Wkodk

Hvordan at være en god læser

Mange mennesker nyder at læse som en måde at slappe af og berige deres sind. Hvis du ønsker at begynde at læse for fornøjelsens skyld eller for at forbedre dine læsefærdigheder, kan disse trin hjælpe.

Steps

Hvordan at være en god læser. Få et lånerkort og være parat til at tilbringe en masse tid der browsing.
Hvordan at være en god læser. Få et lånerkort og være parat til at tilbringe en masse tid der browsing.
 1. 1
  Få et lånerkort og være parat til at tilbringe en masse tid der browsing. Biblioteker er vidunderlige steder at finde en lang række bøger.
 2. 2
  Find a, behageligt sted at læse, så du ikke bliver forstyrret. Sørg for at det er et sted med god belysning, hvor man kan slappe af.
 3. 3
  Pick læsestof, der interesserer dig. Læs ryggen af ​​bøger eller indersiden af ​​smudsomslaget for et kort resumé af plottet.
 4. 4
  Find en bog, der er behageligt for dig at læse. Skim de første par sider - hvis du har problemer med at forstå, hvad forfatteren forsøger at sige, kan du ikke nyde bogen.
 5. 5
  Visualiser historien, er opmærksomme på indførelsen af karakterer og steder. Prøv at se alle i dit sind. "At se" historien vil gøre det mere virkeligt for dig og nemmere at huske.
 6. 6
  Prøv at tage den bog, du læser med dig overalt.
 7. 7
  Retur til biblioteket jævnligt for at få nye bøger at læse.

Tips

 • Hvis du ikke kender betydningen af ​​et ord, så prøv at bruge kontekst spor til at regne det ud. Hvis det ikke virker, så slå det op i ordbogen.
 • Du ønsker måske at læse for en vis mængde tid (mindst 45 til 60 minutter) hver dag.
 • Du behøver ikke at gå på biblioteket for at finde gode bøger. Garage salg,, boghandlere, og venner er alle sandsynlige og vidunderlige steder at finde nyt materiale.
 • Må ikke undgå børnebassin! Mange bøger skrevet for børn er vidunderlige romaner på egen hånd.
 • Brug de fem finger reglen. Vælg en bog, og læse de første to eller tre sider. Put en finger op for hvert ord du ikke kan udtale eller ikke kender betydningen af. Hvis du har lagt op 5 eller flere fingre, bogen er nok for hårdt.
 • Forældre kan hjælpe deres børn blive gode læsere ved at læse dem, når de er unge.
 • Start en bogklub med venner kan være opmuntrende i din kamp for at blive en god læser.

Advarsler

 • Giv ikke op, hvis du bliver frustreret, eller få hovedpine. Hvis du ikke er vant til at læse på en regelmæssig basis, vil det være svært i starten. Bo med det, og du vil blive belønnet.
 • Må ikke være ked af, hvis du finder en bog, hvor du kan næppe forstå nogen af ​​ordene. Når du læser, vil dit personlige ordforråd stige, men vælge en anden bog, hvis der er for mange obskure og / eller vanskelige ord bliver brugt i at en.