Wkodk

Hvordan til at investere i aktier

Alle ønsker at være økonomisk sikret. Hvis du har et hus, kan dit hus være din største "aktiv" tidligt, men du bliver nødt til at leve i det for resten af ​​dit liv. Vil du have en økonomisk sikker pensionering eller et sommerhus i det sydlige Stillehav? Du skal investere din opsparing, hvis du planlægger at gå på pension komfortabelt.

Steps

Hvordan til at investere i aktier. Bibelen for at investere.
Hvordan til at investere i aktier. Bibelen for at investere.
 1. 1
  Gem. Før du kan investere, du har brug for penge. Må ikke begynde at investere, indtil du har et sikkert job og seks til tolv måneder af leveomkostninger på en opsparingskonto, som en nødfond, du i tilfælde mister dit job. Lær at budgettet dine penge og bruge din indtjening med omtanke. De fleste investorer er nødt til at være forsigtig med ikke at bruge nogen af ​​deres overskud, og til at holde nogle til side til fremtidig brug, og til pension, samt nødsituationer.
  • Vær forberedt på at altid lever inden for eller endda under og ikke uden din hjælp. Dette vil bidrage til at sikre, at du altid har penge nok.
 2. 2
  Læs. Før du begynder at investere, skal du have en grundlæggende forståelse af, hvad en bestand er, hvad det betyder at investere, og hvordan man kan evaluere bestandene. Få nogle grundlæggende bøger på lager investere. Formål at læse hver eneste bog om investering, du kan få dine hænder på. Her er nogle af de allerbedste bøger og ressourcer til alle seriøse investorer:
  • Intelligent Investor af Benjamin Graham. Få dette på lyd-cd, lytte til det et par gange, og det vil gøre en masse forstand. Fokus især på kapitel 8 (markeds udsving) og 20 (sikkerhedsmargin).
  • Fortolkningen af årsregnskaber fra Benjamin Graham og Spencer B. Meredith. Dette er en kort og koncis afhandling om læsning årsregnskabet.
  • Sikkerhed Analyse af Benjamin Graham og David Dodd. Denne bog betragtes Bibelen for at investere og vil fortælle dig, hvordan du analyserer virksomhedens finanser grundigt. Du har ikke tid til ikke at læse den. Få denne bog nu, og mester alt i denne bog. Det er sagt, på grund af sin alder (det blev offentliggjort i 1934, lige efter det store børskrak), det mangler nogle moderne aspekter i særdeleshed, betyder det ikke fortælle dig noget om pengestrømsopgørelsen.
  • Forventninger Investering ved Alfred Rappaport, Michael J. Mauboussin. Denne meget læsbar bog giver et nyt perspektiv på sikkerheden analyse og er et godt supplement til Grahams bog.
  • Fælles bestande og almindelig overskud (og andre skrifter) af Philip Fisher. Warren Buffett sagde engang at han var 85 procent Graham og 15 procent Fisher, og det er formentlig underdrive indflydelse Fisher om at forme sin investering stil.
  • En op på Wall Street og slå på gaden, både af Peter Lynch. De er nemme at læse, informativ og underholdende.
  • De Essays af Warren Buffett, en samling af Warren Buffett årlige breve til aktionærerne. Warren Buffett gjort hele sin formue investere, og har masser af meget nyttige råd for rigtige mennesker, der ønsker at investere. Warren Buffet har givet disse til at læse online gratis: http://www.berkshirehathaway.com/letters/letters.html.
  • Hvis du har lidt tid tilbage, bør du også læse Buffett tidlige breve til hans partnere 1956-1969, de kan (for eksempel) findes på http://www.ticonline.com/buffett.partner.letters.html.
  • Buffetology, The New Buffetology og Tao Buffet, alle ved Mary Buffet og David Clark. Disse er grundlæggende bøger om investerings metoder Warren Buffett. The New Buffetology kan købes på lyd-cd.
  • For en bedre biografiske indblik i Warren Buffet, læse Buffett: The Making of en europæisk Capitalist af Roger Lowenstein. Denne bog vil fortælle dig, hvordan Buffett raffineret sin investering stil over årene, og hvem han er.
  • Den hemmelige kode til Superior Investor, af James K Glassman. Dette er en fremragende afhandling om betydningen af ​​købe og besidde.
