Wkodk

Hvordan at skabe et logo til din lille virksomhed eller et websted

Lær at lave en professionelt udseende logo til et visitkort, en hjemmeside eller et produkt, uden at skulle ansætte en dyr grafisk designer!

Steps

Hvordan at skabe et logo til din lille virksomhed eller et websted. Lav en grov skitse af dit logo.
Hvordan at skabe et logo til din lille virksomhed eller et websted. Lav en grov skitse af dit logo.
 1. 1
  Lav en grov skitse af dit logo. Brug skrot notebook papir, da det er bare en kladde. Skitsering på computeren ved hjælp af et program er en god idé så godt.
 2. 2
  Brug en fin-punkts sort permanent markør til at re-tegne dit logo på den ene side. Brug nu en tom hvid computer papir. Hvis du har ingen store skyggefulde områder, springe næste trin.
 3. 3
  Vend papiret over. På denne side, vil du bemærke, at de skraverede regioner blødte igennem. Re-farve de skraverede områder på denne side, for at give logoet en jævn nuance. Vend papiret over.
 4. 4
  Kun bruger farveblyanter (sletbare fungerer bedst), farve i de områder, der har brug farve. Når du er færdig, skal du gå over farveområder igen med farveblyanter. Hvis du ikke har en flatbed scanner, springe næste trin.
 5. 5
  Tag et andet ark af edb papir og placere den under dit logo, for at forhindre enhver skygge under scanning.
 6. 6
  Placer logoet i scanneren. Hvis du har en flatbed, anbring den med forsiden nedad.
 7. 7
  Scan. Hvis du ikke har brug for at scanne den igen, før billedet gemmes, skal du springe det næste trin.
 8. 8
  I din scanning software, beskære dit billede korrekt. Åbn din rasterbillede editor, og justere dit billede, indtil det ser næsten færdig.
 9. 9
  Importer billedet i dit valg af vektorgrafik software.
 10. 10
  Trace dit logo, så farve dit logo.

Tips

 • Hvis du beslutter ikke at spore dit logo i en vektor program, vil dit logo blive sløret, bør du øge størrelsen på dit logo. Dette er fordi rasterbilleder er blot prikker på en skærm, og ikke matematisk definerede former. Du strække og glatte prikker for at forstørre billedet. Det er også derfor, du kan ikke forbedre billeder lignende på CSI eller Flashpoint
 • Hvis du planlægger at udskifte din baggrund, så prøv at undgå fyld værktøj. Du er bedre stillet maskering dit billede, fordi blankt papir vil have skygger og små rynker, der forvirrer billedredigering software
 • Du kan sende dit logo til visse fagfolk som grafiske designere, og se dit logo sat til god brug

Advarsler

 • Hvis indsende dit logo til en officiel varemærke kontor, skal du sørge for at gøre logo enkel nok til at være i stand til at formere sig i sort og hvid. Sørg også står det stadig monokrom og i farver. Dette hjælper også, når du bruger dit logo på dokumenterne.
 • Du må ikke kopiere en anden virksomheds logo. Det er normalt i strid med føderale varemærkeret, og kan resultere i en retssag.