Wkodk

Hvordan til at bede en professor til et papir forlængelse

Måske du lige har slået op med din betydelige andre, er blevet pludseligt syg, eller bare helt oversvømmet med andre lektier. Der er et utal af ærlige grunde, du sandsynligvis ikke vil have papir på til tiden. Det er en skræmmende og skræmmende ting at bede om en forlængelse. Her er den bedste måde at tiltrække din professor medfølelse.

Steps

Hvordan til at bede en professor til et papir forlængelse. E-mail er oftest den bedste måde at få en forlængelse.
Hvordan til at bede en professor til et papir forlængelse. E-mail er oftest den bedste måde at få en forlængelse.
 1. 1
  E-mail er oftest den bedste måde at få en forlængelse. Det er langt nemmere at udtrykke dit problem i en e-mail og giver dig mulighed for at sige, hvad du har brug for uden afbrydelse. Men nogle professorer lide e-mail og ser det som en måde at undgå direkte samtaler. Hvis du ikke får et svar inden for 24 timer (i løbet af ugen), tale med dem direkte i deres kontor. Må ikke kalde medmindre de ville overveje det en nødsituation - hvilket er det sandsynligt er det ikke.
 2. 2
  Vær ærlig om, hvad e-mail vil være omkring i emnefeltet. Professoren har utvivlsomt fået mange lignende e-mails. Et emne som "papir udvidelse" eller "forespørgsel på papir udvidelse" er normalt bedst.
 3. 3
  Begynd e-mail med "kære" og professoren officielle titel. Ved hjælp af deres fulde titel viser respekt.
 4. 4
  Begynd med en undskyldning for at sende e-mail. For anden grund kan du ikke få papiret til at dem på sit forfaldsdagen. Påtage sig ansvaret for dette faktum.
 5. 5
  Forklar din omstændighed. Hvis dit liv skulle perfekt ville du sikkert have haft papiret gjort. Hvis det har været en hård dag, forklare hvorfor. Hvis du har en enorm test på samme dag sige. Brugen af ​​en død historie er fint, hvis det er sandt. Ellers holde sig væk fra sådanne historier, vil de fleste professorer være forståelse for mindre forhold.
 6. 6
  Spørg efter din udvidelse. Vær specifik om, hvor meget tid du skal faktisk have. Hvis du kun har brug for et par timer, beder ikke om 3 dage. Spørg efter minimum nødvendige tid til at skrive en kvalitet papir.
 7. 7
  Tak din professor for hendes eller hans tid og overvejer dit dilemma.
 8. 8
  Afslut e-mail "oprigtigt" og dit navn.
 9. 9
  Hvis de siger nej, acceptere det. De er ikke forpligtet til at acceptere din anmodning. Gentagelse anmodningen gør du ser umodne, så bedst at undgå det. Gøre arbejdet, tage den lønklasse reduktion og acceptere at overholde fristen var dit ansvar.

Tips

 • Vær ærlig. Liggende er ikke nødvendig og komplicerer tingene. Det kan føre til alvorlige konsekvenser.
 • Spørg om forlængelse i god tid forfaldsdatoen - så vidt i forvejen, som du forventer et problem. Må ikke vente, indtil det er på grund og derefter forsøge at drøfte sagen, når professoren beder om papirer, der skal slås i.
 • Jo mere ansvar du har vist dig at være i klassen (kommer til klassen til tiden, holde sig vågen, færdiggøre opgaver), jo mere sandsynligt er det, læreren er at give dig et lokalnummer, når du virkelig har brug for det.
 • Forstå problemet professoren har, hvis en forlængelse er meddelt. Papir og projekt extensions skabe enorme emission i et klasseværelse. Hvis du beder om mere tid, det er tid, at andre elever ikke vil have, fordi de overholdt fristen. Sanktioner vurderes for sent papirer er ikke om en straffende emne, er de omkring en aktieemission.
 • Drøfte sagen i private, enten via e-mail eller personligt. Undgå telefonen. Hvis du lykkes med at få en udvidelse, disse oplysninger fortroligt. På denne måde professoren ikke vil komme under pres for at forlænge fristen for hele klassen, eller føle hans / hendes autoritet bliver afhørt offentligt.
 • Hvis du spørger om en forlængelse, fordi du er syg, overveje, hvor meget information din professor virkelig behov. "Jeg kører en feber" er relevant "Jeg utætte væsker i begge ender!" er ikke.
 • Hvis du rent faktisk er syg, kan du prøve at gå til klinikken først, før de går til professor. Du kan være i stand til at få et notat fra lægen, om en forlængelse på grund af sygdom.
 • Det værste der kan ske er, at professoren vil sige "nej." Det skader aldrig at spørge, især hvis det vil hjælpe dig ud.
 • Overveje at tilbyde en bestemt antydning af en ny forfaldsdato og nævner værdien forskel, at tiden vil købe. For eksempel, hvis et forsknings-papir forfalder på mandag kan du sige, "På grund af min ADHD, er det nyttigt for mig at have assistance på biblioteket. Jeg har en aftale med en forskningsbibliotekar indstillet til fredag ​​så jeg havde håbet Jeg kunne have indtil onsdag til at vende i mit papir. den måde jeg vil have et par dage til at revidere og vil ikke have at forske, skrive og revidere alle i én weekend. "
 • Selv hvis du ikke er syg med influenza eller lungebetændelse eller noget, men du er simpelthen meget, meget stressede ud (dvs. ikke i stand til at sove, gråd en masse fra stress, tab af appetit, etc.), kan du stadig gå til læge. S / han kan være i stand til at anmode om en forlængelse for dig, for "medicinske årsager" for at afhjælpe stress, der er potentielt skadelige for dit helbred. Nogle professorer er mere tilbøjelige til at tage en læges anmodning alvorligt, end hvis du bare fortalte dem selv, hvordan stresset du er.

Advarsler

 • Hvis du lyver, vil du sandsynligvis blive ansvarlig i henhold til din skoles politik for akademisk ærlighed. Det betyder at du kan fejle et kursus eller endda blive smidt ud af universitetet. Vær ærlig - det er ikke værd at miste alt over en opgave.
 • Prøv kun at bede om én papir forlængelse et semester, medmindre der er virkelig ekstreme omstændigheder. Beder om et enkelt papir forlængelse er forståeligt, beder om 3 bliver uansvarligt med din tid.
 • Dit professor kan tilbyde dig en forlængelse med points fratrækkes for sent. Du bliver nødt til at afveje, om den ekstra dag (e) er værd dette tab.
 • Hvis grunden til at du beder om en udvidelse er relateret på nogen måde til en fysisk eller indlæringsvanskeligheder, kan du blive forpligtet til at have dokumentation om filen. College regler eller statslige love kan forbyde professoren fra at tage dit ord for det, uanset hvor indlysende din situation kan synes. Hvis du har nogen fagligt relevant handicap, opsøge det toldsted, der håndterer deaktiveret studerende filer tidligt i semesteret. Det kan være en lang proces at godkende regelmæssige opholdsrum, så ikke forvente at være i stand til at vente, indtil et specifikt problem kommer op.