Wkodk

Hvordan til at huske en liste med numre og rhyming ord

Du kan gemme noget ved at knytte de ting, der skal huskes med tal og billeder i dit sind. Denne metode kaldes en Pegword system.

1 bolle Knyt din første post med en bolle
2 sko Knyt din anden post med sko
3 træ Knyt din tredje element med et træ
4 dør Knyt din fjerde punkt med en dør
5 hive Knyt din femte element med bier
6 mursten
7 himlen
8 tallerken
9 vin
10 pen

Steps

Hvordan til at huske en liste med numre og rhyming ord. Huske på listen ovenfor.
Hvordan til at huske en liste med numre og rhyming ord. Huske på listen ovenfor.
 1. 1
  Huske på listen ovenfor.
 2. 2
  Da tal og objekter rim, kan du oprette dit eget nummer objekter numre elleve og op. De mere usædvanlige og mærkelige objekter er, jo bedre er det for dig at huske det.
 3. 3
  Tag listen over ting, du skal huske og forestille hvert element i dit sind med de numeriske objekter. For eksempel foregive, at du forsøger at huske følgende ting: cup, ris, kalkun, græs, blyant, trist, computer, guitar, nål, kanin. Nu tager hvert element og knytte dem til hvert nummer post, så du billede i dit sind: Den ene er en bolle - en kop mellem 2 boller, to er en sko - en sko fyldt med riskorn, tre er et træ - en kalkun sidder på et træ, fire er en dør - en dør dækket med græs, fem er en hive - en blyant stikker ud af en bikube, seks klodser - en flok trist-faced mursten, syv er himlen - en computer sidder på en masse af skyer foran den gyldne himlens port, otte er en plade - en guitar sidder på toppen af ​​en plade; ni et glas vin - nåle i et glas vin (ouch!), ti er en pen - en kanin skriftligt noget med en pen i hånden.
 4. 4
  Prøv at huske disse ting kvarter senere ved at tænke på et tal, dette tal er objekt, og derefter de ting, du forsøger at huske (som er forbundet med så mange objekt). For eksempel tror (hvis du følger eksemplet vist i denne hidtil) i nummer tre: tre er et træ. Hvad sidder på træet? Check tilbage for at se om du fik det rigtige. Fungerer det? Det håber jeg, det sikkert ikke arbejde for mig!

Tips

 • Øvelse gør mester! Jo mere du prøver at huske ting, jo lettere vil få.
 • Tænk på de numeriske objekter så levende i dit sind som muligt. Og sætte de ting, du forsøger at huske på den mest ualmindelige sted / måde, således at du kan huske det bedre.
 • Hvis du vil have længere lister, end der er muligt med rim (21 rimer 31 rimer 41, og så videre at begrænse antallet af pinde), se artiklen Huske tal. Du kan generere pinde med dette system. Det tager længere tid at lære dog, og rim kan læres med det samme.