  • Motley Fool og The Tycoon Report, begge fremragende online-publikationer.
  • Wikinvest.com på, er et godt sted at finde oplysninger om selskaber og koncepter på markedet. Det er også nyttigt at gennemføre due diligence på investeringer informationskilder selv. Tjek ydeevne og rådgivning af hjemmesider, nyhedsbreve og blogs. Én ressource til at gennemføre denne forskning er på Greedreviews.com ().
 3. 3
  Tænk. Warren Buffet siger, at efter du tænker, så tro om igen. Warren Buffet siger, at hvis han ikke kan udfylde på et stykke papir flere grunde til at købe en aktie, så vil han ikke købe det.
 4. 4
  Praksis. Handel bestande på papir, før faktisk handel bestande med rigtige penge. Optag dine aktiehandlen på papir, holde styr på datoer for handlerne, antal aktier, aktiekurser, overskud eller tab, herunder provisioner, skatter på udbytte og kort eller lang sigt kapitalgevinster skatter, du ville have til at betale for hver handel. Det er også nyttigt at registrere årsagerne til de enkelte køb eller salg afgørelse. Beregn din nettoresultat minus provision og afgifter for en meningsfuld periode (1 år eller mere), og sammenligne dine resultater med markedet indekset, såsom S & P 500. Må ikke begynde at handle med rigtige penge, indtil du er fortrolig med din handel evner.
 5. 5
  Åbn en aktiehandel konto med en rabat mægler. Ingen specielle anbefalinger kan tilbydes her, da bestanden mæglervirksomhed virksomhed er et hurtigt skiftende felt. Trial and error er formentlig den eneste måde at finde en god mægler, men du skal gøre din egen due diligence ved at tjekke deres hjemmeside og kigge på anmeldelser online. Den vigtigste faktor til at overveje her er omkostningerne, nemlig hvor meget provision er opladet, og hvilke andre gebyrer er involveret. Rabat mæglere generelt opkræve provision af mindre end 10€ pr handel, nogle så lavt som 5€ per handel, og nogle tilbyder et begrænset antal gratis handler pr år, forudsat du opfylder visse kriterier. Andre end omkostningerne, bør du også overveje, om udbytte reinvestering tilbydes (som er den bedste måde at opbygge dine positioner), hvilken forskning værktøjer tilbydes, kundeservice, etc.
 6. 6
  Byg en lille portefølje af 10-50 aktier. blue chip aktier er aktier af markedets førende selskaber kendt for kvalitet, sikkerhed og evne til at skabe overskud i gode og dårlige tider, selv om de generelt er fuldt prissat og svært at købe til en god pris undtagen i en alvorlig bjørn marked. Vælg lagre af virksomheder med dokumenterede registreringer af lønsomhed med i det mindste nogle indtjeningsmuligheder i hvert af de seneste ti år, at betale i det mindste nogle udbytte i hvert af de seneste 15-20 år, heraf mindst 30 procent EPS vækst over de seneste 10 år (ved hjælp af 3-årige gennemsnit for at udglatte variationer, for eksempel, sammenlignede de gennemsnitlige EPS for årene 2008-2010 til gennemsnitlige EPS for årene 1998-2000), lav gæld til egenkapital (mindre end 1), og høj rente dækning (mindst 5).
  • Hold up-to-date med forskellig værdi investere websites såsom Motley Fool eller Fallen Angel Lagre for at se, hvad slags tilbud er derude.
  • Hvis du ikke har tid eller lyst til at lære om de enkelte bestande, købe og holde ubelastet, lav omkostningsprocent indeksfonde evigt ved hjælp af en dollar koster i gennemsnit strategi er bedst og overgår de fleste investeringsforeninger, især på lang sigt. De indeksfonde med lavest dyre ratio og en årlig omsætning er bedst. For investorer med mindre end 74630€ til at investere, er indeksfonde som regel bedst. Hvis du har mere end 74630€ til at investere, men enkelte bestande er generelt at foretrække frem for gensidige fonde, fordi alle fonde opkræve gebyrer står i forhold til størrelsen af aktivet. Selv den laveste gebyr indeks fond, Vanguard Total Stock Market Index Fund (VTI), har en 0,07% årligt dyre ratio. Det svarer til kun 55€ over 10 år for en 7470€ portefølje, men 525€ over 10 år for en 74630€ portefølje og 5230€ over 10 år for en 746.270€ portefølje. Hvis Omkostningsprocenten var 1,50% (typisk for en gennemsnitlig investeringsforening), ville de gebyrer beløbe sig til 11200€ for en 74630€ portefølje og en kæmpestor 111.950€ over 10 år for en 746.270€ portefølje. Se Beslut om at købe aktier eller investeringsforeninger for mere information om de enkelte aktier eller investeringsforeninger er bedre for dig.
