne rigdom. Prøve at arbejde på deltid eller tage orlov.
  • Nu er det perfekte tidspunkt til at udforske denne karriere, du altid har ønsket. Uanset om det er bestand erhvervsdrivende, sky dykker, eller high school lærer, forfølge det job, du virkelig ønsker nu, at du har midlerne til det.
  • Overveje at gå tilbage til skolen. Hvis du elsker at lære og tilfredshed, der kommer sammen med viden, tænke indskrive i klasser, der interesserer dig. Du behøver ikke at komme ind i Harvard. En simpel Community College vil gøre, så længe du giver din hjerne en træning.
  • Overveje at tage finansielle klasser, kan de hjælpe dig med at forstå rapporterne fra dit team af finansielle rådgivere.
 6. 6
  Invest, investerer, investere. Du ved, at sige, "Du har brug for penge for at tjene penge." Nå, betyder det ikke gælder for dig længere! Du kan gøre en betydelig mængde penge blot ved at investere. Det er ikke jern-klædte, men det er en god måde at sikre dine penge er ikke bare sidde der gør noget.
  • Husk, hvis dine investeringer ikke producerer mere afkast derefter inflationen derefter i reale termer dine penge er faktisk faldende.
  • Sprede din portefølje, men har et loft over risikobetonede investeringer. Overvej sikrere ruter, såsom en pensionsordning, tidsindskud, certifikater eller pengemarkeder. Spørg din lokale kredit union, hvis de har brug for en anden frivillig bestyrelsesmedlem. Lær de finansielle reb.
  • Husk, at regeringen kun forsikrer hver bankkonto op til 186.570€, hvilket betyder, at du ikke skal have mere end 186.570€ i hver bankkonto, hvis du ønsker at være sikker. Investere penge, som ikke er på en bankkonto i obligation eller aktiemarkedet.
 7. 7
  Hold en lav profil. Hold dine gamle venner tæt på. Du har allerede tillid til dem og ved, at de er der for det lange seje træk. Prøv ikke at være prangende eller tiltrække uønsket opmærksomhed.
 8. 8
  Køb smart. Du har måske penge nok til at købe en ø og fundet en micronation, men du stadig nødt til at køre denne micronation. Overvej de merudgifter, der er involveret, før de køber.
  • Tænk før du køber et hus. Hvor meget vil ejendomsskatter være? Hvor meget vil værkerne være? Hvor meget vil jeg tilbringe i vedligeholdelse? Overvej også, at værdien af ​​et hus ofte svinger med markedet.
  • Tænk før du køber en flåde af Porscher. Biler mister halvdelen af ​​deres værdi, så snart du kører dem hjem fra forhandleren. Dyre biler kræver dyre vedligeholdelse og udenlandske biler har taksterne slapped på dem af regeringerne.
 9. 9
  Forkæl din familie godt. De var der for dig længe før du var et lotteri vinder. Du har sikkert ønsker at behandle dem til noget særligt, men du er ikke forpligtet til at lindre nogle af deres finansielle tvang, hvis de har nogen. Husk, at din familie er der for at hjælpe dig.

Tips

 • Hvis du ikke foretager nogen ændringer i din rimelige udgifter vaner, du udviklet før den heldige dag, vil du altid have masser af penge til nødsituationer. Køb nogle big-billet emner, du virkelig ønsker, og derefter genoptage det liv, du førte før.
 • Husk, at når der beskæftiger sig med små banker, gå direkte til VP eller øverste ledelse. Med større, nationale banker, gå til deres Private Banking eller tilsvarende afdeling for kunder med stor rigdom. De kan have flere muligheder, når det kommer til bank, og har en bedre forståelse af de oplysningsforpligtelser og sikkerhed procedurer i banken.
 • Før du indsamle penge, nedskrive eller optage alt, hvad du gerne vil gøre eller udrette, hvad du ønsker at undgå ned ad vejen, og hvordan du føler i øjeblikket om den nuværende situation og fremtiden. Dette er så du kan i sidste ende gå tilbage og se, hvordan du følte, og hvad du ville gøre, når du ikke vidste, hvad det var at leve som en millionær. Dette kunne være lige hvad du har brug for, hvis dit livssyn sidst fordrejes af penge.
 • Opret en ønskeliste, som du kan se på bagefter, og derefter beslutte, hvad du virkelig har brug for, er nogle ting bedst venstre som drømme i stedet for meget dyre realiteter!.
 • Må ikke blæse dine penge på ting, du ikke har brug for andet end den lille forbrugsfest.
 • Hold dig i skak. Ekstravagance kan gøre dig tabe dig selv og dine venner.

Advarsler

 • Mange lotterier vil kræve en frigivelse at lade dem offentliggøre spillet, men du bør være i stand til at få juridisk rådgivning for at undgå dette på grund af privatlivets fred. Og i tilfælde af at du ikke kan, som en sidste udvej slid mørke briller, ændre din kjole stil og bruge en forklædning i hvert omtale foto.
 • Husk, at pengene ikke købe lykke. Nogle af de rigeste mennesker i verden har den mindste mængde af lykke.
 • Prøv ikke at lade penge være det vigtigste emne eller spørgsmål mellem dig og dine venner, udvidet familie og veninder / kærester.