Wkodk

Hvordan finder man en leverandør i Kina

Antag, at du kommer op med et produkt idé eller tror du har marked kanaler for visse produkter, og du ønsker at finde en leverandør i Kina på grund af de lave produktudvikling omkostninger og lave produktionsomkostninger der. Hvis du Google produktets navn eller koncept, vil du finde tonsvis af Kina leverandører / producenter. Men du stadig tror, ​​du ikke har fået en, fordi du ønsker at finde en dygtig og pålidelig en, der ville tilfredsstille dine specifikke behov og har et stærkt ønske om at gøre forretninger med dig. Mange mennesker får frustrerede, fordi de har været kommunikere med leverandører i Kina i flere måneder, men undlader at bevæge sig fremad. Grunden, mest sandsynligt, er, at de ikke fandt det passende et i begyndelsen. For at kunne finde en egnet Kina leverandør, du har brug for en strategi. Denne strategi vil bestå af bevidsthed, viden og en god mængde hjemmearbejde. Nedenfor er nogle praktiske skridt for at finde en egnet kinesiske leverandør til dig.

Steps

Hvordan finder man en leverandør i Kina. Forstå hvad du har brug for.
Hvordan finder man en leverandør i Kina. Forstå hvad du har brug for.
 1. 1
  Forstå hvad du har brug for. Du skal først vide, hvad der er til rådighed, og har en måde at kategorisere oplysningerne. Her er nogle kategorier for at hjælpe dig med at tænke kinesiske leverandører: fabrikant vs 3rd-party leverandør Big selskabsskat vs små familieejede, 3rd-party leverandør med in-house produktudvikling kapacitet vs 3rd-party leverandør, der bare køber- i og sælger ud, vertikalt integreret producent vs montage-baserede producent, etc. Korrekt kategorisere leverandører vil hjælpe dig med at forstå, hvad du har brug for. For eksempel, hvis du har brug for at importere produkter i et snævert interval kan du vælge en anden producent end en 3.-parts leverandør. Hvis du er en lille virksomhed og har brug for dedikerede opmærksomhed, kan du ønsker at udvikle et godt forhold til en lille familie-ejet virksomhed.
 2. 2
  Gøre nogle indledende internet forskning for at videreudvikle din kategori-system mod dine specifikke behov. Oprette en datatabel til at hjælpe dig registrere søgeresultatet, så opgaven kan udføres mere effektivt. Tabellen bør indeholde kolonner som firmanavn, kontaktoplysninger, business omfang og rækkevidde, kategori afkrydsningsfelter (vigtigt), og noter.
 3. 3
  Brug søgemaskiner til at søge information relateret til dit produkt navn. De første 100 resultater vil være de mest relevante hjemmesider relateret til produktet af din bekymring. Du kan også finde dine konkurrenters oplysninger og udvikle en bedre fornemmelse af markedssegment og afsætningskanaler.
 4. 4
  Brug populære business directory hjemmesider for at indhente meget strukturerede oplysninger til kinesiske leverandører. De bibliotek hjemmesider er også fremragende ressource for at få industrielle viden.
 5. 5
  Indsnævre listen over leverandører, du ønsker at arbejde med til en håndterbar mængde. På dette tidspunkt, kan du allerede ved, hvad dine reelle behov er, og hvad der er tilgængeligt. Indled kontakt med leverandører, du ønsker at arbejde med og videreudvikle relationer med dem. Til sidst, vil du finde den eneste ene. Processen kan være sjovt og en venlig oplevelse.
 6. 6
  Find en kinesisk lokal virksomhed til at hjælpe dig. Den lokale mand ved, hvordan at kontrollere leverandøren, nogle særlige business måde er ukendt af de udenlandske dem, når du har en lokal guide, vil al din virksomhed arbejde være let.

