Wkodk

Hvordan til at bygge dit personlige brand

A 'personlige brand' er på mange måder synonym med dit omdømme. Det refererer til den måde, andre mennesker ser dig. Er du et geni? En ekspert? Er du troværdig? Hvad mener du repræsenterer? Hvad vil du stå for? Hvilke tanker og forestillinger dukker op, så snart nogen hører dit navn?

Hvis du har været rundt i et stykke tid du har sikkert allerede udviklet et personligt brand. Folk genkender dit navn, hvad du arbejder på, hvad du tilbyder, og hvad du er ved. Det er sagt, dit personlige brand kan være lidt svag og usammenhængende. Hvis du gerne vil gøre det stærkere, vil denne artikel hjælpe med at give dig de værktøjer ved at skitsere komponenterne i et stærkt personligt brand. Hvis du ikke har lyst til du har et personligt brand endnu, vil denne Google vise dig hvordan du gå om at opbygge en.

Steps

Hvordan til at bygge dit personlige brand. Kig på dit personlige brand som en.
Hvordan til at bygge dit personlige brand. Kig på dit personlige brand som en.
 1. 1
  Kig på dit personlige brand som en. Din personlige brand har potentiale til at vare længere end din egen levetid. Mens de projekter, du arbejder på måske få solgt fremefter eller lukke ned, vil din personlige brand fortsætter og (forhåbentlig) tilføre værdi til hvert nyt projekt, du opretter. Hvis du anser dig selv for at være i dette spil for lange distancer, om det er en online-forretning, kunst eller sælge biler, en god personlig brand er en uvurderlig investering. Folk vil følge dit brand fra projekt til projekt, hvis de føler sig forbundet til det. Ved lanceringen af ​​nye projekter, dit personlige brand har potentiale til at garantere du aldrig behøver at starte fra bunden igen.
 2. 2
  Sæt mål for din offentlige image. Fordi dit personlige brand er bygget fra de tanker og ord og reaktioner fra andre mennesker, er det formet af , hvordan du præsenterer dig selv offentligt. Det er noget, du har kontrol over. Du kan bestemme, hvordan du vil have folk til at se dig og derefter arbejde på offentligt er, at billedet. Overvej dine mål for mærket. Hvis du ønsker at sælge et dyrt kursus i akvarelmaling, du bliver nødt til at blive set som en person med myndighed til at undervise andre om emnet. Hvis du ønsker at få arbejdet til high-end design kunder, du bliver nødt til at blive set som en løbsk talent med en professionel attitude. To nyttige springboard spørgsmål er:
  • Hvordan vil du gerne potentielle kunder / klienter at tænke på dig?
  • Hvordan kan du offentligt 'være', der brand? Dette spørgsmål er et vigtigt, men en tricky en. Dit personlige brand er sammensat af dine offentlige handlinger og output i tre hovedområder:
   • Hvad du 'om'. Tænk på de centrale ideer, du ønsker folk at associere med dig. Seth Godin handler om at fortælle historier, være bemærkelsesværdig. Leo Babauta er om enkelhed og vanedannende. Jonathan Fields handler om at finde måder at bygge en karriere ud af, hvad du elsker at gøre.
   • Ekspertise. Enhver god brand involverer begrebet ekspertise. Nike mærker sig selv som en ekspert i at skabe kvalitet og moderigtige sportstøj. Jeremy Clarkson (væld af Top Gear) er en ekspert på biler. Selv hvis du ikke er interesseret i markedsføring dit råd, skal du oprette opfattelsen af, at du er meget god til, hvad du gør.
   • Din stil. Dette er ikke så meget, hvad du kommunikerer om dig selv, men snarere, hvordan du gør det. Er du venlig og usædvanligt entusiastiske, ligesom Collis Taeed? Er du og rå, ligesom Naomi Dunford? Er du sikker og korstog, som Michael Arrington? Forhåbentlig er du ingen af ​​disse, eller i det mindste ikke på samme måde. Din stil af levering skulle være så unikt som ethvert andet aspekt af dit personlige brand. Det betyder ikke, du har brug for at sidde ned og brainstorm hvordan man kan være anderledes. Hvis du ikke aktivt efterligne nogen anden, vil det ske naturligt. Læs bredt og skrive en masse. Hvis der er en skribent, du elsker og læse hele tiden, er du sandsynligvis kommer til at efterabe dem lidt, medmindre du fange dig selv. Vi alle gør det.
 3. 3
  Kør en blog eller hjemmeside, der er alt, hvad du. Det betyder ikke noget, hvis det ikke er din første prioritet, eller endda din anden prioritet, men det giver folk et sted at udvikle en stærkere forbindelse med dig. (! Du har måske allerede gør dette) Her er nogle retningslinjer for indhold:
  • Medtag en mini- bio i slutningen af hvert indlæg, lægge tid og kræfter i din About side, og bruge det til at male et billede af din ideelle personlige brand. Folk vil kun huske et par ting om dig, så fokusere på at fortælle den historie, der bidrager mest til dit brand. Brug din personlige historie som grundlag for din ekspertise.
 4. 4
  Prøv at være personligt allestedsnærværende uden over-stretching eller over-udsætter dig selv. Hvis folk hører dit navn nok de vil tjekke dig ud (måske ikke den første, anden eller tredje gang, men de vil). Deltage i sociale medier.
  • Hjælp dine projekter blive allestedsnærværende ved at skrive viral indhold og gæst-skrivning.
 5. 5
  Hold dit brand frisk. Uanset hvor god dit indhold er, vil du risikere at virke gammel og repetitive, hvis du ikke fortsætte med at tilføje nye elementer til dit brand. Du kan ikke ride en idé for evigt. Holde tilføje nye lag til, hvad du repræsenterer.
 6. 6
  Fortsætte med at lære og opdatere din viden, især hvis din ekspertise er bygget op omkring den online verden. Den web skifter drastisk fra måned til måned. Hvis du var en "ekspert" for to år siden, men har siden holdt læring og udfordre sig selv, er du ikke en ekspert længere.
 7. 7
  Må ikke bare enig med andre mennesker, du beundrer. Dermed er du opbygge deres personlige brand, ikke din. Fokus på emner, hvor du har noget nyt at sige eller nogle mere værdi for at tilføje.
 8. 8
  Få folk til at tale. Tænk på din personlige brand, hver gang du interagerer med nogen - eller ikke interagerer med nogen. Hvilket indtryk forlader du dem med? Hvis du ikke ønsker at bruge tid at reagere på tweets og e-mails er der ingen grund til hvorfor du ikke kan gøre denne del af dit personlige brand, så folk ikke forventer forskelligt. Hvis du kun har tid til at besvare 1/4 af de e-mails, du får, hvorfor så ikke nævne dette (med undskyldninger) på din kontaktside? Den største kilde til negativ følelse i disse situationer er skuffelse. Hvis du gør det klart, at du har til hensigt at opføre sig på en bestemt måde, folk har ringe ret til at være skuffet, når du gør det.
  1. Prøv at opbygge relationer med så mange mennesker som muligt. Se. Få at vide deres rigtige navne og huske detaljer om dem. Ikke alene er denne sjove og gode karma, det efterlader et stærkt indtryk på de mennesker, der interagerer med dig. Dem hvem du kender bedst, og som føler sig mest forbundet til dig, vil tale om dig til andre - det er, hvordan din personlige brand vokser sig stærkere.
  2. Byg navn anerkendelse med influencers. I dette tilfælde en indflydelsesrige er enhver person med en målgruppe, du ønsker at nå. Kommentere deres skrivning, holde styr på dem på sociale medier, hjælpe dem, når de beder om det, hvis de har en blog forsøge at gæste-indlæg (det må være din bedste ting!). Ikke alene har du masser at lære fra folk som dette, men de er også de mennesker, der kan give dig, at killer testimonial, når du starter dit produkt, som kan tweet dine links til tusindvis af tilhængere, kan der deler de bedste muligheder med dig. Det er sagt, ikke forpeste dem og ikke bede om flere favoriserer end du giver dem. Hvis du er nyttige og ikke anmassende disse influencers vil huske dig. Se dette som en langsigtet proces. Du kan ikke forvente at blive venner med indflydelsesrige i en uge. Det tager måneder. (Tip:.. Prøve at bruge ikke-indgribende former for kommunikation Undlad at skrive ting, der kræver et svar i blog kommentarer, det er, hvad email / Twitter er for)

