Wkodk

Hvordan at være gældfri

Er du i gæld? Ønsker du at være gældfri? Tror du, at blive gældfri bliver at være for svært for dig, eller er umuligt? Nå, måske denne vejledning vil hjælpe dig.

Steps

Hvordan at være gældfri. Vurdere dine problemer.
Hvordan at være gældfri. Vurdere dine problemer.
 1. 1
  Vurdere dine problemer. Hvis du er i gæld, regne ud, hvor mange penge du skylder. Hvem tror du skylder det til? Er det banken, en bilforhandler, eller blot en ven, at du har mistet et væddemål til? Hvis det er bare 5€ -100,00 's kigge efter et job at arbejde, og så snart du får din lønseddel, pay-up din gæld. Hvis det er en lille smule mere, fortsætte arbejdet, indtil du har arbejdet det hele ud. Hvis du har brug for mere end et par hundrede dollars, kan du enten arbejde det, gå til trin to, eller begge dele! Hvis du er i dyb gæld, kan du brug for hjælp. Kirker og økonomisk bistand vil have oplysninger om, hvor du kan gå.
 2. 2
  Ændre din adfærd. Hvis din gæld er et resultat af overforbrug (for eksempel, at du køber masse mængder af alt og / eller købe ting, som du ønsker, men er ikke nødvendige for at leve), gøre nogle budgetplanlægning. Få en ven, der kan gemme og ikke har udgifter vane. Bring ham / hende med, når du har brug for at købe noget. Denne person vil være i stand til at give nogle råd til dig.
 3. 3
  Itemize dine højeste renter gæld (generelt kreditkort, så bil betaling, derefter pant osv.) Og foretage minimale betalinger på alt, men en, som du vælger at betale først. Hvis en gæld har langt højere rente, betale det ud først (Dette kaldes "Laddering" og kan være mere omkostningseffektive). Hvis renten er ens for din gæld, afbetale den ene med den laveste balance først ("Reverse laddering"). Dette vil give dig se dine fremskridt hurtigere, og vil gøre dig føle sig godt efter hver mindre gæld betalt fra. Gennemgå dine finanser grundigt knuse tal, og se hvilken metode ville være den mest effektive for din situation.
 4. 4
  Efter gæld 1 er betalt, satte det betalte beløb, du har brugt til at få det betalt på rekordtid i den næsthøjeste rente (eller laveste saldo) gæld, og så videre. Den nye ekstra penge, som du har lagt ud i de næste gæld kaldes din accelerator margin, og du hele tiden at bygge den. De af jer, der ejer Omdannelse Gæld i Wealth ved præcis hvad jeg mener. Du forværrer de penge, du bruger til at betale din gæld. Disse to trin er det i en nøddeskal... undtagen det forudsætter, at du har nogle cash flow.
  • De fleste mennesker forsøger at leve over evne til midlertidigt at forbedre deres livskvalitet. Dette gør kun tingene uendeligt mere vanskeligt i fremtiden, og umuligt at overvinde ældre alder.
 5. 5
  Undgå gæld. Hver lønseddel, lægge nogle penge til regninger, mad og andre nødvendige fornødenheder levende, og nogle penge til side for at gemme. Også lægge lidt penge for ikke-fornødenheder, det er vigtigt at være i stand til at købe ting, du ønsker, uden at gå i gæld. Hold spare penge, og betale regninger, så du kan betale din gæld.
 6. 6
  Start uden en plan gør jobbet af at komme ud af gælden så meget hårdere, og så dens formentlig nyttigt at have en vis form af en vejledning

Tips

 • Må ikke købe noget, bare fordi du virkelig ønsker det. Køb eneste ting, du har brug for.
 • Bruge så få penge som muligt.
 • Prøv at spare gas penge ved walking, cykling, skateboarding, etc. hvor du har brug for.
 • Undgå at bruge kreditkort! Seriøst! Den nemmeste måde at undgå gæld er aldrig, aldrig opkræve noget på et kreditkort. Hvis du absolut tror, ​​at du har brug for et kreditkort (at "hjælpe" få en god kredit score) bruge kreditkort kun for køb, som du kan betale sig på det tidspunkt, du bruger kreditkort. Betale dit kreditkort regningen helt, når det er på grund. Må ikke overlade noget til forrentes og absolut ikke forsinke for morarenter, de er bare ekstra udgifter. Denne måde vil du tjene en god kredit score uden at tage på mere gæld.
 • Har nogle budgetplanlægning. Planlægge, hvordan du vil bruge din lønseddel
 • Tag en hobby, der involverer ingen penge-udgifter.
 • Spiser derhjemme. Det vil spare dig for en masse penge, og du vil være sundere.
 • Spar penge, få nogle ekstra indkomst, og prøv ikke at bruge mere end du tjener. Disse måder vil føre til at slippe af med gælden hurtigere.

Advarsler

 • Do Not! falde i den illusion, at leve et mere show-off liv nu i unge år vil forbedre din livskvalitet og venner. Ingen bekymrer sig, hvad du ejer, og hvis de gør, de selv er usikre. Hvis du ønsker at have pæne ting, sørg for at de er for nemheds skyld, og du kan betale kontant for dem.

Ting du behøver

 • Cash flow
 • En ny måde at budgettere, udgifter og vigtigst; lever