Wkodk

Hvordan vælger bestande

Når du ønsker at se mere vækst fra dine penge, er det tid til at tage dem ud af banken, og investere i aktier. Når du ikke ved noget om at investere, er det en smule skræmmende, fordi du frygter at miste alle dine penge. Lær først, hvordan man skal forstå, hvordan bestandene fungerer, og hvordan du vælger de korrekte codecs til dig.

Steps

Hvordan vælger bestande. Læs Wall Street Journal, og erhvervslivet afsnit af din lokale avis.
Hvordan vælger bestande. Læs Wall Street Journal, og erhvervslivet afsnit af din lokale avis.
 1. 1
  Læs så meget som du kan om børsnoterede selskaber, aktiemarkedet, regnskab, finans, regnskab osv. Der er tonsvis af gratis hjemmesider, der afsættes til disse emner.
 2. 2
  Læs Wall Street Journal, og erhvervslivet afsnit af din lokale avis. Jo mere du læser, jo mere vil du lære om markedet, og hvad man skal kigge efter i en virksomhed.
 3. 3
  Begynd med industrier, som du kender. Uanset om du er studerende, en lærer, uanset hvad, du er fortrolig med i det mindste nogle børsnoterede selskaber.
 4. 4
  Tænk på produkter, du kan lide eller virksomheder, der leverer tjenesteydelser, du synes er gode eller populære.
 5. 5
  Slå op i selskab eller moderselskabet, der gør den vare eller tjenesteydelse, du gerne ved at gå til at finansiere. Yahoo.com eller http://moneycentral.msn.com/home.asp, for eksempel.
 6. 6
  Kig på selskabets officielle hjemmeside, især alt i investor relations sektionen.
 7. 7
  Kig på selskabets regnskab. Det tager masser af tid til at lære at analysere disse ordentligt, men du bør helt sikkert have kigget på dem, før man investerer i en virksomhed.
 8. 8
  Bliv fortrolig med den gratis Morningstar. Com hjemmeside. Især se på "5-Yr Tilpasset" finansielt side - denne side kan identificere sammenhængen i omsætningsvæksten, indtjeningsvækst, dividende rekord, stabil antal aktier, frit cash flow, og balancen.
 9. 9
  Beslut, hvor mange penge du er villig til at risikere. Forestil dig at du skulle miste alle de penge, du har investeret, hvor meget ville du sætte ind?
 10. 10
  Indtast en ordre på et bestemt antal aktier, efter at du har fulgt bestanden for et par uger for at se, hvor det er.
 11. 11
  Lær at identificere aktier med kriterier, der kan indikere potentialet for fremtidige pris påskønnelse.
 12. 12
  Bestem en metode vide, hvornår man skal købe en aktie, og hvornår man skal undgå at tilføje nye penge til dine investeringer.
 13. 13
  Lær teknisk analyse værktøjer som lysestage kortlægning, ema, MACD, osv. Til bedre tid dine indtastninger og udgange.
 14. 14
  Læs benjamin Graham og lære om værdien investere.
  • Lær, hvad de "sikkerhedsmargin" betyder. Warren Buffet har lært dette koncept fra Benjamin Graham og Warren sagde, at dette er det vigtigste tre ord nogensinde er skrevet om Real Estate. Sikkerhedsmarginen er at købe en aktie, når prisen på virksomheden (værdien af ​​alle aktier) falder til under prisen på sine aktiver (kontanter, jord, bygninger, udstyr, aktier, obligationer). En nøgle-forholdet kaldet "Pris-til-bog" er bestanden / aktiver, og når det er under 1, er der en margen-of-sikkerhed.
 15. 15
  Når du har læst Graham, læse alt du kan om Warren Buffett strategier. Buffett studerede under Graham og fik meget rig ved at forbedre Grahams tilgang. Bogen "Buffetology" af Mary Buffett er en god start.
 16. 16
  Tænke logisk om de bestande, som du køber. Overvej de grundlæggende profit-producerende faktorer i virksomheden, en bestand, der er billigt kunne være undervurderet, eller det kan være næsten værdiløse og overvurderet af nogle væddemål på et mirakel, og nogle håber på at sælge til de mennesker, før virksomheden kollapser hvilket betyder, at det har mere at gå ned end at gå op til at gøre. Tænk også om tendenser, og at der er det bedste. For eksempel det, hvis du ved, at en masse gruppe af indvandrere er ved at komme til Europa, er logisk for dig at tro, at de ville tale med deres slægtninge, ville det være fornuftigt at få aktier i selskabet, der giver international telefontjeneste.

Tips

 • Må ikke købe en aktie uden alvorligt at tænke over det først. Forestil dig, hvis det faldt 10% den næste dag, ville du tror, ​​du havde lavet en dårlig investering, eller vil du stadig tror på det? Hvis du stadig tror på det, det er bare en mulighed for at købe mere til bedre priser.
 • Warren Buffet og venner ville få sammen hver par år, og stille følgende spørgsmål: "Hvis du skulle gå til en øde ø, og du nødt til at investere alle dine penge i en bestand i 10 år, hvilket materiel ville det så være?" Warren Buffet sagde, at det hjælper dem til at fokusere på langsigtet køb af en bestand snarere end den korte gevinst, der kræver en hurtig exit.
 • Læs »en op på Wall Street" af Peter Lynch. Du vil ikke fortryde det.
  1. Benjamin Graham gjorde en undersøgelse på 100 år og aktiemarkedet styrtede ned 19 gange i 100 år, så hvert 5,3 år aktiemarkedet går ned 40% eller mere, og hvert 2. år er der en mindre styrt, hvor aktiemarkedet går ned med mindst 20%. Warren Buffet kender de virksomheder, han kan lide, og i løbet af disse nedbrud han investerer det meste af hans penge. Når aktiemarkedet ikke bryder sammen, Warren Buffet er hamstret kontanter.
 • Vær forsigtig med at købe den "hotteste materiel". Det kan nemlig være et godt køb, men gør dit hjemmearbejde for at afgøre, om det opfylder dine egne kriterier.

Advarsler

 • Må ikke placere ordrer natten over. Bestanden kan stige og åbne højere, og du vil bruge flere penge, end du havde tænkt dig at.
 • Må ikke impuls købe aktier. Sørg for at du ved hvad du får ind.
 • Må ikke sælge, når en bestand falder, medmindre du er sikker på det er kun kommer til at falde yderligere. Panic salg er en top grund til at mennesker ikke kommer ud forude.