Tips

 • Arbejde med leverandører, der allerede eksporteret deres produkter til Europa eller USA. Vær opmærksom på agent-forhold. Mange producenter kan have deres produkter, der eksporteres til USA i god mængde gennem en tredjemand leverandør uden en eksklusiv leveringsaftale. De ønsker måske at have direkte kanaler til USA, og det kan betyde mere forretning for dig.
 • Overvej at få adgang til amerikanske toldmyndigheder registreringer for din leverandør for at få et uafhængigt verificeret liste over deres forsendelser til USA Dette vil fortælle dig, hvem deres kunder er, hvordan loyale disse kunder er, samt volumen mulighederne i din fabrik. Import Genius tilbyder disse svære at finde told-records til overkommelige priser.
 • Dokumentere dit produkt så effektivt og så fuldstændigt som du kan. 3D tegninger, 2D tegninger, Bill of Materials (BOM), fotos, prøver og prototyper er alle gode måder at gøre dette. Nogle gange, ord bare ikke nok.
 • Vær opmærksom på, at mens beslutningstageren ikke kan tale enhver engelsk, oprettelse godt forhold (guanxi) med den øverste ledelse er afgørende for succes på langt sigt.
 • E-mail er godt for udveksling af produktspecifikationer, katalog og prisliste. At etablere et dybere forhold, et telefonopkald er 10 gange bedre end e-mail. En personlig møde er 100 gange bedre end et telefonopkald. Mange mennesker ønsker at starte en virksomhed, så du er nødt til at vise du er mere alvorlig. Så længe din kontaktperson bruger engelsk, kan du bare gå videre og give denne person et telefonopkald. Det er ligegyldigt, hvor meget du og denne person kan forstå hinanden, og du kan altid følge op med en e-mail.
 • Et besøg på din leverandør produktionsanlæg i Kina er den eneste pålidelige måde at virkelig kender sine evner, for at kontrollere, at de data, du har indsamlet på virksomheden er 100% korrekt, og at ISO & Kvalitet principper anvendes: Tjek fabrikken organisation, dens proces strømme, kvaliteten af ​​varer produceret, at emballage, arbejdernes træningsniveau, de overordnede arbejdsforhold, vedligeholdelse af udstyr osv. Dette vil give dig en indikation af, hvordan selskabet ledes. Et ansigt-til-ansigt møde med leverandørens ledelse vil også give dig en idé om deres erfaring og vilje til at gå i gang med dit projekt. Du vil også være i stand til at skabe et venskabeligt forhold, som er afgørende for dit projekt!
 • Bare fordi en hjemmeside er rangeret højere i Google-søgning notering, betyder det ikke nødvendigvis, det er en mere alvorlig sag. Nogle meget gode kinesiske leverandører ikke velbevandret i at have deres hjemmeside opført højt, mens nogle andre Internet fyre kan have deres hjemmeside opført meget højt. Brug din industrielle dom.
 • Oplysninger kommer fra tilsyneladende insignifikante data, for eksempel, kan e-mail adresser afsløre nyttig information om kinesiske leverandører. Men ikke dømme en adresse for hurtigt. Du ved aldrig, hvor god information kan komme fra.
 • Analysere de typer af leverandører har strategisk betydning. Det vil hjælpe dig til at forstå, hvor du er, hvad slags resultater forventer, og hvad er de ting, du skal tage sig af i det gensidige samarbejde. Du ønsker måske at have en erfaren person hjælpe dig med at analysere oplysningerne. I din strategi, vil du også nødt til at inkludere hensynet til fremtidige entreprenør-og drift. Du kan søge rådgivning fra kinesiske fagfolk, der forstår den kinesiske mentalitet, kultur og forretningspraksis. Du kan få den fejlagtige fortolkning, hvis du besøger leverandørens engelske hjemmeside, eller du kan udelade data, der indeholder vigtige oplysninger.
 • En uafhængig tredjepart kan være en udmærket idé til en hurtig omkostningseffektiv gennemgang af potentielle leverandører, før du vælger en til at besøge. Der er mange virksomheder i Kina drives af vesterlændinge, der gør dette, og kan give en god bro mellem dig og din leverandør i starten.

Advarsler

 • Hvis du sender foretage undersøgelser, vil du få masser af svar fra leverandører af alle slags. Nogle fyre kan løbende sende dig produktet info for år og er i stand til at passere gennem alle mulige spam beskyttelse. Du må ikke ønsker at bruge din primære e-mail-konto til at registrere med disse sites.Contact en pålidelig outsourcing virksomhed
 • Vær forsigtig med leverandører underleverancer din ordre! Når du står over en pukkel af leverancer, kinesiske leverandører normalt udlicitere dem helt eller delvist, uden at tage forholdsregler for at oplyse deres kunder! De fleste af de gange fører det til sub-standard leverancer
 • Pas på billige elektroniske produkter sælgere fra Kina. Mange online sælgere af elektroniske produkter i Kina er svigagtige sælgere. Medmindre du køber i løs vægt, og produkterne er afsendt lovligt passerer gennem skik kontrol, så du har sandsynligvis køber produktet fra detailhandleren eller grossisten, der ikke har eksportlicens. Det betyder, at der er ingen måde at vide, om produktet er ægte eller Imitation, medmindre du er en ekspert. Kendte mærker vil ikke tillade, at deres leverandør at sælge under deres normale salg pris, og derfor leverandørerne enten sælger ulovligt, eller det er faktisk en efterligning.