Wkodk

Hvordan til at tilbyde opmuntring til nogen, der har undladt en eksamen eller test

En stor følelse af ydmygelse og udtryk for selvstændig nederlag kan komme fra at undlade en vigtig prøve eller eksamen. Når vi hjælper nogen gennem denne krise, er det vigtigt at beskæftige sig med situationen uden at ty til kritik, irettesættelse, eller gør den person føler sig utilstrækkelig eller bekræfter deres følelse af at være en fiasko. Succes er afgørende endnu til tider fiasko kan være knyttet til mange en ydre årsag en sindstilstand, og ikke nødvendigvis nogen intern årsag intelligens eller aptitude. Søge at fremme og hjælpe personen stige over dette tilbageslag.

Steps

Hvordan til at tilbyde opmuntring til nogen, der har undladt en eksamen eller test. Mind den tabende kandidat, at han eller hun er kun et menneske.
Hvordan til at tilbyde opmuntring til nogen, der har undladt en eksamen eller test. Mind den tabende kandidat, at han eller hun er kun et menneske.
 1. 1
  Mind den tabende kandidat, at han eller hun er kun et menneske. Det sker for os alle et eller andet tidspunkt. Nogle gange kan en fornuftig påmindelse om den virkelighed, som vi alle fejle eller begå fejl, hjælper med at berolige og stabilisere situationen. Mange store og fornemme ikoner i samfundet har brugt deres fiaskoer som et springbræt til succes.
 2. 2
  Vis den tabende kandidat fordelene ved ikke at lade tingene glide. Opmuntre ham eller hende til at se på den positive side, og at omfavne øve. Mind dem om, at den eneste reelle fejl er at give op for hurtigt. Hvis det lader til, at den tabende kandidat mangler motivation eller viljen til at fortsætte med at forsøge, overvinde dette ved at fokusere på deres tidligere succeser i eksaminer, tests og andre udfordringer, og de strategier, de anvendes i disse situationer.
  • Tag et øjeblik til at hjælpe dem med at identificere fordelene ved at fortsætte med at holde fast i deres mål i løbet opgive dem - det gør en fremragende skriftligt øvelse som at oprette en liste kan hjælpe dem til at se tingene mere klart.
  • Lyt til alle de ønsker at say.Let dem åbne op og sætte ud hele frustration. Det vil helt sikkert gøre dem godt. Fortæl dem, at fejl gør os stærkere.
  • Hvis du har tid, har et kig online for historier om folk, der har taget eksamener eller prøver mere end én gang. Du vil måske blive overrasket over, hvor mange mennesker har gjort det! Men mere til det punkt, disse mennesker i sidste ende lykkes, fordi de ikke giver op.
 3. 3
  Afstå fra hån og skadelige bemærkninger. Ingen har glæde af at blive kaldt ubrugelig, dumme, eller lade det insinueret, at de er ude af stand til nogensinde at få en ting til højre. Disse former for modhager stick og er ikke motiverende, værst af alt, siger sådanne kommentarer vil forsikre den person, de er en fiasko i en andens øjne, der forårsager dem til at tro det. Hvis du allerede er følelsesmæssigt involveret med den pågældende person, og føler en følelse af vrede eller irritation, at de ikke passere (som det er tilfældet med nogle forældre), tage lidt tid væk for at falde til ro, før rømning emnet.
  • Du er mere tilbøjelige til at blive forstyrret, hvis eksamen eller test involverer monetære tab på dine vegne. Prøv at se dette som værende om den person, ikke penge. Og de penge skal være noget, som du mener vil vende tilbage til dig en dag, selvom det ikke synes så nu. Din støtte af kandidaten vil være til gavn på lang sigt, mens gang om tabte penge vil kun yderligere gnide i smerte for den kandidat, der er allerede mere end klar over de involverede omkostninger.
 4. 4
  Være direkte involveret i forsøget på at afhjælpe situationen. Vær opmærksom på behovene hos den kandidat, når de søger at implementere løsninger. For eksempel ofte voksenuddannelse indebærer jonglering andre roller og ansvar, mens du prøver at opnå en college-eller deltid grad eller et eksamensbevis, og dette kan spise en masse af personens studietid. Er der måder, du kan hjælpe praktisk? Tilbyde assistance, hvor du kan. Dette kan indebære at hjælpe løbe ærinder, hjælpe med huslige pligter, køre dem til eksamen center mv Udlån en hjælpende hånd i små måder kan føre til en bedre eksamen succes.
  • Noget at overveje, er at antyde, at den studerende tage en pause for at opdatere før tackle læringsprocessen igen. At komme væk fra det hele kan genskabe en voldsramt følelse af selvtillid, da nye seværdigheder, lyde og erfaringer bringe deres følelse af formål og drev. Hvis du kan ledsage dem, og det ville være en behagelig ting for den studerende, så gør det.
  • For alle elever, kan hensyn til mere intensiv vejledning være nyttig. Tal med eleven om hans eller hendes følelser vedrørende sådanne undervisning og arbejde derfra.
  • Hvis der er en chance for at sidde eksamener tidligere end andre studerende, være støttende og lindre den studerendes arbejdsbyrde andetsteds, så han eller hun kan koncentrere sig bare om at studere i bly-op til eksamen. Dette omfatter også være tankevækkende om, hvordan du bruger din tid, som ikke at gøre for meget støj omkring eleven, eller gnide det i, at du har tid fritid til at nyde dig selv, mens han eller hun er knuckling ned.
 5. 5
  Byg og arbejde på personens. Hvis den studerende mangler i selvværd og selvtillid, søge veje til at forbedre deres følelser af selvværd. Dette kan nemt opnås gennem motiverende og selvhjælp litteratur og bøger. Denne form for inspirerende materiale er frit tilgængeligt på offentlige biblioteker eller fra venner. Af endnu større værdi for mange mennesker er den gave af din tid til at lytte til dem og hjælpe dem gennem udfordringer ved at tale sammen. Ofte er vi så travlt, at vi ikke indser, at blot at have mulighed for at tale tingene igennem kan gøre en enorm forskel for en persons selvværd og kan hjælpe dem med at identificere måder at fastsætte ting for sig selv.
  • Ud over at bygge personlige selvtillid, skal du sørge for at hjælpe dem med at bygge eksamen eller test tillid. De gjorde noget forkert for at svigte, og det er vigtigt at lokalisere, hvad der var så, at de ikke gentage det igen. Tilskynde dem til at tale med lærere eller undervisere, at læse anmeldelser af de eksaminer eller prøver, og til at købe bøger, der kan hjælpe dem med at forbedre undersøgelserne på området.
  • Det kan også hjælpe til at spørge dem, hvis de føler sig rolig og selvsikker, når du tager en eksamen. Hvis ikke, kan det være nødvendigt at fokusere på nogle beroligende færdigheder.
 6. 6
  Opmuntre og engagement. For at bestå en vanskelig prøve eller eksamen, bliver begået i denne succes er afgørende og vigtig. I sidste ende mængden af ​​tid brugt på at lære materiale vil sikre, hvis den studerende passerer eller mislykkes. Tilskynde dem til at bryde væk fra en "fast tid og tidsplan" for at studere. Læring og revidere testmaterialet kan ske på ethvert sted og til enhver tid.
  • Overveje at gøre nogle kortsigtede personlige ofre, hvis disse ville hjælpe. Ting som ikke at have tv'et op for højt, mens den studerende studerer og slukke dit lys tidligere, da det er sengetid, så han eller hun kan få en fuld nats søvn.
 7. 7
  Hjælpe den studerende til at skabe omrøring visioner for hans eller hendes fremtid. Succes avler succes, og når den studerende har et godt greb om, hvordan at studere succes, denne vane bliver en del af hans eller hendes hele uddannelsessystemet cyklus. I sidste ende, lære at håndtere mislykkede eksamener hjælper læringsprocessen om svigt i almindelighed, hvilket fører til en bedre livskvalitet og vigtigst giver personen værdighed og som et individ.

