Wkodk

Sådan kommer du i gang handel med optioner

En option er retten til at købe eller sælge et aktiv til en bestemt pris, og inden en bestemt dato. Lad os sige, du ønsker at købe en guitar fra en ven, og de ønsker 750€ for det. Hvis du ikke har penge til at købe det lige nu, kan du fortælle din ven "Jeg vil betale dig 225€ lige nu, hvis du vil holde guitaren for mig for en måned. Hvis jeg ikke kommer op med 750€ ved da, du holder 225€ og kan gøre hvad du vil med guitaren ".

Guitaren er aktiv, og din ret til at købe det i henhold til disse specifikke vilkår er en mulighed. Nu, hvis din ven opdager guitaren er værd 3740€ de stadig nødt til at sælge det til dig for 750€, fordi du har denne ret, og du vil opnå en fortjeneste. Hvis guitar pauser, vil du sandsynligvis ikke ønsker at bruge 750€ til at købe det, men du vil miste den 225€ du brugte til at købe denne mulighed. Eller kunne du sælger denne mulighed til en anden, måske nogen, der ved, hvordan du løser guitarer!

Det er temmelig meget, hvordan handel med optioner værker, men det er meget kompliceret og risikabel i praksis. De handlede aktiver er som regel bestande. Denne artikel vil vise dig, hvordan du kommer i gang.

Steps

Sådan kommer du i gang handel med optioner. Handel bestande først.
Sådan kommer du i gang handel med optioner. Handel bestande først.
 1. 1
  Handel bestande først. Hvis du konsekvent tjene afkast, og derefter overveje at flytte til muligheder. Hvis du mister penge i aktier, mister du alt med valgmuligheder.
 2. 2
  Lær at tale talen. Slå op handelsmuligheder terminologi organiserer vilkår i et regneark, printe dem ud og begynde at studere. Her er nogle meget grundlæggende vilkår:
  • Et opkald er option eller ret til at købe et aktiv til en bestemt pris inden for en bestemt periode.
  • En put er option eller ret til at sælge et aktiv til en bestemt pris inden for en bestemt periode.
  • En indehaver er en person, der køber muligheder.
  • En forfatter er en person, der sælger muligheder.
 3. 3
  Begynde at læse bøger, der dækker de grundlæggende teknikker og strategier for handel med optioner. Der er mange bøger at vælge imellem.
 4. 4
  Det er vigtigt at du forstår teknisk analyse. Lær at fortolke diagrammer, hvis du ønsker at kunne handle optioner, uanset om du planlægger at handle aktier, indeks valuta eller enhver anden form for løsning.
 5. 5
  Beslut hvilke optioner handel produkter passer bedst til din handel filosofi. Erfarne muligheder handlende er normalt handler en detail indstilling børsmæglerselskaber konto, hvor de kan bygge deres investeringsstrategi. Hvis du er en swing erhvervsdrivende eller mindre erfarne muligheder erhvervsdrivende, du måske ønsker at handle Binære optioner.
 6. 6
  Åbn en formidlingsprovision konto. Din konto skal være specifikt en optioner handel konto, og du vil kræve godkendelse fra virksomhedens Option Principal at handle optioner. Hvis du har nogen erfaring handelsmuligheder Option Principal vil ikke godkende strategier uden at skrive dækket opkald til at begynde. Efterhånden som du får erfaring, du kan anmode om tilladelse til at engagere sig i avancerede løsning handel strategier.
 7. 7
  Læs og forstå de risici og karakteristika standardiserede optioner, et hæfte skrevet til at opfylde kravene i en SEC regel. I overensstemmelse med SEC reglen, distribuere mæglerfirmaer hæftet til dem, der åbner en optioner handel konto.

Tips

 • Brug aldrig mere end 20% af dine kontanter til handelsmuligheder.
 • Hvis du gør handel på margin, altid forberedt for et margin call.
 • Option provisionssatser varierer. Sammenlign priser og service, før du åbner en konto.
 • Tjek mæglerfirma henrettelse satser og pålidelighed. Hvor hurtigt handler gennemføres kan være kritisk.
 • Brug aldrig penge at handle, at du ikke har råd til at tabe.
 • Det er nyttigt at have en margin konto. Men afhængigt af mængden af ​​kontanter og aktier i din konto, kan du ikke blive givet tilladelse til at handle på margin.
 • Øv papir handel, før du risikerer dine penge.

Advarsler

 • Som med enhver handel, indebærer muligheder risiko.
 • Og som med enhver handel, står du til at miste alle de penge, du bruger til at handle optioner.