Wkodk

Hvordan til at være generøs på et begrænset budget


Mange af os ønsker at give til andre. Vi ser andre i nød og dybt ønske om at nå ud og. Vi ønsker at give til velgørenhed, vi holder af og andre årsager. Mange mennesker ønsker at give deres kirke eller religiøs organisation så godt, bruger det som en kanal for at hjælpe samfundet og verden. At ønsket er ofte opvejes af økonomiske virkelighed. Når det kommer ned til den kolde virkelighed at gøre alle vores regninger for måneden, er mange af os presset til at lave meget vanskelige valg, som vi ikke ønsker at gøre.
Alt hvad du kan gøre er at give hvad du har. Ingen forventer, eller ønsker du at sætte dig selv i en dyb personlig krise til at give. I stedet bidrager af dig selv på andre måder. Her er nogle effektive måder at donere på måder, der ikke tvinger dig ind i vanskelige og smertefulde finansielle valg.

Steps

Hvordan til at være generøs på et begrænset budget. Giv ting, du kan gøre.
Hvordan til at være generøs på et begrænset budget. Giv ting, du kan gøre.
 1. 1
  Giv ting, du kan gøre. Du kan være klemt så stram, at du ikke har råd til at droppe en check i indsamling plade, men du kan tage pærerne fra pæretræ bag dit hus og gøre flere dusin krukker af pære smør. Tag de krukker og give dem til den organisation, du vil gerne hjælpe en auktion eller til at give væk til de trængende. En anden mulighed: Dyrk en overflod af grøntsager i din have og give meget af dusør væk til andre. Hvad kan du gøre (eller vokse), der har stor værdi for andre? Finde ud af, optrappe til pladen, og give væk frugterne af dit arbejde.
 2. 2
  Giv din tid. Fristet til at donere til offentlige radio, men bange for det vil sætte dig i en hård stedet med dine regninger? Tilbyd at donere din tid gør en tarveligt opgave som besvarer telefonen under pantsætning uger. Tilbyd at arbejde som receptionist et par timer om ugen for dem. Din gave af tid kan ofte være langt mere værdifuldt end de penge, du kan skrabe sammen.
 3. 3
  Giv din tålmodighed. De fleste velgørende organisationer har underordnede opgaver, som ingen ønsker at gøre. I stedet for at sætte dine penge i deres hænder, sætte din tålmodighed der i stedet. Nogle gange er der er en opgave, der kræver en masse tålmodighed og en vilje til at springe gennem flere hoops at få alt rigtigt. Måske du kan vise din tålmodighed ved at hjælpe med børnehaveklasse søndag skoleklasser eller som en assistent en dag om ugen.
 4. 4
  Giv din medfølelse. Hospice organisationer ofte desperat brug for folk med stor medfølelse til at træde frem og hjælpe med mennesker i slutningen livssituationer. Hvis du er en dybt medfølende person det er en anden spektakulær måde at give noget særligt for dig selv, en gave andre med masser af penge i deres lomme, er ofte ude af stand til og ikke ønsker at give.
 5. 5
  Giv din ekspertise. Mange mennesker har styrker på et bestemt område - programmering af computere, advokatfuldmægtig færdigheder, pædagogiske færdigheder, osv. Disse færdigheder har stor værdi for andre, og det er derfor, de kan ofte hjælpe dig med at tjene en solid lønseddel. Ved at anvende disse færdigheder til en velgørende organisation kan være endnu mere værdifuld - hvis du kan tilbyde dine programmering færdigheder til at hjælpe en organisation udvikle en vigtig stykke software, du har givet prisen på nogen til at konsultere for at stykke software, og det kan være en anselig mængde. Fik færdigheder med regnskab? Tjener som en fri revisor for velgørende interesserer dig kan bringe enorm værdi for deres dør. Dette kan også hjælpe dig med spirende fagfolk pad ud dit cv. Alt hvad du gør i dit område er erfaring, betalte eller frivillige. Faktisk kan du få nogle af de mere udfordrende projekter derude, der virkelig vil hjælpe dig bevise dit værd til den professionelle verden.
  • Uanset hvad dit område af ekspertise, kan du hjælpe mange, mange mennesker blive mere effektive i deres velgørende aktiviteter - eller direkte i forvaltningen og nyder deres eget liv - ved at gøre din viden til rådighed for verden via internettet. Websteder som Google (for tutorials), Wikipedia (for almen viden), og for edb-programmering typer, forskellige gratis software-projekt sites, din viden fordel, da mange mennesker som muligt at hjælpe. Og ved at kræve, at andre, der modtager det være gratis at dele det, hjælper de sørge for, at alle - inklusive dig - kan drage fordel af, hvad du hjalp med at skabe.
 6. 6
  Giv din entusiasme. Overveje vejledning eller mentorordninger et barn eller ung voksen via et etableret velgørenhed.

Tips

 • "Giv, hvad du kan" ikke at betyde at klemme en ekstra nikkel fra en klippe. I stedet tage et bredere kig på ting. Hvad kan du virkelig give? Når du finder måder at give, vil du finde en stor mængde yderligere tilfredsstillelse i livet, ofte på måder, du aldrig havde forventet.
 • At give hvad der er i størst behov, er en glimrende måde at gøre en enorm forskel med blot en smule, da det har den største effekt. I de fleste tilfælde, er at give noget nyttigt og altid værdsat.