Tips

 • Være støttende. Det er den allerbedste metode er, en forståelse, omsorgsfulde og hjælpsomme holdning vil gøre underværker.
 • I de fleste uddannelsesinstitutioner er der ingen sanktioner for at prøve igen, og selv hvor der er, kan en studerende som regel finde en måde at håndtere omkring dette, såsom kigge til en anden institution. Hertil kommer, at arbejdsgiverne ikke ligeglad med, hvor mange gange du tog en prøve eller eksamen, hvis du gjorde, og det lykkedes, så måske minde eleven dette kan bidrage til at øge deres tillid
 • Vær tålmodig. Nogle mennesker reagerer mere positivt at hjælpe og opmuntring, når du viser respekt og forståelse.

Advarsler

 • Undgå vredesudbrud. Hvis du har nogen skuffelser indeholder dem. Talerør til, hvad du ønskede, fra den anden persons indsats vil ikke hjælpe dem alle og det vil ofte ender udhule deres selvtillid og gøre tingene værre.
 • Undgå at blive en nag. Fungerende overlegen og vise en "helligere end du" attitude mangler medfølelse og empati, og vil kun sætte den tabende kandidat imod dig. Faktisk kan det resultere i dem følelsen mere oprørske og få dem til at smide det hele væk bare for at trodse dig.