Wkodk

Hvordan at snyde på en matematisk test

Matematik kan være svært. Hvis du bliver overvældet og beslutter at slå til snyd, kan dette arbejde for dig.

Steps

Hvordan at snyde på en matematisk test. Gå til Google fra din mobiltelefon eller skriv spørgsmålet i WolframAlpha.
Hvordan at snyde på en matematisk test. Gå til Google fra din mobiltelefon eller skriv spørgsmålet i WolframAlpha.

Lommeregner metode

 1. 1
  Skriv et program dagen før testen. Sørg for, at det har alle dine noter. (Eller du kan sætte dem i Y = sektionen. Du kan endda (hvis du ved hvordan) sætte kontanter i en anden sektion (T = etc), således at læreren ikke kan nemt finde den.) Se den, når du sidder fast på testen. Ikke blot vil du have alle dine noter handy, men at skrive dine noter vil hjælpe dig med at huske.

Mobiltelefon metode

 1. 1
  Tekst nogen! Der er apps, der forbinder dig til vejledere, der besvarer spørgsmål via tekstning. Check out "Text A Tutor" til Android. Du kan endda tage et billede af testen og sende det i.
 2. 2
  Gå til Google fra din mobiltelefon eller skriv spørgsmålet i WolframAlpha. Com.

Tapping metoden

 1. 1
  Find en ven. Dette bør ideelt set være en person, der ikke er meget langt fra dig og nogen, der kender emnet godt.
 2. 2
  Lav en aflytning kode. For eksempel, skal du trykke 5 gange for nummer 5. Hvis det er et tal som 2647, skal du trykke din blyant på skrivebordet 2 gange, pause i 3 sekunder og derefter trykke på det 6 gange og så videre. Praksis for at sikre dig både master koden.

Pen metode

 1. 1
  Få en pen, som du kan skrue til at fjerne og udskifte blækpatroner.
 2. 2
  Skriv matematiske noter på et ark papir. Sørg for, at papiret kan rulles op stramt, og det vil være nødvendigt at passe ind i pennen.
 3. 3
  Skru pennen, skal du fjerne blækpatronen, rul dit papir, og skub det i pennen. Dette vil holde tonerne sikkert og vil give dig let adgang til noterne.
 4. 4
  Skru pennen og trække dine noter efter behov. Vær sikker på at gøre det diskret!
 5. 5
  Når færdig med at bruge ink-mindre pen, tage notater ud, smide dem væk, og udskifte blækpatronen. Hvis du smider noterne væk i klasseværelset, makulere papiret for at sikre, at det ikke er læst.

Andre metoder

 1. 1
  Prøv at foregive at ridse dit hoved, mens du kigger ud til dig. Ved at have din hånd og arm til dit hoved, vil læreren ikke se dine øjne flytte til en andens papir.
 2. 2
  Få et stykke papir, før testen. Skriv alle de formler og snyder, osv på den. Slip det stykke papir i bunden af ​​din sko. Hold din sko løs. Når du går i stå på et spørgsmål glide din sko og se på bedrager papiret.
 3. 3
  Skriv formler i nærheden af dig. Dette kunne omfatte beklædning, dit skrivebord, forsiden af ​​din lommeregner eller din hånd. Du kan også prøve at bære shorts eller en nederdel og skrive formlerne lige over linjen, at dine shorts dækker. Løft dem lidt, hvis du går i stå, og derefter dække dem tilbage

Tips

 • Må ikke trykke din blyant hele perioden.
  • Studere er den bedste måde at gøre det godt på en test! Din ven kan fortælle dig svaret, men husk-på de fleste matematiske test, du nødt til at forklare dit arbejde.
 • Husk, de lærer dig matematik, men de tester dig på undtagelserne. Husk altid 0 og 1, når du støder sand / falsk spørgsmål.

Advarsler

 • Snyd hele tiden kan ødelægge din fremtid. Brug ikke disse metoder helt som en undskyldning for aldrig at studere og gøre dit arbejde igen.
 • Klik ikke for højt, vil læreren få mistænkelige.
 • Det kan ikke arbejde, så du bør studere også, og bruge dette som en back up plan.
 • Hvis du læser dette lige nu, og tage sig tid til at kigge dette op, kan du lige så godt studere, så du ikke bliver fanget. Det tager kun omkring samme tid og kræfter.
 • I hårdere matematik tests, er svar som "5Y-7b", så denne metode ikke vil arbejde her. Også dette er ineffektiv, hvis du nødt til at tegne grafer.
 • Husk, at snyd på en test er forbudt af alle lærere, og blive fanget kan få dig til at miste din test eller en karakter reduktion.