  Tips

  • Du behøver ikke at være stor for at være stor. Der er en række såkaldte "A-liste" bloggere og web personligheder, som har ganske svage personlige mærker (i forhold til størrelsen af ​​deres publikum) baseret på den måde, de opfører sig og interagere med mennesker uden for deres blog indhold (arrogant), og hvor klart de kommunikerer, hvad de repræsenterer (hovedsagelig bare 'at tjene penge off folk som dig "). Der er også nogle mennesker, der ikke har et stort publikum for deres projekter, men har formået at skabe et personligt brand, der er "større" end hvad de har bygget. Dette er en fremragende platform for dem til at vokse deres projekter til noget større og bedre.

  Advarsler

  • Et stærkt personligt brand kommer ikke til at levere meget gavn, medmindre du har værdifuldt output at parre den med - en stor tjeneste, en stor blog, en stor app, store offentlige retoriske evner, eller noget andet. Du er nødt til at tilbringe så meget tid på at oprette din 'ting' (uanset om det er blogindlæg, videoer eller grafik), som du gør opbygge relationer.
  • Aldrig være hyklerisk. Undgå at gøre ting, der går imod dit brand eller hvad du går ind. Må ikke offentliggøre fejl i dit område af ekspertise. Sker på nye områder er OK, fordi du ikke forsøger at være en ekspert i dem. Det er forskellen mellem, når du bør og ikke bør tale om dine fiaskoer. Undtagelsen fra denne regel er, når dine fiaskoer bliver offentligt på trods af dine bedste bestræbelser. Hvis dette sker, konfrontere problemet og forklare det - ikke undgå det, eller du vil synes bedragerisk. Du vil hellere folk lærer om din manglende evne fra dig end en person med ingen sympati.