Wkodk

Hvordan at gøre nemme penge

Hvordan kan du tjene penge uden nogen færdigheder og uden væsentlig planlægning eller forberedelse? Du behøver ikke at ty til bedrageri eller stjæle, alle af de følgende trin er nemme og tilgængelige for bare om nogen.

Steps

Hvordan at gøre nemme penge. Brænde kopier af alle dine cd'er og dvd'er, og derefter sælge originalerne.
Hvordan at gøre nemme penge. Brænde kopier af alle dine cd'er og dvd'er, og derefter sælge originalerne.

Salg

 1. 1
  Brænde kopier af alle dine cd'er og dvd'er, og derefter sælge originalerne. Nice-samlinger kan sælges enkeltvis til en pris, du synes er fair, men hvis du ønsker at konkurrere med online medier downloads, sælge alt andet for et par dollars stykket..
 2. 2
  Raid dit hus for elementer, du ikke længere har brug for. Sæt alle de billige elementer i et værft salg og reklamere for det med skilte rundt omkring i nabolaget og en stilling på fri Classifieds eller på Craigslist. Sælge noget mere værd end et par dollars hver på Amazon, Craigslist, eller GeoLi.st, en smartphone app, der giver dig mulighed for at vise dine salg poster til andre mennesker i området.
 3. 3
  Sælg stock billeder. Billeder er enkle, lidt ubestemmelige billeder, som folk kan bruge til et gebyr i artiklerne, brochurer, præsentationer, osv. De ikke tjener meget stykket, men hvis du uploader en dejlig lille samling, kan salget virkelig kan tilføje op - især da billeder kan sælges igen og igen. Bedst af alt, betyder det ikke meget nemmere end at klikke fra et par ordentlige skud, uploade dem, og venter.
 4. 4
  Sælg dit hår. Hvis dit hår er over 10 inches (25cm) lang og ubehandlet, kan du sælge den for hundredvis af dollars; virkelig langt hår, der er minimalt vaskes kan hente tusindvis, især hvis farven er usædvanligt.
 5. 5
  Sælge plasma. Plasma er en bestanddel af blod, og processen med at donere det svarer til at give blod. Selvom du ikke kan teknisk sælge plasma, vil du blive kompenseret for din tid i størrelsesordenen 15€ til 35€ afhængigt af placeringen. Din krop regenererer plasma efter donation, hvilket betyder at du kan gentage denne proces regelmæssigt (tjek lokale donation centrenes regler for regler om frekvens). Hvis du ikke har været til lægen i et stykke tid, går gennem pre-skærm er også god måde at få en gratis sundheds helbredsundersøgelse.
 6. 6
  Sælg sperm. Sædprøver kan sælge for 30€ og mellem 75€ stykket. Selvom ansøgningsprocessen er langvarig og kun omkring 5% af ansøgerne opfylder kriterierne, når du er godkendt, har du en stor afsætningsmulighed for at gøre lomme penge, når det er nødvendigt.
 7. 7
  Sælge ting, du finder udenfor. Du vil blive overrasket over, hvad folk uden adgang til udendørs vil betale for ting som tørrede fyrrekogler, manzanita eller krøllet pilegrene, vinstokke, kinesiske lanterner, drivtømmer, cattails, og andre interessante eller usædvanligt formede planter. Søg nogle håndværk websteder for at se, hvad folk søger efter, og næste gang du beskærer, så lad det hele tørre ud i din garage for en måned, før sælge det online.

Marketing

 1. 1
  Find en fokusgruppe i dit område. Fokusgrupper dukker op sporadisk, men har tendens til at betale meget godt, især i betragtning af at de fleste tager en time eller to. Søg efter fokusgrupper i dit område med et site som FindFocusGroups.com.
 2. 2
  Udfyld online undersøgelser. Virksomheder, der ønsker at vide, hvad der er på hovederne på deres kunder er villige til at betale for din mening. Online undersøgelser vil ikke gøre dig rig eller udskifte din dag job, men de er en nem måde at tjene lidt ekstra kontanter uden at behøve nogen særlige kvalifikationer eller en masse tid.
 3. 3
  Marked via Twitter. Hvis du har en masse tilhængere og tilstedeværelse på Twitter (eller ved, hvordan at dyrke dem), skal du bruge din konto til at fremme nyheder og interessante steder eller annoncere tilbud til et site som Ad.ly.
 4. 4
  Gør din bil til en bevægende reklame. Virksomhederne vil faktisk betale dig for at "pakke" din bil i en annonce og gå om din daglige pendler. I store, travle byer, kan dette give dig hundredvis af dollars månedligt. Der er også kofanger sticker programmer, hvis du ikke er villig til at gå hele ud.

