Wkodk

Hvordan til at tjene penge online uden en hjemmeside

Du behøver ikke at have en hjemmeside til at tjene penge på internettet. Her er en bevist strategi for at tjene penge online uden en hjemmeside.

Steps

Hvordan til at tjene penge online uden en hjemmeside. Find affiliate produkt.
Hvordan til at tjene penge online uden en hjemmeside. Find affiliate produkt.
 1. 1
  Find affiliate produkt
 2. Find et produkt til at fremme, hvor du gøre god provision på hvert salg. Generelt, vil du få den største provision på digitale produkter. Digitale produkter er defineret som noget, der er hentet direkte til en kundes computer efter køb, ligesom elektroniske bøger eller software. Da der er ingen ekstra omkostninger per enhed, ingen opgørelse og ingen shipping, de provisioner er meget større end på almindelige "fysiske" varer. Den mest almindelige provision på digitale produkter er 50%.
Tilmeld dig et affilieret medlemskab site. Dette vil give dig mulighed for at opbygge en resterende indkomst og opbevaring er meget højere end blot at sælge et produkt én gang og få betalt. tilmelde dig som en forhandler (også kaldet affiliate) for et produkt, der ser mest tiltalende for dig. Når du tilmelder dig, vil du få en unik affiliate link, hvor du har brug for at sende folk til at købe produktet. Dit affiliate link vil have en særlig kode, der vil fortælle det produkt ejer, at det er dig der henviste kunden. Affiliate link kode vil give din provision, der skal spores korrekt og tildelt dig.
2
Få domænenavnet
 • Få et domænenavn til at omdirigere til dit affiliate link. Et domænenavn er en. Com. Du kan få det til under 10€ på GoDaddy.com. GoDaddy.com vil tillade dig at omdirigere dit domænenavn til dit affiliate link uden ekstra omkostninger. Det er vigtigt at bemærke, at i modsætning til at have din egen hjemmeside, du behøver ikke at betale for hosting, som er normalt dyrere end at købe og registrere et domænenavn. Domæne viderestilling tillader dig at have en legitim tilstedeværelse i verden af ​​online affiliate marketing for kun et par dollars! Nogle datterselskaber tilbyder mentoring og uddannelse til at hjælpe dig i din jagt på at tjene penge online.
 • Så når nogen typer i din. Com domæne i deres browser, vil det gå til din affiliate link. Den besøgende vil se hjemmesiden med det produkt, du fremme, og de provisioner vil blive sporet korrekt.
 • Grunden til, at du har brug for et domænenavn er, at det er mindeværdige og det gør man ser mere troværdig. Affiliate links tendens til at være for lang og vække mistanke. For eksempel vil de fleste mennesker hellere klikke på linket bestwidgets.com modsætning til abcwidgets.com? Forhandler = john
 • Et domænenavn vil gøre din affiliate link ligne det er din egen hjemmeside. Så dybest set, vil du have et produkt til at fremme og en hjemmeside til at sende folk til og få provision - uden egentlig at have din egen hjemmeside.
3
Få trafik
 • For at gøre salget, skal du få besøgende til dit domænenavn (som videresender dem til hjemmesiden for det produkt, du videresælge). Du kan betale for annoncering og håber, at din fortjeneste vil være større end reklame omkostninger, eller du kan bruge gratis måder at generere trafik.
 • Den mest effektive måde at få gratis målrettede besøgende til dit domænenavn er ved at skrive og indsende artikler. Du kan skrive korte artikler om emnet i forbindelse med det produkt, du fremme. I slutningen af ​​artiklen, inkluderer du din forfatter bio og dit domænenavn linket.
 • Du vil derefter indsende dine artikler til forskellige hjemmesider, og give dem mulighed for at publicere dine artikler, så længe dit link er inkluderet. Dine artikler vil blive offentliggjort i mange steder på internettet, og vil blive reklame dit affiliate link uden omkostninger for dig overhovedet. Folk vil læse dine artikler, lige hvad du har at sige, og klik på dit domænenavn link klar til at købe.
 • Når du begynder at få regelmæssige salg fra dine artikler, kan du gå tilbage til trin 1 og finde et andet produkt til at fremme ved hjælp af denne strategi. Efter et stykke tid, vil du opbygge en pæn kilde Internet indkomst - uden selv at have en hjemmeside.