 7. 7
  Hold på lang sigt, mindst 5-10 år, fortrinsvis for evigt. Undgå fristelsen til at sælge, når markedet har en dårlig dag eller måned eller endda år. På den anden side, undgå fristelsen til at tage profit, selvom dine aktier er steget 50 procent, 100 procent, 200 procent, eller mere. Så længe de grundlæggende stadig er sunde, ikke sælge. Bare sørg for at investere med penge du ikke har brug for fem år eller mere. Men det giver mening at sælge, hvis aktiekursen værdsætter alt for meget over dens værdi (se nedenfor), eller hvis de grundlæggende drastisk har ændret sig siden købet, så virksomheden er usandsynligt, at være rentabelt længere.
 8. 8
  Hold på vinderne og ikke tilføje til taberne uden god grund. Peter Lynch sagde, at hvis du har en have, og hver dag du vand ukrudt og plukke blomsterne, at i et år vil du have alle ukrudt. Peter Lynch sagde, at han var den bedste trader på Wall Street i 13 år, fordi han plukket ukrudt og vandes blomsterne.
 9. 9
  Undgå aktietip. Må din egen forskning og ikke søger eller er opmærksomme på eventuelle aktietip, selv fra insidere. Warren Buffett siger, at han smider alle breve, der er sendt til ham anbefale en bestand eller en anden. Han siger, at disse sælgere bliver betalt for at sige god ting om bestanden, således at selskabet kan hæve penge ved dumping aktier på intetanende investorer.
  • Ligeledes ikke se CNBC eller betale opmærksom på enhver tv, radio eller internet dækning af aktiemarkedet. Fokus på at investere på lang sigt, 20 år 30 år 50 år eller derover, og ikke blive distraheret af kortsigtede gyrations af markedet.
 10. 10
  Invest regelmæssigt og systematisk. Dollar koster i gennemsnit tvinger dig til at købe lave og sælge højt, og er en enkel, god strategi. Braklægning en procentdel af hver lønseddel at købe aktier hver måned. Og husk, at bære markeder er for at købe. Hvis aktiemarkedet falder med 20 procent eller mere, skal du flytte flere kontanter i aktier, og flytte alle tilgængelige diskretionære kontanter og obligationer til aktier, hvis aktiemarkedet falder med mere end 50 procent. Aktiemarkedet har altid kastet tilbage, selv fra styrtet, der fandt sted mellem 1929-1932.
 11. 11
  Overveje at sælge dele af din beholdning som en aktie værdsætter betydeligt, mindst 50 procent til 300 procent, baseret på kvalitet af bestanden. Brug øvre grænse for bedre kvalitet bestande. Lade dine vinderne køre så længe historien er stadig god vil øge din langsigtede chance for succes. Warren Buffet siger, at du skal holde vinderne evigt, men hvis prisen-til-bog bliver for høj (over 100 er afgjort for høj), bør du overveje at sælge aktien.
 12. 12
  Kontakt en velrenommeret mægler, bankmand, eller investeringsrådgiver, hvis du har brug for. Aldrig op med at lære, og fortsætte med at læse så mange bøger og artikler som muligt skrevet af eksperter, der har med succes investeret i de typer af markeder, hvor du har en interesse. Du vil også ønsker at læse artikler hjælpe dig med de følelsesmæssige og psykologiske aspekter af at investere, for at hjælpe dig med at håndtere de op-og nedture for at deltage i aktiemarkedet. Det er vigtigt for dig at vide, hvordan man laver de smarteste valg muligt, når de investerer på lager, og selv hvis du gør de klogeste beslutninger, for at vide, hvordan man skal håndtere tab i tilfælde af at det sker.