Småjobs

 1. 1
  Walk hunde eller bord kæledyr. Folk i byerne betaler godt for at sikre, at deres kæledyr er taget sig af, når de er væk, og walking hunde er en god måde at få noget frisk luft og motion og samtidig have det sjovt. Hvis du bor i et hus eller pet-venlige lejlighed, kan du også sende annoncer, der tilbyder at bord kæledyr for 15€ til 40€ per dag (afhængig af hvad konkurrencen er ligesom i dit område). Dette er specielt effektivt i løbet af ferien, når folk er mest sandsynlige til at rejse.
 2. 2
  Tjen penge via din smartphone. Apps som Field Agent, checkpoints WeReward, MyLikes og Gigwalk tillader dig at fuldføre små opgaver (alt fra snapper et foto af dig selv på en cafe for at scanne en stregkode) for et par dollars. Disse er gode måder at tjene penge, mens du er ude at spise frokost eller gå om dine dagligvarer.
 3. 3
  Bliv en virtuel assistent. Hvis du har administrativ erfaring og gerne en mulighed for at arbejde fra hjemmet, se på virtuelle bistå arbejdspladser på et site som virtualAssistants.com eller TaskRabbit.com. Det kan tage omkring en uge, der skal behandles, men arbejdet er yderst belejligt for ophold-at-home forældre eller til at udfylde hullerne i en deltids-tidsplan.
 4. 4
  Få mest ud af en usædvanlig dygtighed. Du tror måske, dit talent er helt usælgelige, men lidt kreativitet kan gå en lang vej. Hvis du gør kalligrafi, skrive bryllup invitationer og stationære som freelancer, bryllupper er big business, hvilket betyder at du kan oplade klækkeligt for dine tjenester. Hvis du spiller et instrument eller dans - også selvom du er nogen virtuos - du kan tilsidesætte en gademusikant, som i et område med søjler eller ethvert andet sted, hvor folk er tilbøjelige til at være uhæmmet vil gøre penge flyde mere frit. Hvis du har en virkelig bizar talent, der er sjovt at vise til fester, men ellers ikke har nogen praktisk værdi, gør (god kvalitet) videoer af dig selv, sende dem til YouTube, og prøv at gå viral, når siden visninger / abonnementer begynder at bygge, kan du bruge siden til at gøre nogle affiliate marketing.

Udlejning

 1. 1
  Udleje en parkeringsplads eller indkørsel. Har en parkering stedet, du ikke har brug for i et travlt område? Leje den ud er en no-vedligeholdelse måde at gøre det til en indtægtskilde. Find ud af hvad leje en parkeringsplads omkostninger i dit område og tilbyde din for en lidt mindre.
 2. 2
  Udleje et ekstra værelse. Tager på en pensionær, vil indebære en vis indledende opsætning (prepping rummet, udstationering en annonce, screening personer), men efter at du kan nyde en betydelig ekstra lønseddel hver måned. Hvad mere er, at leje et værelse er ikke nær så involveret som leje en lejlighed eller et hus, da du vil være on-site, vil du ikke behøver at bekymre sig om vilde fester på din ejendom eller foretage sene ture på tværs af byen som helst tid pilot lys på vandvarmeren går ud.

Diverse

 1. 1
  Host en bring-din-egen-drik fest, så sælger alle de genanvendeligt. Vær sikker på at markere en stor trash bin med genbrug tegn til at minimere oprydning.
 2. 2
  Søg efter uafhentede penge eller ejendom. Gå til unclaimed.org at være knyttet til de officielle sider af amerikanske stater eller canadiske provinser, du har boet i, og følg derefter vejledningen for at søge efter og om nødvendigt, hævder fonde gæld til dig.
 3. 3
  Find tilmelding incitamenter. Hvis du tænker på at skifte bankkonti, at få et nyt kreditkort, eller anbefale en virksomhed, du gerne en ven, for eksempel, shoppe rundt efter cash-back bonus, før du foretager din beslutning.

Tips

 • Aldrig betale for at deltage undersøgelse paneler. Alle legitime paneler er gratis.
 • Genbrug og indsamle Loose Change! Til sidst de tilføje op og slå ind i de store bukke. Held og lykke.
 • Må ikke tanker om at gøre nemme penge. Hold en balanceret livsstil. Prøv ikke at tænke på at gøre penge, tænker først om hvordan man kan hjælpe mennesker og løse problemer. Så vil du finde ud af i sidste ende, at du kan få betalt for at løse problemer.
 • Del ikke dine kreditkort oplysninger med usikrede steder.
 • Når et websted har videoer af Begejstring, mest sandsynligt er de skuespillere. De bliver betalt for at gøre dig opgive dit kredit info, ikke har tillid til dem.
 • Åbn en separat bankkonto, og adskille din virksomhed penge fra din personlige penge.
 • Lave kunst, eller noget, der ligner det er værd 20-500 dollars
 • Sælg dit hår til hjemmesider, der køber det.
 • Ideelt slutte affilierede programmer, der tilbyder todelt provisioner. På den måde kan du henvise dine venner eller andre, der ønsker at tjene penge online. Så når de gør et salg vil du tjene en lille procentdel for at henvise dem.

Advarsler

 • Internettet kan være farlige. Må ikke altid stole på, undersøgelser, du ser online, uanset om du ser websted fra en annonce føjes til denne artikel af spammere, eller i reklamer programmer på siderne. Ondsindede undersøgelse sites kan stjæle personlige oplysninger eller blot installere virus på din computer!