Wkodk

Sådan får du en quit påstand gerning

En Afslut Claim Deed (undertiden fejlagtigt omtalt som Quick Claim Deed) er et dokument, der overfører adkomst til fast ejendom, eller fast ejendom, fra den ene part til den anden. Afslut Claim Deeds anvendes generelt, når der overføres titel fra den ene ægtefælle til den anden eller begge dele, en forælder til et barn eller et familiemedlem til en anden. En Afslut Claim Deed adskiller sig fra en garanti Deed (den mest almindelige måde at overføre ejendomsretten til fast ejendom), da det giver ingen garantier eller garantier med hensyn til ejendommen. Med andre ord, overfører den ejendom til den nye ejer, som det er. Hvis du overfører ejendom uden garanti, kan du få en Quit Claim Deed ved at følge nedenstående trin.

Steps

Sådan får du en quit påstand gerning. Find den aktuelle skøde på ejendommen.
Sådan får du en quit påstand gerning. Find den aktuelle skøde på ejendommen.

Kom godt i en afslut fordring gerning

 1. 1
  Find den aktuelle skøde på ejendommen. Hvis du ikke har det i dine poster, kan du få en kopi ved amtet optagerens kontor eller register over gerninger. Optageren eller indskrive kan opkræve et mindre gebyr til dækning kopi udgifter.
 2. 2
  Find ejendommens parcel nummer. En parcel eller varenummer kan være placeret på din seneste ejendomsskat regningen, din amtets geografiske informationssystem ("GIS") hjemmeside, eller ved at ringe amtet vurderingsmand kontor.
 3. 3
  Forbered gerning. Ved hjælp af din foretrukne tekstbehandlingsprogram, skriv en Quit Claim Deed ved at følge anvisningerne nedenfor:
  • Beskriv parterne. Den nuværende ejer af ejendommen skal navngives, og betegnes som "Grantor", og den part, som modtager ejendommen skal navngives, og betegnes som "Adgangsberettiget". En Afslut Claim Deed almindeligt, at hver part er en voksen og bosiddende i et bestemt amt eller sogn. For eksempel, "John Doe (" Grantor "), en voksen beboer i Grant County".
  • Stat at grantor er at holde op hans eller hendes krav til ejendommen og overføre titel til Adgangsberettiget. Fælles sprog for angivelse af dette er, "friholder hermed og afsluttes hans påstand til". For eksempel, "John Doe (" Grantor "), en voksen beboer i Grant County, hermed frigiver og afsluttes hans påstande til Maria Drake (" Adgangsberettiget ") og voksne bosiddende i Madison County".
  • Beskriv ejendommen. Din beskrivelse bør omfatte både de fælles gadenavn og fuld juridisk beskrivelse af ejendommen. Du kan finde den retlige beskrivelse af ejendommen på den aktuelle Deed eller på amtets GIS-system hjemmeside. Sørg for at du bruger den fulde retlige beskrivelse og ikke din lokale optager eller vurderingsmand forkortes én. Check med vurderingsmand kontor i det amt, hvor ejendommen er beliggende, hvis du er usikker.
  • Angiv mængden af ​​betragtning. Ofte, når du overfører ejendom ved Afslut Claim Deed, uden vederlag, eller betaling, er eller vil blive givet til grantor. Men aftaleret kræver overvejelse for en kontrakt er gyldig, så en Afslut Claim Deed generelt, at summen af ​​5€ eller 10€ blev givet.
  • Give plads til dato og statsstøtteydere signatur. En linje med statsstøtteydere maskinskrevne eller trykte navn nedenfor og ordet "date" med en tom plads efter den, for grantor at udfylde datoen er ideel.
  • Medtag en notar signatur blok. En Deed skal underskrives af koncessionsgiver, under ed, foran en notar ("notar"). Standard sprog for en notar blok er "før mig, undertegnede notar, i og for COUNTY (erstatte med navnet på amt), STAT (erstatte med navnet på den state) personligt syntes Grantor (erstatte med Grantor navn), og underskrevet ovenstående Afslut Claim Deed som hans / hendes frie og frivilligt handle og gerning. " En linje under dette sprog, med notarens maskinskrevet eller trykt navn eller "notar" og et rum for dato og notarens stempel eller segl, bør også være.
 4. 4
  Bestem om nogen underskrifter foruden koncessionsgiveren er påkrævet. Lovene varierer fra stat til stat, og nogle kræver, at et vidne eller endda Adgangsberettiget underskrive en Afslut Claim Deed. Check med din advokat eller amtet optager eller register kontor for at afgøre, om yderligere signatur blokke er nødvendige.
 5. 5
  Beslut hvordan du formaterer din gerning. Mange amter og / eller stater har meget specifikke krav til formateringen af ​​et Deed. Generelt bør du give en 2-tommer margen på toppen af ​​skødet og mindst en 1-tomme margen nederst. Tjek dit amt optagerens hjemmeside en vejledning i formatering eller give dem et opkald og spørge.
 6. 6
  Undersøg, om yderligere oplysninger er påkrævet. Nogle stater kræver bestemte udsagn om en Afslut Claim Deed. For eksempel kræver Indiana, at udsagnet, "Jeg bekræfter, under strafansvar, at jeg har taget rimelig omhu for at redact hvert CPR-nummer, der er indeholdt i dette dokument, medmindre dette er påkrævet ved lov" vises på skødet, og at den skal underskrives af den person, der har udarbejdet Deed. Tjek din statens statuer, med din advokat eller med din kommune optager eller tilmeld dig for at bestemme, hvilke yderligere erklæringer eller oplysninger er nødvendige af din tilstand.
 7. 7
  Udskriv skødet og få de nødvendige underskrifter. Koncessionsgiver underskrift skal notarized. Du kan som regel finde en notar på enhver banker eller advokatkontor. Notarer generelt opkræve et nominelt gebyr for deres ydelser.
 8. 8
  Optag skødet på amtet optagerens kontor eller register over gerninger. Hvert amt eller sogn, vil have en anden procedure og gebyr for optagelse af et Afslut Claim Deed, så du måske ønsker at kalde fremad og bede om vejledning.
 9. 9
  Vent til din indspillet afslutte krav gerning at ankomme med posten. Mange optager og registreringsdatabasen kontorer kan få din indspillet Afslut Claim Deed i mail til dig inden for et par dage. Dit indspillet kopi af Deed er det officielle referat af, hvem der ejer ejendommen, så sætte det op på et sikkert sted!

Tips

 • At se på en prøve Afslut Claim Deed, go.
 • Du kan finde den gratis Quit Claim Deed generator på Legacy Writer hjemmeside http://www.legacywriter.com/deeds/quitclaimdeed.aspx og om lov Depot websted på http://www.lawdepot.com/contracts/quit-claim -gerning-formular /.
 • Du ønsker måske at besøge Legacy Writer eller Law Depot for en Afslut Claim Deed skabelon for at få dig i gang.
 • Nogle stater kræver, at du sender andre former sammen med din Afslut Claim Deed når du optager Deed. Du ønsker måske at kalde optager eller registre kontor i god tid, for at afgøre, om du får brug for supplerende formularer og opdage, hvor du kan finde dem.

Advarsler

 • En Afslut Claim gerning er yderst vanskeligt at fortryde, medmindre den anden part er villig.
 • Du kan ikke overføre et realkreditlån med en Afslut Claim gerning. Låneren er stadig ansvarlig for at tilbagebetale et realkreditlån.