Tips

 • Virksomheder med stærke varemærker er et godt valg. Coca-Cola, Johnson & Johnson, Procter & Gamble, 3M, og Exxon er alle gode eksempler.
 • Invester i selskaber, der shareholder-orienteret. De fleste virksomheder vil hellere bruge deres overskud på en ny privat jet til CEO end udbetale udbytte. En forrentning af egenkapitalen (en almindelig statistik) større end 15%, en 2% udbytte og store kontante reserver er bevis på shareholder-orienterede virksomheder.
 • Forstå 'hvorfor' selskaber som blue chips ovenfor viste sig at være gode investeringer - deres kvalitet er baseret på deres tidligere historie konsekvent omsætning og indtjening. Ved at være i stand til at identificere de typer af virksomheder, før alle andre, vil du være i stand til at høste større gevinster i dine investeringer. Lær at være en "bottom up" investor.
 • Formål at købe høj kvalitet aktier til midlertidigt lave værdiansættelser. Det er essensen af ​​værdi at investere. Se http://seekingalpha.com/article/316476-10-safe-dividend-stocks-for-2012 for eksempler på høj kvalitet lagre sælger ved lave værdiansættelser.
 • Målet med Deres finansielle rådgiver / mægler er at holde dig som kunde, så de kan fortsætte med at tjene penge ud af dig. De fortæller dig at sprede så din portefølje følger Dow og S & P 500. På den måde vil de altid have en undskyldning, når det går ned i værdi. Den gennemsnitlige mægler / rådgiver har meget lidt kendskab til de underliggende økonomi i erhvervslivet. Warren Buffett er berømt for at sige, "risiko er for folk der ikke ved, hvad de laver."
 • Virksomheder med virtuelle monopoler som Microsoft og Wal-Mart er gode investeringer, hvis du kan købe dem til en god pris.
 • Aktiekursen på en bestand har ingen relation til, om bestanden er billigt eller dyrt. Der henvises til Motley Fool, Better Investering og andre grupper af "value-investorer" for råd om opgørelse af dagsværdien af ​​en bestand (en forespørgsel ofte diskuteret som fundamental analyse).
 • Prøv ikke at begrænse dig selv til en bestemt type virksomhed. Forstå, at virksomheder er i en vis forstand "sorte bokse", der genererer omsætning og resultat - ved at blive i stand til at vurdere en virksomhed ud over en overfladisk blik - ved hjælp Morningstar.com "5-Yr Tilpasset" finansielle vil hjælpe - du vil være i stand at identificere aktier i selskaber, du ikke har hørt om, og andre har heller ikke - endnu fortjener din opmærksomhed.
 • Køb virksomheder, der har lidt at ingen konkurrence. Luftfartsselskaber, detailforretninger og bilfabrikanter er generelt betragtes som dårlige langsigtede investeringer, fordi de er i konkurrenceprægede brancher, som afspejles i lave avancer i deres resultatopgørelser. Generelt holde sig væk fra sæson-eller trendy brancher som detailhandel og regulerede industrier som forsyningsselskaber og flyselskaber, medmindre de har vist konsekvente indtjening og omsætningsvækst over en lang periode. Kun få har.
 • Alternativt, hvis du har tid og energi til at lære om markedet og dets daglige ændringer, overveje at lære at handle optioner, futures,,, foretrukne aktier eller obligationer. Være advarede imidlertid, at disse alternative investeringer bære større risici, og tilbyder væsentligt lavere afkast i forhold til fælles bestande.
 • Køb virksomheder, der er i rentable industrier. Kig efter virksomheder med avancer på mere end 10 procent. Medier og drikkevarer er de klassiske eksempler.
 • Start en Roth IRA eller. Du kan spare hundreder af tusinder i skat dollars i det lange løb.
 • Spørg altid, vil du tjene penge? Køb og hold for den langsigtede er den bedste måde at maksimere afkastet fra aktiemarkedet i det lange løb.
 • Må ikke se på værdien af ​​din portefølje mere end en gang om måneden. Hvis du bliver fanget i de følelser af Wall Street, vil det kun friste dig til at sælge, hvad er formentlig en fremragende investering. Før du køber en aktie, så spørg dig selv, "hvis det går ned, vil jeg ønsker at sælge eller er jeg lyst til at købe mere af det?"
