Wkodk

Hvordan at skabe et brand positionering for en lille virksomhed

Mens store selskaber bruger millioner af dollars at fremme deres brands, få små virksomheder og nystartede virksomheder har taget sig tid til strengt bestemme deres brand positionering. Afsæt flere timers tid, og du kan udvikle en virksomhed positionering for at differentiere dit brand og tale med én stemme til markedet.

Steps

Hvordan at skabe et brand positionering for en lille virksomhed. Bloker tre timer til mødet, og samle dine nøglemedarbejdere i et mødelokale.
Hvordan at skabe et brand positionering for en lille virksomhed. Bloker tre timer til mødet, og samle dine nøglemedarbejdere i et mødelokale.

Metode 1: Gør det med dine medarbejdere (lettere, men mindre effektiv)

 1. 1
  Bloker tre timer til mødet, og samle dine nøglemedarbejdere i et mødelokale.
 2. 2
  Hyre en ekstern konsulent eller udpege en medarbejder til at fungere som moderator og note taker at indfange alle de ideer teamet udvikler.
 3. 3
  Brainstorm, brainstorm, brainstorm. Lave særskilte lister over den måde, du ønsker at blive opfattet af kunder, investorer, medarbejdere og aktionærer.
 4. 4
  Opret en ærlig vurdering af din virksomheds unikke value proposition. Tænk over, hvordan dine konkurrenter ville angribe denne værdi proposition, hvis de talte til dine kunder.
 5. 5
  Liste over de holdninger, du ønsker at undgå. Vil du ikke have din cookie butik at blive set som den lokale bager? Eller vice versa?
 6. 6
  Analysere, hvordan dine konkurrenter er at positionere sig. Er din virksomhed differentieret fra dem på en måde, dine kunder bekymrer sig om?
 7. 7
  Syntetisere resultaterne af din brainstorm et par dage efter det indledende møde. Bruge resultaterne til at udvikle din positionering erklæring og den dermed forbundne virksomhedernes messaging det indebærer.
 8. 8
  Test den nye positionering erklæring på kunder, medarbejdere og investorer til at bekræfte, at du har oprettet en god positionering.
 9. 9
  Opret handlingspunkter i at etablere dit brand på markedet for dit hold at udføre. Start små med gule side annonceplacering / kopiere, arbejde hen imod et mål om formerings dit brand position i noget, der relaterer til din virksomhed, herunder sikkerhedsstillelse, fakturaer mv

Metode 2: Gør det med dine kunder (mere kompliceret, men mere effektiv)

 1. 1
  Bloker 4-6 timer på to dage. Du skal bruge et mødelokale for at mødes med dine kunder og dine medarbejdere (i to forskellige sessioner).
 2. 2
  Mødes med dine kunder eller kundeemner. Spørg 6-10 kunder til at mødes med dig for et par timer at diskutere om dit produkt kategori. Det er endnu bedre, hvis denne session ledes af en udenfor analysefirmaet, men hvis du er kort tid og budget, du kan gøre det selv.
 3. 3
  Første spørgsmål: Spørg dine kunder til at liste de øverste mærker, de kan tænke på i din kategori De skal nedskrive det mærke, de husker uden hjælp.. Så de er nødt til at enige om de relative positioner: Hvem er den første brand, der er den anden og så videre.
 4. 4
  Andet spørgsmål: Spørg dine kunder til at liste de funktioner, der er mere relevant for dem i den kategori Igen de nødt til at skrive dem ned og bestille dem fra vigtigst for mindst vigtigt..
 5. 5
  Spørg dem til at matche brands og funktioner. Dette er nøglen og sjove del: du spørger dine kunder eller kundeemner til at matche et mærke med én og kun én funktion. På denne måde kan du se, hvilket mærke '"ejer"', som funktion. Dette vil lade dig se, om der er vigtige funktioner, du kan eje.
 6. 6
  I den næste dag mødes med dine medarbejdere. Med de oplysninger, du har indsamlet i sessionen med dine kunder og kundeemner du nu har et "kort" for at vurdere potentielle positionering for dit brand. Det er endda helt muligt, at du ikke har nogen enkel positionering strategi til rådighed, og du er nødt til at tænke uden for boksen og revidere dit produkt tilbud
 7. 7
  Med det resultat af medarbejderen session skrive en positionering erklæring. Du har handlingsrettede data til at skrive Positioning Statement, der vil guide alle dine marketing-aktiviteter (se Hvordan man skriver en Positioning Statement)

Tips

 • Brand positionering påvirker alt, herunder virksomhedskultur din lille virksomhed. Sørg for, at den kultur, du har i din organisation er i tråd med din foreslåede brand identitet.
 • Brand positionering konsulenter, der har erfaring gennemføre denne proces med flere virksomheder kan hjælpe en virksomhed at udvikle den bedst mulige placering. Priserne for service kan variere fra nogle få hundrede dollars til hundredtusindvis af dollars for de store konsulenthuse eller PR og reklamebureauer.
 • De fleste af verdens bedste virksomheder har stærke brands positioneret mod konkurrenter. Men for små virksomheder og fagfolk er det endnu mere vigtigt at have en effektiv Brand Positionering, fordi de har begrænsede markedsføring ressourcer, og de ​​er nødt til at bruge dem effektivt.
 • Det er nøglen, at du bruge din tid og opmærksomhed til denne proces, før du bruger nogen penge på markedsføring.