Wkodk

Hvordan til at huske noget, du har glemt

Når du finder dig selv forsøger at huske noget, der har sneget dit sind, nogle gange noget, du var bare tænker omkring tre sekunder siden, ikke det genere dig? der er et par trin, der kan hjælpe dig i remembering.This artikel vil lære dig, hvordan du huske noget, du har glemt.

Steps

Hvordan til at huske noget, du har glemt. Tænk nært beslægtede ting, så vil du huske, hvad du forsøger at huske før.
Hvordan til at huske noget, du har glemt. Tænk nært beslægtede ting, så vil du huske, hvad du forsøger at huske før.
 1. 1
  Spore dine skridt! Hvis du bare gik ned ad gangen, gør det igen! Måske vil du huske undervejs.
 2. 2
  Tænk nært beslægtede ting, så vil du huske, hvad du forsøger at huske før. For eksempel tror, ​​at hvis du forsøger at huske, hvad du var ved at sige ti sekunder siden af ​​de emner, du talte eller lytter omkring omkring samme tid, historie eller idé poppet ind i dit hoved.
 3. 3
  Hold dette emne eller generel idé i dit sind for omkring 10-30 sekunder. Bare analysere det som du har lyst.
 4. 4
  Tænk og / eller tale om noget andet, der ikke er relateret. Din underbevidsthed skulle "forbinde prikkerne" før eller senere. Hvis ikke, gentages blot processen, indtil det gør.
 5. 5
  Inden for et par minutter, næsten øjeblikkeligt til tider, skal du være i stand til at huske, præcis hvor eller hvad du har glemt!
 6. 6
  Hvis du holder en lille smule du måske huske, hvad du tænkte.

Tips

 • Forsøg ikke at tænke for meget over det, ofte, at gør folk føler som hvis det bliver skubbet yderligere til bagsiden af ​​deres hjerne.
 • Hvis du er nødt til at huske stavningen af ​​et ord, udgør en sang eller akronym. Den crazier det bedre, at sang om "Onkel Joes Ugly Tæerne" vil fungere bedre end "Jeg kan lide at indånde luften". Prøv det, det virker!
 • Måske prøve at skrive ned, hvad du kan huske, hvis du kan huske noget, på et stykke papir eller et flashkort trin for trin. Så når du kommer til det punkt, hvor der ikke er andet i din hjerne til at huske, kan du stoppe med at skrive. Nu har du noget at huske på. Fordi tiden er et vigtigt spørgsmål ved at huske. Efter et stykke tid, fade detaljerne og detaljerne væk, så du bedre skrive det hele ned hurtigt, så du i det mindste har en grundlæggende guide til, hvad du gjorde før. (Dette er rettet mod mennesker, der mistede et element.)
 • Du kan også gøre "Visual Memory" for at huske ting. Dette er, når du tænker på noget, du ønsker at huske, og give det en fysisk fremtoning. Så hvis du ønsker at huske, hvad du ønskede at købe i supermarkedet, ville du forestille dig at gå gennem dit hus, og tænker: "Du går gennem døren og se køleskabet, sætte dine frugter i køleskabet, æbler og appelsiner mikrobølgeovn!, du sætter min Soup-In-A-Cup i der, tid til at købe nudler Kast tomme kop i skraldet Du hader ris med æg, hvordan kan nogen holde ud at spise det skrald værdig kombination! ".? Og så videre.
 • At sige til dig selv, "OK, lad os tale om noget andet, vil jeg huske det i en bit" kan bidrage til at fremskynde processen.

Advarsler

 • Må ikke blive frustreret, hvis du ikke kan synes at huske noget. Det er derinde et sted, er det bare ikke har en stor nok "aftryk" i din hjerne, så du er nødt til at hjælpe din underbevidsthed sætte puslespillet sammen. Du vil til sidst finde den.