 • Hvis du virkelig ikke ved, hvad du laver, investere i et indeks fond, der er bundet til S & P 500 eller Wilshire 5000. De vil opkræve kun en brøkdel af de honorarer i andre midler, fordi de ikke behøver at gøre noget forskning.
 • Husk at du ikke handler stykker papir, der går op og ned i værdi. Du køber en andel af en virksomhed. De sundhedsmæssige og lønsomheden af ​​den underliggende forretning, og den pris du vil betale er de eneste to faktorer, der bør påvirke din beslutning. (Hertil kommer, måske, at det sociale ansvar af virksomheden).
 • Køb cykliske aktier, når det generelle marked går ned til multi-årige nedture, og derefter sælge dem, når markedet er inddrives, og på all time high. Cykliske aktier kan have perioder med stærk vækst efterfulgt af perioder med sammentrækning. De kan være svære at eje den amatør investor.
 • Wall Street fokuserer på kort sigt. Dette er fordi det er svært at spå om den fremtidige indtjening, især langt ind i fremtiden. De fleste analytikere forventer indtjeningen i op til 5-10 år og bruge discounted cash flow analyse til at sætte målpriser. Du vil kun slå markedet, hvis du holder bestanden i mange år.

Advarsler

 • Kun investere i aktier penge du har råd til at tabe, og vil ikke brug for mindst 15-20 år. Lagrene kan gå ned kraftigt på kort sigt, men på lang sigt har de en tendens til at klare sig bedre end alle andre former for investeringsmuligheder. Hvis du ønsker at investere penge, du får brug for på kort sigt (inden for 5 år eller mindre), overveje obligationer i stedet.
 • Forsøg ikke at tid på markedet, gætte, når bestandene ramt bunde eller toppe. Ingen, bortset løgnere, kan tid på markedet. Det er en sugekop dagens kamp.
 • Må ikke købe aktier på margin. Lagrene kan svinge meget uden varsel og bruge gearing kan udslette dig ud. Du ønsker ikke at købe aktier på margin, se bestande springet 50 procent eller deromkring, aftørring dig ud, og derefter hoppe tilbage og derefter få nogle. Købe aktier på margin investerer ikke, men spekulere.
 • Undgå "momentum investering", at praksis med at købe de hotteste aktier, der har haft den største løb for nylig. Det er ren spekulation og ikke investere, og det virker ikke. Bare spørg enhver, der forsøgte det med de hotteste tech lagre i slutningen af ​​1990'erne.
 • Må ikke deltage i insiderhandel. Hvis du handle aktier med insider information, før oplysningerne er offentliggjort, kan du risikere at blive retsforfulgt. Ligegyldigt hvor mange penge du kan potentielt gøre, er det ubetydelige sammenlignet med de juridiske problemer, du kunne komme ind.
 • Stick med aktier, og holde sig væk fra optioner og derivater, som er spekulationer, ikke investeringer. Du er mere tilbøjelige til at gøre godt med aktier, men i optioner og derivater du er langt mere tilbøjelige til at tabe penge.
 • Når det kommer til penge, folk lyve for at redde deres stolthed. Når nogen giver dig et varmt tip, så husk at det er bare en holdning.
 • Må ikke blindt stole på investeringsrådgivning af nogen, især som vil tjene penge på dit køb og / eller salg (dette inkluderer mæglere, rådgivere og analytikere).
 • Må ikke dag-handel eller handel bestande for kortsigtede profithensyn. Husk, at jo oftere du handler, jo flere kommissioner du pådrage, hvilket vil reducere eventuelle gevinster, du har. Desuden er kortsigtede gevinster beskattes hårdere end langsigtede (mere end 1 år) gevinster.
 • Må ikke blindt fodre hundene, nemlig at købe aktier, der har haft de laveste afkast og synes billige. De fleste bestande er billigt for en grund. Bare fordi en bestand, der blev handlet til over 75€ og er nu handel på 5€ betyder ikke, at det umuligt kan gå lavere. Alle bestande kan gå til nul, og mange har. Husk, er det ligegyldigt, hvor lavt du køber en aktie, hvis det går til nul, har du mistet 100% af dine penge. Altid gøre din forskning, før man investerer i noget.